Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:1shok::1shok::1shok:canım ne diyimki şimdi gerçekten şok oldum demek üçüzler he tebrik ederim canım keseleri gördünüz yani

aaaaaa gözün aydin canimmm
sok oldummmm,süper bi haber bu yaaaalkisalkisalkis :1shok:
hadi bakalim,saglikla gelsin 3 minik melek insallah

ay ne gusel 3 taneee...allh bgslasın

:1shok: :1shok: :1shok: huuuwww
üçüzmü delikafadulden üç minik melek :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
rabbim üçünüde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

wowwwwwwwwwwwww demek üçüzmüş heee ama belliydi tatlım değerinden fialn inşallah sağlıcakla üçünüde kucağına alırsın tatlım

aminnnn kıslarrr amin tek derdim sağlıklı olmaları bir tanesinini kalbi atmaya baslamış gibi dedi ama dinletmedi çok iyiler şimdilik 3. keseyi tam net göremedi ama verdiği ultrasonda gayet net çıkmış diğerleri kadar buyuk.

yani şimdi ben hastanedeki doktorla gidip kavga mı ediyim ya da döviyim mi alsanaalsanasmile

bu sefer mutlaka yatarak beklicem, ama şimdi ben doktoru nasıl ikna ediyim CADIARZU
ya da devlet hastaneden bi rapor ayarlıcam

ya istiyorum de sen..
ne demek??
nasıl vermezler..??
valla ben ilkinde 1 saar falan yattım hastanede..
istediğiniz kadar yatabilirsiniz demişlerdi..
sonrasında da tam 10 gün rapor almıştım ..
devlete de hiç gitmedim..
direk özeldeki kendi doktorum yazmıştı raporu..
yazmak zorundalar sen istedikten sonra..
bir de dinlenmen lazım zaten..

çok sevindim canım..
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıcakla..

bi taşla üçkuş amanıinbo kaydirigubbakcemile3
süper b ihaber tatlım:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

aminnn kıslarr bol bol dua edin bana ne olur sağlıklı olsunlarrr korkuyorum tasıyamam diye
ama genede vermem bebeklerimi hep bende kalsınlar inşallah

özlemcim tbr rabbim üçünüde bağışlasın sana ve korusun inş.ne güzel yaaa 3 tane mucize.rabbim seninde yardımcın olsun inş.yetercimde gelseydi güzel haberlerle inş.nevroşum çok geçmiş olsun tatlım rabbim acil şifalar versin inş.melony rabbim yardımcın olsun.unuttugum kişilerden özür diliyorum kızlar dilerim herkezs iyidir.rabbim hepiizinde yardımcısı olsun inşşş.

merhaba canım. buhara oturma işi nasıl bişey anlatırmısın, ne amaçla yapılıyor. ben de uygulamak istiyorum...

aminnn kıslarr bol bol dua edin bana ne olur sağlıklı olsunlarrr korkuyorum tasıyamam diye
ama genede vermem bebeklerimi hep bende kalsınlar inşallah

canimmm Allah korusun,öyle kötü seyler aklina bile getirme..
Rabbim büyük..insallah minik meleklerde annelerine simsiki tutunurlar..
sana saglikli,güzel bir hamilelik diliyorum..
saglicakla kucagina al insallah hepsini :Saruboceq:

fadikcim ben az önce kırmızı kartı gördüm yeni reglimin tarihi 22 Nisan
yahu ben bu ay kedilerden çok çalıştım ama gene bi şey yok offfffffffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:

özlem hayırlısı olsun canım..
inş sağ salim kucağına almanda nasip olur..
maşallah Allah nazarlardan saklasın..

hepinize selam kızlar..

fadiğim adet bugün gelmeye başladı.
yeni tarihim 25 nisan eğer zamanında gelirse..

merhaba herkese ben çok fazla yazmasam bile sürekli yazılarınızı takip ediyorum benimde eşimin morfolojisinde sorun vardı %5 sayısı 90 milyon tabi şimdi kaç bilemem 2 yıldır hamile kalamadım 1.yılın sonunda doktora gittik bende problem çıkmadı bekleyin dedi doktor bekledik ama hiç hamile kalamadım.artık bişeyler yapma zamanı geldi 1 nisanda erol tavmergen den randevu aldım çok tedirginim lütfen benim için dua edin herşey olumlu olsun burdaki herkes tüm bebek isteyen anne adaylarına Allahım tez zamanda bebek nasip etsin hayırlı hamilelikler nasip etsin.

AMİNNNN CANIMM AMİNN
ayy düşünmemem lazımm hayırlıs demek buymuş .şükür RABBİME
özlem hayırlısı olsun canım..
inş sağ salim kucağına almanda nasip olur..
maşallah Allah nazarlardan saklasın..

hepinize selam kızlar..

SAĞOL CANIMMM AMİNNN

canımbenim dualarımız seninle inşalalh senin için en hayırlı yer neresi ise orada tedavi olursun

lal1980 hoşgeldin canım..
hakkınızda hayırlısı olsun..
erol beyi duymuştum bende ama gitmedim..
üniversiteye gidiceksin o zaman..
özel muayene ediyormuş erol bey..
masraf çok olucak sanırım..

guanydın kıslarrrr

ben geldimm üçüzlerimleeee

Canımmmm maşallahhhh size. Dördünüz bir arada. Allah hepinizi korusun. İnşallah sağlıkla sonuna kadar gidersiniz. Bütün yavrularını sağlıkla kucaklarsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok sevindim tatlım. Şeniz

fadikcim ben az önce kırmızı kartı gördüm yeni reglimin tarihi 22 Nisan
yahu ben bu ay kedilerden çok çalıştım ama gene bi şey yok offfffffffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:

Çalışmalar gitti çöpe desene bitanem. Neyse sen de öbür ay kalırsın inşallahh. yerimseniben

İnşallah herşey güzel olur canım. Sana da nasip etsin Rabbim inşallah. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…