Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler herkese, yatmadan önce yarın güzel dileklerimi göndermek istedim
yetercim yarın hastaneden güzel haberler getir bize, aynı şekilde yarın konturolü olan tüm arkadaşlara da kolaylıklar ve ümitli haberler diliyorum öpüldünüz canlaropuyorumnanaktan

tabiki söylerim tatlım e mail atacaklar bana şunları bunları yaptır diye haber veririm sana kuşum

kızlar hayırlı geceler herkese..
elcın ve tulın rabbım uzuntunuzu en kısa zamanda bebıs sevıncıne dondursun ınsaallah..kaderde ne varsa onu yasıyoruz.teslım olmaktan baska elımızden bısey gelmıyor.ınsaallah hakkımızda hayılısını nasıp edıcek guzel mevla..

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalar
bu ikinci yazışım ama sorun var sanırım gözükmüyo yazdıklarım
ben bugün işe başladım artık inşallah bi sorun çıkmaz
korkuyorum ama yapıcak bişey yok bebişim Allaha emanet:Saruboceq:

tam 7kez 14 gun bekledim
arti 4asilama ve yine 4kez 14 gun tam 154 gun!!!!

aymescim nasilsin?nasil gidiyo bakim,bebis nasil?

canım çok şükür iyiyim bebişte iyidir inşallah
sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum ilk randevum ozaman
bakalım kese gözükücekmi herşey yolundamı
ozaman öğrenicem inşallah

günaydın iyi haftalar kızlarrr güzel bir hafta geçiririz inş hepimizde.bu arada geçmişi okumadım inş herkez iyidir

canimm hayirlisi olsun..
yorma kendini fazla..insallah hayirlarla keseyide görürsün :Saruboceq:

arkadaŞlar yarın kontrolÜm var yumoŞlara bakacak dr um
İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
her Şey yolundadır
sabah erkendeb-N has gİdeceĞİm
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

İnşallah yumoşların durumu çok iyidir. Güzel haberlerle gelmeni diliyoruz tatlım. Şeniz

Canım çok güzel beceriyorsun valla. Sağol bitanem. İnşallah geçecek. Aminn doğru diyorsun. Senin misafirler sen de mi hala.

:gitme:kizlarrrr bende dün adet olacakmisin gibi kasik,bel ve bacak agrisi cektim..gece zor uyudum
bugün biseyim yok sükür ama cooook korkuyorumm kirmizi karti görmeye...eyvahedigeldismile

Aman inşallah gelmez kırmızılar. Artık kırmızı görmek istemiyoruz. Başka haberler istiyoruzzzz. hihoyyyt

İnşallah tatlım. İnşallah yaptıklarınız bir vesile olur. İnşallah dualar kabul olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın canım. Sana da hayırlı haftalar. İşe başlamak zorunda kaldın daha doğrusu. Keşke memur olsaydın. O zaman doğuma kadar rapor alırdın. Çünkü riske atabileceğimiz bir durum değil bizimkisi. Ama Rabbim onu koruyacaktır. Size bağışlayacaktır. :Saruboceq:

günaydın iyi haftalar kızlarrr güzel bir hafta geçiririz inş hepimizde.bu arada geçmişi okumadım inş herkez iyidir

Günaydın tatlım. İnşallah güzel bir hafta olur dediğin gibi. Öptüm seni. Şeniz

canimm hayirlisi olsun..
yorma kendini fazla..insallah hayirlarla keseyide görürsün :Saruboceq:

yormamaya çalışıcam canım saatte hiç geömiyo geçsin istiyorumya evdede tam tersi hemen akşam oluyodu

nevrocum canım nasıl oldun iyimisin?

kolay gelsin canım çalışırken nazlı davran fazla yorma kendini:CüvCüv:

nevrom insallah gelmez kirmizilar..
zaten bir dahada olmadi öyle bir sanci..gelen gidende yok suan..hayirlisi bakalim,son 2 gün eyvahedigeldismile
sen nasil oldun?daha iyisin insallah?

yormamaya çalışıcam canım saatte hiç geömiyo geçsin istiyorumya evdede tam tersi hemen akşam oluyodu

haklisin canim,evde olsan oyalaniyorsun,yatiyorsun,kalkiyorsun vakit geciyor..hadi bakalim insallah vakit senin icin su gibi gecer yerimseniben

günaydın kızlarr umarım herkes iyidir..
elchin ve tuliyn tedavileri olumsuzmuş üzülmek yok tabi bu yolda vazgeçekte yok
HER- ŞEY ÇO- CUK ı - ÇıN delikafadulden dememişmiydikkkkkk

arkadaşlar ben 2 transferde de rapor kullanmadım ertesi günlerinde hemen işe başladım
daha doğrusu yatmanın faydası yok dediler hastanaden, hatta 2.sinde ben yinede rapor istiyorum dedim rapor vermiyoruz dediler,sadece memorialde mi böyle yapıyorlar, ben rapor alırsam iş yerinden bi sorun olmaz zaten işe gelmem ama hastane vermedi, eşim de gerek yok o zaman

yani şimdi ben hastanedeki doktorla gidip kavga mı ediyim ya da döviyim mi alsanaalsanasmile

bu sefer mutlaka yatarak beklicem, ama şimdi ben doktoru nasıl ikna ediyim CADIARZU
ya da devlet hastaneden bi rapor ayarlıcam

Daha iyi sayılırım canım. Yatmaktan da her tarafım ağrıdı biraz kalkayım dedim. Dediğin gibi işyerinde akşam olmak bilmiyor evin yolunu gözlüyorsan eğer.

Canım iyi olmaya çalışıyorum. Aman kızlar dikkat edin , sakın ağır üşütmeyin. 35 gün oldu hala belimi doğrultamadım. kafamçokkarıştı

nevrocuğum nasıl oldun iyileşmeden yorma kendini

Tamam canısı. Sağolasın. Sizleri özledim. Arada gelip bakıyorum. Şeniz

yani şimdi ben hastanedeki doktorla gidip kavga mı ediyim ya da döviyim mi alsanaalsanasmile

bu sefer mutlaka yatarak beklicem, ama şimdi ben doktoru nasıl ikna ediyim CADIARZU
ya da devlet hastaneden bi rapor ayarlıcam

alsanaalsanasmile Döv sen onları canım benim. Bana kendileri vermişti raporu o zaman. Ege Üniversitesinde yaptırmıştım. En iyisi evde vakit geçirmek. Tamam yatmak gerekli değil belki sürekli ama iş hayatı , dış hayat streslerle dolu. Ve yorucu. Neden bu aşamada kendimizi gereksiz yere yoralım ki di mi ama.

kolay gelsin canım çalışırken nazlı davran fazla yorma kendini:CüvCüv:

sağol canım bütün işleride bana bırakmışlar mübarek
bi otutturmuyolarki habire bişey istiyolar

nasıl rapor vermezler bu arada ya ilk dört gün
çok önemli sürekli olmasada yatıp dinlenmek lazım
ne saçma şey ya

iyi olmana sevindim canım aynen öyle valla
zaman geçmiyo evimde olup ayaklarımı uzatıp tv seyretmek istiyom
burda zaman geçmek bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…