guanydın kıslarrrr
ben geldimm üçüzlerimleeee
guanydın kıslarrrr
guanydın kıslarrrr
:1shok::1shok::1shok:canım ne diyimki şimdi gerçekten şok oldum demek üçüzler he tebrik ederim canım keseleri gördünüz yani
aaaaaa gözün aydin canimmm
sok oldummmm,süper bi haber bu yaaaalkisalkisalkis :1shok:
hadi bakalim,saglikla gelsin 3 minik melek insallah
ay ne gusel 3 taneee...allh bgslasın
:1shok: :1shok: :1shok: huuuwww
üçüzmü delikafadulden üç minik melek :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
rabbim üçünüde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
wowwwwwwwwwwwww demek üçüzmüş heee ama belliydi tatlım değerinden fialn inşallah sağlıcakla üçünüde kucağına alırsın tatlım
guanydın kıslarrrr
yani şimdi ben hastanedeki doktorla gidip kavga mı ediyim ya da döviyim mi alsanaalsanasmile
bu sefer mutlaka yatarak beklicem, ama şimdi ben doktoru nasıl ikna ediyim CADIARZU
ya da devlet hastaneden bi rapor ayarlıcam
guanydın kıslarrrr
çok sevindim canım..
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıcakla..
bi taşla üçkuş amanıinbo kaydirigubbakcemile3
süper b ihaber tatlım:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
cok taktim cok agladim kendimi eve kapattim olmadi, disari attim olmadi, ve sonra ne oldu bilmiyorum ama bana bi rahatlik geldi sanki ipler koptu...
ama tabiki adet gunu yaklastikca insanin icine hem umut hem korku dusuyo, dedigin gibi bizi biz anlariz, kimse bilemez, evlat acisi baskadr ama olmayan yolu gozlenen evladin acisi bambaska , rabbim hepimizin yardimcisi olsun....
umut dunyasi, dun bende buhara oturma isine basladim 3gun denicez hersey bebek icin, bunu gelip hazirlayan tanidikta diyor, biz deniyoruz ama asil verici allahtir ona dua et yalvar, karsinda biri varmis konus onunla, bizde dua edecegiz sana diyo....
allahim bu kadar dualari geri cevirmez insallah....
aminnn kıslarr bol bol dua edin bana ne olur sağlıklı olsunlarrr korkuyorum tasıyamam diye
ama genede vermem bebeklerimi hep bende kalsınlar inşallah
AMİNNNN CANIMM AMİNNözlemcim tbr rabbim üçünüde bağışlasın sana ve korusun inş.ne güzel yaaa 3 tane mucize.rabbim seninde yardımcın olsun inş.yetercimde gelseydi güzel haberlerle inş.nevroşum çok geçmiş olsun tatlım rabbim acil şifalar versin inş.melony rabbim yardımcın olsun.unuttugum kişilerden özür diliyorum kızlar dilerim herkezs iyidir.rabbim hepiizinde yardımcısı olsun inşşş.
ayy düşünmemem lazımm hayırlıs demek buymuş .şükür RABBİMEcanimmm Allah korusun,öyle kötü seyler aklina bile getirme..
Rabbim büyük..insallah minik meleklerde annelerine simsiki tutunurlar..
sana saglikli,güzel bir hamilelik diliyorum..
saglicakla kucagina al insallah hepsini :Saruboceq:
özlem hayırlısı olsun canım..
inş sağ salim kucağına almanda nasip olur..
maşallah Allah nazarlardan saklasın..
hepinize selam kızlar..
merhaba herkese ben çok fazla yazmasam bile sürekli yazılarınızı takip ediyorum benimde eşimin morfolojisinde sorun vardı %5 sayısı 90 milyon tabi şimdi kaç bilemem 2 yıldır hamile kalamadım 1.yılın sonunda doktora gittik bende problem çıkmadı bekleyin dedi doktor bekledik ama hiç hamile kalamadım.artık bişeyler yapma zamanı geldi 1 nisanda erol tavmergen den randevu aldım çok tedirginim lütfen benim için dua edin herşey olumlu olsun burdaki herkes tüm bebek isteyen anne adaylarına Allahım tez zamanda bebek nasip etsin hayırlı hamilelikler nasip etsin.
guanydın kıslarrrr
fadikcim ben az önce kırmızı kartı gördüm yeni reglimin tarihi 22 Nisan
yahu ben bu ay kedilerden çok çalıştım ama gene bi şey yok offfffffffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:
merhaba herkese ben çok fazla yazmasam bile sürekli yazılarınızı takip ediyorum benimde eşimin morfolojisinde sorun vardı %5 sayısı 90 milyon tabi şimdi kaç bilemem 2 yıldır hamile kalamadım 1.yılın sonunda doktora gittik bende problem çıkmadı bekleyin dedi doktor bekledik ama hiç hamile kalamadım.artık bişeyler yapma zamanı geldi 1 nisanda erol tavmergen den randevu aldım çok tedirginim lütfen benim için dua edin herşey olumlu olsun burdaki herkes tüm bebek isteyen anne adaylarına Allahım tez zamanda bebek nasip etsin hayırlı hamilelikler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?