Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lal1980 hoşgeldin canım..
hakkınızda hayırlısı olsun..
erol beyi duymuştum bende ama gitmedim..
üniversiteye gidiceksin o zaman..
özel muayene ediyormuş erol bey..
masraf çok olucak sanırım..

Canım sen ege doğumda yaptırmışsın. Ben sen ege deyince seni ege üniversitesinde yaptıracaksın sanmıştım. Kim önermişti sana orayı. Orası daha yeni sayılır. 1 senelik falandır herhalde.

kıslar ben bugün işe başladım sabah yazmıştım
ama baya zorlanıyorum belim ağrıyo fena halde
uzanmak istiyorum oturmak niyeyse çok yordu beni
inşallah alışırım ya böyle giderse ne yaparım ben

kan pıhtılaşması ile ilgili beni bilgilendirin arkadaşlar, ben denemelerimde bebek aspirini kullanmıştım, ama zaten herkese kullandırıyorlar galiba, biraz önce araştırdım acaba tutmama sebebim öyle bir şey olabilir mi.Yazın genetik test yaptırdım testin sonucunda sadece kromozom sayılarımız yazıyor eşimle benim normal görünüyor.Acaba kan pıhtılaşmasını öğrenmek için ne yapmak lazım niye hastaneden bana böyle bi şey söylenmedi

fadikcim ben az önce kırmızı kartı gördüm yeni reglimin tarihi 22 Nisan
yahu ben bu ay kedilerden çok çalıştım ama gene bi şey yok offfffffffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:

üzülme canım durmak yok yola devam
inşallah bidahaki aya gelir bebişin

arkadaşlar ben nisan daki reglimle başlamayı düşünüyorum 3.ye inşallah. Şimdiden kendimi olumlu yönde motive etmeliyim canlarım.

aminnnn cnaım inaşllah tek dileğim bu RABBİMDEN
kıslar ben bugün işe başladım sabah yazmıştım
ama baya zorlanıyorum belim ağrıyo fena halde
uzanmak istiyorum oturmak niyeyse çok yordu beni
inşallah alışırım ya böyle giderse ne yaparım ben

canımm benim birde bulantılarım var düşün heryerimden dayak yemiş gibiyim bugun hastane için çok ayakta kaldım.dayan az kaldı banada bguun çok yavasladın dediler iş yerinde hiç umrumda değil

erol beyin ismini hep bu siteden duydum özeline gidicem artık ne kadar gider bilemem şimdi birde kardeşi ege hanım varmış özelde bakıyorlarmış ikisi beraber bakalım ne yol çizecek bize onun hastası olan varmı veya varmıydı , bu arada biraz kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yıl düşünmedik son 2 yıldır istiyoruz bende bi problem yok dedi ilk gittiğim doktor semih hızıroğlu aslında oda iyi bir doktordu ama erol bey infertilit konusunda uzman olduğu için tercih ettim yaşayıp görücez

başladımı bulantıların senin?ama gerçi 3 tane melek var karnışında ondan sanırım.benimki başlamadı çok şükür işallah olmaz, dün gaz beni mahvetti kasığıma ve belime ağrısı vuruyordu korktumda biraz.çok kötü bişeymiş ya.

arkadaşlar ben nisan daki reglimle başlamayı düşünüyorum 3.ye inşallah. Şimdiden kendimi olumlu yönde motive etmeliyim canlarım.

Gelmez kız belki. hihoyyyt :jeyyar: Sen şimdiden motive ede dur da belki gerek kalmaz. :lepi:

Canım sen ege doğumda yaptırmışsın. Ben sen ege deyince seni ege üniversitesinde yaptıracaksın sanmıştım. Kim önermişti sana orayı. Orası daha yeni sayılır. 1 senelik falandır herhalde.

evet canım demiştim ama senin aklın üniversiteye gitmiş..
eşim için ürolog ordaydı..
sperm testi de detaylı diye ayrıca devam ettik oraya..
özelde ameliyat oldu..
3 doktora birden gittik hep..
yeni açıldı evet ama doğan bebekleri bile var..
ekip iyi.. doktorlar da güler yüzlü ve deneyimli..
hayırlısı kısmet değilmiş henüz..
yasadan dolayı da mağdur olduk..
ben blast embriyoyu daha önce duymuş olsaydım sorardım..
ama transferden 3 4 gün sonra gördüm..
hayırlısı böyleymiş..

özlem rütbende ee bebeğim eeee sağlıkla yazmışsın ya artık bebişlerim yazarsın.çok şaşırmışsındır eminim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepsinide.

demek üç tane bebişlerin.

özlem rütbende ee bebeğim eeee sağlıkla yazmışsın ya artık bebişlerim yazarsın.çok şaşırmışsındır eminim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepsinide.

evet canım 3 gundur varr ama çıkarmamaya çalışıyorum sanki çıkarsam gerisi gelicekmiş içimde bişey kalmıycakmış gibi hissediyorum.gazım hiç olmadı şükür ama bulantı çok kötü yemek yemekte zorlanıyorum. inan şuan hiç bişeyin farkında değilim takvimide değitiricem ama elim ayagım tutumuyo

iyi çok şükür gaz olmasında oda çok kötü valla.canım ya allah yardımcın olsun rabbim kolaylık versin.

cucu gebelik belirtileride aynen adet sancısı gibi.adet olacakmışsın gibi hissediyorsun işallah bebişin gelmiştir.

Ben de rahim filmini orda çektirmiştim. Peki bundan sonra orada mı devam edeceksin canım? İnşallah gerek kalmaz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…