Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cucu insallah kirmizi karti 9ay sonra gorursun canim

canım ya...inşallah bu sefer olur....
rabbim yüzünü güldirsün...amin.....

inşallah canım....
allah yardımcın olsun....

seni çok iyi anlıyoruz canım benim

canım inşşşşşşş
herşey yolundadır
iinşşşşşşşşşşşşş
kırmızılar seni 9 ay unuturlar
iinşşşşşşşşşşşşşşşş

sagolun güzel dilekleriniz icin kizlar..
Allahim hepimizin yüzünü güldürsün,kucaklarimizi bos birakmasin insallah...:Saruboceq:
elbette herseyin en hayirlisi neyse o olsun,dualarimiz bu yönde ama onca emekten sonra su bekleme günleri yok muuuu,insani deli ediyor demi benneyaptımki
Allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin :Saruboceq:

cucum evet o 12 gün 12 yıl gibi geliyor ama
sonu güzel olsun bekleriz biz
yeterki gelsin mucizelerimiz sağlıcakla
iinnşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah canım inşallah sen üzülme
Rabbim tez zamanda göndericek seninde bebişini

arkadaŞlar yarın kontrolÜm var yumoŞlara bakacak dr um
İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
her Şey yolundadır
sabah erkendeb-N has gİdeceĞİm
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

Allah yardımcın olsun canım
inşallah herşey yolundadır

:gitme:kizlarrrr bende dün adet olacakmisin gibi kasik,bel ve bacak agrisi cektim..gece zor uyudum
bugün biseyim yok sükür ama cooook korkuyorumm kirmizi karti görmeye...eyvahedigeldismile

canım o adet ağrıları hep oluyo takma
inşallah o kırmızı kartı 9 ay hiç görmiyceksin

canım benimde tutmadığında genetik testi istemişti dr
hem eşim hemde ben yaptırdık genlerimizi araştırmış
bizde bi sorun çıkmamıştı herşey normal demişti.

tam 7kez 14 gun bekledim
arti 4asilama ve yine 4kez 14 gun tam 154 gun!!!!

aymescim nasilsin?nasil gidiyo bakim,bebis nasil?

Allah yardımcın olsun canımCOLOR]

inşallah herşey yolundadır

AYMESİM CANIM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tam 7kez 14 gun bekledim
arti 4asilama ve yine 4kez 14 gun tam 154 gun!!!!

Aymescim nasilsin?nasil gidiyo bakim,bebis nasil?

canım yyaaaaaaaa
hiç kolay değil elbette beklemek
ama rabbimize sığınacağız
inşşşşşşşşşşşşşşş
bizlerinde güldüğümüz sevindiğimiz gün gelecek
iinşşşşşşşşşşşşşş

gelecek insallah sabirla bekliyorum canim...bu buyuk evi bana neseli yuva yapacak o bebegi sabirla bekliyorum allahim benim gibi bekleyen herkesin dualarina karsilik bebeklerini tez vakitte verir insallah

gelecek insallah sabirla bekliyorum canim...bu buyuk evi bana neseli yuva yapacak o bebegi sabirla bekliyorum allahim benim gibi bekleyen herkesin dualarina karsilik bebeklerini tez vakitte verir insallah

canım nekdar yürekten ve nekdar güzel dua ettmişsin öle
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ammiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim avuç açıp bekleyen herkesi güldürsün
iinnşşşşşşşşşşşşşşş

harkese ıyı akŞamlar ben Çıkıyorum
dınleneyım bıraz

ceken bilir canim o dualar ne kadar icten geliyo bunu ancak biz anlariz, biz birbirimizi anlariz, diger insanlarsa bize uzulur acirlar...
hadi canim sen dinlen yumoslarda dinlensin insallah yarin guzel haberlerle donersin

cucum evet o 12 gün 12 yıl gibi geliyor ama
sonu güzel olsun bekleriz biz
yeterki gelsin mucizelerimiz sağlıcakla
iinnşşşşşşşşşşşşşşş
öyle bitanem valla..12 gün müüü,transferi diyorsun sen degil mi?
bana 15 gün verdi( 3 gün 3 gündür yaa kaydirigubbakcemile3
saka bi yana hayirlisi olsun,onca yil beklemisiz,bu kadarda bekleriz degilmi :hulya:

canim benim öyleymis..belirtiler benzer olabiliyormus..hayirlisi artik,insallah dedigin gibi olur :Saruboceq:
ne kadar icten dua etmissin canim benimm,Allahim bu dualarimiz geri cevirmesin insallah..
saglikli,sihhatli,hayirli evlatlarimiz olsun insallahh :Saruboceq:

insallah cucum insallah bizlerde gulecegiz...allahim sabirlar versin hepimize kolay degil ama sabretmeyide ogrendim, sabrin sonuda selamettir...
artik kendimi bunada hazriladim , elimden geldince denicem ama yinede olmazsa ben biliyorum allahim bana ahirette nasip edecek yavrumu gercekten artik sadece elimden geleni deniyorum yapiyorum ama takinti yapmayi biraktim

insallah canimm...
gercekten icinde olmayan anlamiyor bu yolda neler cekildigini...
dedigin gibi sabrin sonu selamet..Vardir elbette Rabbimizin bir bildigi,vardir elbette bizim icinde dogru bir zaman...
O´nun rahmetine,hikmetine inanip,güvenip,sabredip bizlerde gülecegiz insallah bir gün...:Saruboceq:
Takinti yaparak sadece kendimize eziyet ediyoruz..bende düne kadar sakindim ama ne bileyim dün o sancilardan sonra korkmaya basladim..ama hayirlisi tabii...elden bisey gelmiyor..

cok taktim cok agladim kendimi eve kapattim olmadi, disari attim olmadi, ve sonra ne oldu bilmiyorum ama bana bi rahatlik geldi sanki ipler koptu...
ama tabiki adet gunu yaklastikca insanin icine hem umut hem korku dusuyo, dedigin gibi bizi biz anlariz, kimse bilemez, evlat acisi baskadr ama olmayan yolu gozlenen evladin acisi bambaska , rabbim hepimizin yardimcisi olsun....
umut dunyasi, dun bende buhara oturma isine basladim 3gun denicez hersey bebek icin, bunu gelip hazirlayan tanidikta diyor, biz deniyoruz ama asil verici allahtir ona dua et yalvar, karsinda biri varmis konus onunla, bizde dua edecegiz sana diyo....
allahim bu kadar dualari geri cevirmez insallah....

insallah geri cevirmez canim...
okumustum evet ama neden geri yazmamisim bilmiyorum :kedi:
sifa olsun canim sana bu yöntem..belki bu vesile olur,orasini sadece Allah bilir..
insallah güzel bi sonuc alirsin canim,Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin..
Allahim kimseyi aratmasin,bulanlarida evlat acisiyla sinamasin :Saruboceq:
bu arada aysecim Türkiye uyudu sanirim kaydirigubbakcemile3

insalalh siifa olur...
evet turkiye uyudu meydan avrupaya kaldi
uyan turkiye uyan :lepi:

kızlar merhaba bizde 5 yıllık evliyiz eşimde varikosel vardı 2 sefer ameliyat oldu 2 sefer aşılama oldum ama sonuç yok herşeyin hayırlısı vakti zamanı var heralde bekliyoruz bende 4 gün süt buharı yaptım inşallah allah bu ay bana ve tabiki hepimize saglıklı sıhatlı hayırlı bir şekilde bebeklerimizi gönderir bu ay bebegim gelmezse aşılama ardında tüp bebek hepimiz için hayırlısı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…