lal1980 hoşgeldin canım..
hakkınızda hayırlısı olsun..
erol beyi duymuştum bende ama gitmedim..
üniversiteye gidiceksin o zaman..
özel muayene ediyormuş erol bey..
masraf çok olucak sanırım..
fadikcim ben az önce kırmızı kartı gördüm yeni reglimin tarihi 22 Nisan
yahu ben bu ay kedilerden çok çalıştım ama gene bi şey yok offfffffffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:
üzülme canım durmak yok yola devam
inşallah bidahaki aya gelir bebişin
aminnnn cnaım inaşllah tek dileğim bu RABBİMDENCanımmmm maşallahhhh size. Dördünüz bir arada. Allah hepinizi korusun. İnşallah sağlıkla sonuna kadar gidersiniz. Bütün yavrularını sağlıkla kucaklarsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok sevindim tatlım. Şeniz
Çalışmalar gitti çöpe desene bitanem. Neyse sen de öbür ay kalırsın inşallahh. yerimseniben
İnşallah herşey güzel olur canım. Sana da nasip etsin Rabbim inşallah. :Saruboceq:
kıslar ben bugün işe başladım sabah yazmıştım
ama baya zorlanıyorum belim ağrıyo fena halde
uzanmak istiyorum oturmak niyeyse çok yordu beni
inşallah alışırım ya böyle giderse ne yaparım ben
guanydın kıslarrrr
ben geldimm üçüzlerimleeee
aminnnn cnaım inaşllah tek dileğim bu RABBİMDEN
canımm benim birde bulantılarım var düşün heryerimden dayak yemiş gibiyim bugun hastane için çok ayakta kaldım.dayan az kaldı banada bguun çok yavasladın dediler iş yerinde hiç umrumda değil
arkadaşlar ben nisan daki reglimle başlamayı düşünüyorum 3.ye inşallah. Şimdiden kendimi olumlu yönde motive etmeliyim canlarım.
Canım sen ege doğumda yaptırmışsın. Ben sen ege deyince seni ege üniversitesinde yaptıracaksın sanmıştım. Kim önermişti sana orayı. Orası daha yeni sayılır. 1 senelik falandır herhalde.
demek üç tane bebişlerin.
başladımı bulantıların senin?ama gerçi 3 tane melek var karnışında ondan sanırım.benimki başlamadı çok şükür işallah olmaz, dün gaz beni mahvetti kasığıma ve belime ağrısı vuruyordu korktumda biraz.çok kötü bişeymiş ya.
özlem rütbende ee bebeğim eeee sağlıkla yazmışsın ya artık bebişlerim yazarsın.çok şaşırmışsındır eminim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepsinide.
evet canım 3 gundur varr ama çıkarmamaya çalışıyorum sanki çıkarsam gerisi gelicekmiş içimde bişey kalmıycakmış gibi hissediyorum.gazım hiç olmadı şükür ama bulantı çok kötü yemek yemekte zorlanıyorum. inan şuan hiç bişeyin farkında değilim takvimide değitiricem ama elim ayagım tutumuyo
evet canım demiştim ama senin aklın üniversiteye gitmiş..
eşim için ürolog ordaydı..
sperm testi de detaylı diye ayrıca devam ettik oraya..
özelde ameliyat oldu..
3 doktora birden gittik hep..
yeni açıldı evet ama doğan bebekleri bile var..
ekip iyi.. doktorlar da güler yüzlü ve deneyimli..
hayırlısı kısmet değilmiş henüz..
yasadan dolayı da mağdur olduk..
ben blast embriyoyu daha önce duymuş olsaydım sorardım..
ama transferden 3 4 gün sonra gördüm..
hayırlısı böyleymiş..
iyi çok şükür gaz olmasında oda çok kötü valla.canım ya allah yardımcın olsun rabbim kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?