iyi akşamlar kızlar..
elçin sen özelde mi yaptırmıştın canım..
hangi testler yapılacak yaptırdığında söylermisin bende sorayım..
yeterim melonym cucumm hepiniz pozitif sonuç alırsınız inşşş..
Allah herkesin yüzünü güldürsün..
tam 7kez 14 gun bekledim
arti 4asilama ve yine 4kez 14 gun tam 154 gun!!!!
aymescim nasilsin?nasil gidiyo bakim,bebis nasil?
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalar
bu ikinci yazışım ama sorun var sanırım gözükmüyo yazdıklarım
ben bugün işe başladım artık inşallah bi sorun çıkmaz
korkuyorum ama yapıcak bişey yok bebişim Allaha emanet:Saruboceq:
arkadaŞlar yarın kontrolÜm var yumoŞlara bakacak dr um
İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
her Şey yolundadır
sabah erkendeb-N has gİdeceĞİm
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
tamam canım sen nasıl istersen...
ama eski listenin linkini yine orda veririm...
bakmak isteyenler eski listeyede bakarlar...
ben de elimden geldiği kadar devam etmeye çalışıyorum listeye...
becerebiliyorsam ne mutlu bana.....
bu arada canım çok çok geçmiş olsun...
şükür kötü birşey çıkmamış...rabbim beterinden korusun...
:gitme:kizlarrrr bende dün adet olacakmisin gibi kasik,bel ve bacak agrisi cektim..gece zor uyudum
bugün biseyim yok sükür ama cooook korkuyorumm kirmizi karti görmeye...eyvahedigeldismile
cok taktim cok agladim kendimi eve kapattim olmadi, disari attim olmadi, ve sonra ne oldu bilmiyorum ama bana bi rahatlik geldi sanki ipler koptu...
ama tabiki adet gunu yaklastikca insanin icine hem umut hem korku dusuyo, dedigin gibi bizi biz anlariz, kimse bilemez, evlat acisi baskadr ama olmayan yolu gozlenen evladin acisi bambaska , rabbim hepimizin yardimcisi olsun....
umut dunyasi, dun bende buhara oturma isine basladim 3gun denicez hersey bebek icin, bunu gelip hazirlayan tanidikta diyor, biz deniyoruz ama asil verici allahtir ona dua et yalvar, karsinda biri varmis konus onunla, bizde dua edecegiz sana diyo....
allahim bu kadar dualari geri cevirmez insallah....
günaydın iyi haftalar kızlarrr güzel bir hafta geçiririz inş hepimizde.bu arada geçmişi okumadım inş herkez iyidir
canimm hayirlisi olsun..
yorma kendini fazla..insallah hayirlarla keseyide görürsün :Saruboceq:
nevrom insallah gelmez kirmizilar..İnşallah yumoşların durumu çok iyidir. Güzel haberlerle gelmeni diliyoruz tatlım. Şeniz
Canım çok güzel beceriyorsun valla. Sağol bitanem. İnşallah geçecek. Aminn doğru diyorsun. Senin misafirler sen de mi hala.
Aman inşallah gelmez kırmızılar. Artık kırmızı görmek istemiyoruz. Başka haberler istiyoruzzzz. hihoyyyt
İnşallah tatlım. İnşallah yaptıklarınız bir vesile olur. İnşallah dualar kabul olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın canım. Sana da hayırlı haftalar. İşe başlamak zorunda kaldın daha doğrusu. Keşke memur olsaydın. O zaman doğuma kadar rapor alırdın. Çünkü riske atabileceğimiz bir durum değil bizimkisi. Ama Rabbim onu koruyacaktır. Size bağışlayacaktır.:Saruboceq:
Günaydın tatlım. İnşallah güzel bir hafta olur dediğin gibi. Öptüm seni. Şeniz
haklisin canim,evde olsan oyalaniyorsun,yatiyorsun,kalkiyorsun vakit geciyor..hadi bakalim insallah vakit senin icin su gibi gecer yerimsenibenyormamaya çalışıcam canım saatte hiç geömiyo geçsin istiyorumya evdede tam tersi hemen akşam oluyodu
nevrocum canım nasıl oldun iyimisin?
yormamaya çalışıcam canım saatte hiç geömiyo geçsin istiyorumya evdede tam tersi hemen akşam oluyodu
nevrocum canım nasıl oldun iyimisin?
nevrom insallah gelmez kirmizilar..
zaten bir dahada olmadi öyle bir sanci..gelen gidende yok suan..hayirlisi bakalim,son 2 gün eyvahedigeldismile
sen nasil oldun?daha iyisin insallah?
haklisin canim,evde olsan oyalaniyorsun,yatiyorsun,kalkiyorsun vakit geciyor..hadi bakalim insallah vakit senin icin su gibi gecer yerimseniben
nevrocuğum nasıl oldun iyileşmeden yorma kendini
yani şimdi ben hastanedeki doktorla gidip kavga mı ediyim ya da döviyim mi alsanaalsanasmile
bu sefer mutlaka yatarak beklicem, ama şimdi ben doktoru nasıl ikna ediyim CADIARZU
ya da devlet hastaneden bi rapor ayarlıcam
kolay gelsin canım çalışırken nazlı davran fazla yorma kendini:CüvCüv:
nevrom insallah gelmez kirmizilar..
zaten bir dahada olmadi öyle bir sanci..gelen gidende yok suan..hayirlisi bakalim,son 2 gün eyvahedigeldismile
sen nasil oldun?daha iyisin insallah?
haklisin canim,evde olsan oyalaniyorsun,yatiyorsun,kalkiyorsun vakit geciyor..hadi bakalim insallah vakit senin icin su gibi gecer yerimseniben
guanydın kıslarrrr
ben geldimm üçüzlerimleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?