cucu insallah kirmizi karti 9ay sonra gorursun canim
canım ya...inşallah bu sefer olur....
rabbim yüzünü güldirsün...amin.....
inşallah canım....
allah yardımcın olsun....
seni çok iyi anlıyoruz canım benim
canım inşşşşşşş
herşey yolundadır
iinşşşşşşşşşşşşş
kırmızılar seni 9 ay unuturlar
iinşşşşşşşşşşşşşşşş
sagolun güzel dilekleriniz icin kizlar..
Allahim hepimizin yüzünü güldürsün,kucaklarimizi bos birakmasin insallah...:saruboceq:
Elbette herseyin en hayirlisi neyse o olsun,dualarimiz bu yönde ama onca emekten sonra su bekleme günleri yok muuuu,insani deli ediyor demi benneyaptımki
allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin :saruboceq:
aymescim evet hatırlıyorum rabbim cemi cümlemizin hakkında hayırlısını versin inşallahh şuan bazı testler yaptırmam gerekiyormuş niye tutmadığıyla ilgili sebeplere bakılacakmış böyle bilerek ilerlemek bizim açımızdan daha iyi olacaktır eminim
inşallah en hayırlı yerde en hayırlı zamanda gelsin cücülerimiz
arkadaŞlar yarın kontrolÜm var yumoŞlara bakacak dr um
İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
her Şey yolundadır
sabah erkendeb-N has gİdeceĞİm
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
:gitme:kizlarrrr bende dün adet olacakmisin gibi kasik,bel ve bacak agrisi cektim..gece zor uyudum
bugün biseyim yok sükür ama cooook korkuyorumm kirmizi karti görmeye...eyvahedigeldismile
iyi akşamlar kızlar..
elçin sen özelde mi yaptırmıştın canım..
hangi testler yapılacak yaptırdığında söylermisin bende sorayım..
yeterim melonym cucumm hepiniz pozitif sonuç alırsınız inşşş..
Allah herkesin yüzünü güldürsün..
tam 7kez 14 gun bekledim
arti 4asilama ve yine 4kez 14 gun tam 154 gun!!!!
Aymescim nasilsin?nasil gidiyo bakim,bebis nasil?
gelecek insallah sabirla bekliyorum canim...bu buyuk evi bana neseli yuva yapacak o bebegi sabirla bekliyorum allahim benim gibi bekleyen herkesin dualarina karsilik bebeklerini tez vakitte verir insallah
öyle bitanem valla..12 gün müüü,transferi diyorsun sen degil mi?cucum evet o 12 gün 12 yıl gibi geliyor ama
sonu güzel olsun bekleriz biz
yeterki gelsin mucizelerimiz sağlıcakla
iinnşşşşşşşşşşşşşşş
canim benim öyleymis..belirtiler benzer olabiliyormus..hayirlisi artik,insallah dedigin gibi olur :Saruboceq:inşallah canım inşallah sen üzülme
Rabbim tez zamanda göndericek seninde bebişini
Allah yardımcın olsun canım
inşallah herşey yolundadır
canım o adet ağrıları hep oluyo takma
inşallah o kırmızı kartı 9 ay hiç görmiyceksin
canım benimde tutmadığında genetik testi istemişti dr
hem eşim hemde ben yaptırdık genlerimizi araştırmış
bizde bi sorun çıkmamıştı herşey normal demişti.
ne kadar icten dua etmissin canim benimm,Allahim bu dualarimiz geri cevirmesin insallah..gelecek insallah sabirla bekliyorum canim...bu buyuk evi bana neseli yuva yapacak o bebegi sabirla bekliyorum allahim benim gibi bekleyen herkesin dualarina karsilik bebeklerini tez vakitte verir insallah
harkese İyİ akŞamlar ben Çıkıyorum
dİnleneyİm bİraz
insallah cucum insallah bizlerde gulecegiz...allahim sabirlar versin hepimize kolay degil ama sabretmeyide ogrendim, sabrin sonuda selamettir...
artik kendimi bunada hazriladim , elimden geldince denicem ama yinede olmazsa ben biliyorum allahim bana ahirette nasip edecek yavrumu gercekten artik sadece elimden geleni deniyorum yapiyorum ama takinti yapmayi biraktim
cok taktim cok agladim kendimi eve kapattim olmadi, disari attim olmadi, ve sonra ne oldu bilmiyorum ama bana bi rahatlik geldi sanki ipler koptu...
ama tabiki adet gunu yaklastikca insanin icine hem umut hem korku dusuyo, dedigin gibi bizi biz anlariz, kimse bilemez, evlat acisi baskadr ama olmayan yolu gozlenen evladin acisi bambaska , rabbim hepimizin yardimcisi olsun....
umut dunyasi, dun bende buhara oturma isine basladim 3gun denicez hersey bebek icin, bunu gelip hazirlayan tanidikta diyor, biz deniyoruz ama asil verici allahtir ona dua et yalvar, karsinda biri varmis konus onunla, bizde dua edecegiz sana diyo....
allahim bu kadar dualari geri cevirmez insallah....
insalalh siifa olur...
evet turkiye uyudu meydan avrupaya kaldi
uyan turkiye uyan :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?