iyiyim işte canım haber yok hala bekliyorum. ama beklemek işimi daha da zorlaştırıyor. ha bire kafamda kurup duruyorum. eşim de reflü vardı şimdi sıkıntıdan ne olmuştur tahmin bile etmek istemiyorum. herşeylerini yağmalıyormuş allahın cezaları korsanlar. bari ilaçlarını düzenli kullanabilse. off offf başını ağrıtmayayım sen nasılsın? doruk paşa nasıl?nesrincim nasılsın? haber varmı bitanem? fisfisfis
iyiyim işte canım haber yok hala bekliyorum. ama beklemek işimi daha da zorlaştırıyor. ha bire kafamda kurup duruyorum. eşim de reflü vardı şimdi sıkıntıdan ne olmuştur tahmin bile etmek istemiyorum. herşeylerini yağmalıyormuş allahın cezaları korsanlar. bari ilaçlarını düzenli kullanabilse. off offf başını ağrıtmayayım sen nasılsın? doruk paşa nasıl?
cucuuuu hamileymişsin:teytey::teytey:. tebrik ederim umarım değerin artar ve kesinleşir. kucağına almak nasip olur zamanı gelince. öpüyorum seni. olumlu düşün olumlu olsun...
özlemim mesajını şimdi gördüm. üçüzlerin hayırlı olsun... sende olumlu düşün artık lütfen...kaydirigubbakcemile5Bak Rabbim nasip etti. Sana düşen de kafandaki butun kuruntuları atmak. RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER:Saruboceq::Saruboceq:
bazen hic anne olamicekmisim gibi geliyo, sanki benim hayatim bu bebegin pesinden kosmakla, o bebegin ise ben kovaldikca kacmakla gececekmis gibi geliyo...
nerdeyse 6sene oldu onu isteyeli ama 6sene icinde bir kez gozukup kacti, kacarken cok buyuk acilar ve yaralar birakti, bir seferinde ise sadece olabilirdim ama olmadim dedi ve gitti...
ama ben yilmadim, pesini birakamam pes edemem, onu ne kadar cok istedigimi bir gun anlayacak, onun için nelere katlandigimi gorecek ve ben bu anneyi daha fazla uzemem diyecek....ve insallah gelecek...
onceleri hep allahim belki ben hak etmiyorum ama ne olur serdarim babaligi tatsin diyordum ama artik oylede dusunmuyorum her kadin gibi, helede bizim gibi herseyini bebek için verebilecek kadinlar anneligi sonuna kadar hak ediyo....
biraz melankolik olsam aklima siz geliyosunuz ve diyorumki kk'da ne mucizelere tanik oldum, o mucizelerden biride insallah allahin izniyle senin olacak diyorum....
allahim insallah en yakin zamanda hepimizin mucizesini yakin zamanda gonderir...
ne zaman esimle bu konu acilsa ona hep diyorum sen sanslisin calisiyosun kafani azda olsa dagitiyosun ama ben evdeyim duvarlar ustume ustume geliyo, evim bana o kadar soguk geliyo sanki kalici degilde gidiciymiisim gibi, allahim hepimizin yuvasini senlendirsin hepimize altin toplarimizi nasip etsin.....
kusura bakmayin icimden boyle geldi yazdim
opuyorumnanaktan
canım sayı kaçki...kılzar ya bızde sorun sadece sayı dusuklugu morfolojı vede hareket yuksek.sızce cok buyuk bır sorun deıl demı ????duzelırmı
:lepi::lepi::lepi:http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...itesinin-guzel-hamileleri-guzel-anneleri.html
Haydi hayırlı olsun arkadaşlar.. :lepi:
ah canım hem çok erken hemde akşam yapmışsın...evet ilk testim negatif ama ben yapmayacaktım eşim elinde testle gelmiş gelir gelmez açtı hadii diye o benden meraklı
bide bana sen kırmamak için getirdim diyo kafamçokkarıştı yalan benden önce kendi çatladı meraktan
ama takmadım daha cok erken biliyorum kıslarr
canım halamı haber yok...iyiyim işte canım haber yok hala bekliyorum. ama beklemek işimi daha da zorlaştırıyor. ha bire kafamda kurup duruyorum. eşim de reflü vardı şimdi sıkıntıdan ne olmuştur tahmin bile etmek istemiyorum. herşeylerini yağmalıyormuş allahın cezaları korsanlar. bari ilaçlarını düzenli kullanabilse. off offf başını ağrıtmayayım sen nasılsın? doruk paşa nasıl?
cucuuuu hamileymişsin:teytey::teytey:. tebrik ederim umarım değerin artar ve kesinleşir. kucağına almak nasip olur zamanı gelince. öpüyorum seni. olumlu düşün olumlu olsun...
özlemim mesajını şimdi gördüm. üçüzlerin hayırlı olsun... sende olumlu düşün artık lütfen...kaydirigubbakcemile5Bak Rabbim nasip etti. Sana düşen de kafandaki butun kuruntuları atmak. RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER:Saruboceq::Saruboceq:
CANIM ALLAH RAZI OLSUN
HEPİNİZDEN
İİNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KUZUM İİNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TOPİKLER GİRDİĞİMDE ARKADAŞLARIMIN YAZDIKLARINI VE DUALRINI GÖRÜNCE
RABBİM BEN NE YAPTIMKİ BENİM İÇİN BU KADAR DUA EDEN İNSAN VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ARKADAŞLAR RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN ALLAH HEPİNİZİDEN RAZI OLSUN
ÇOK DUYGULANDIM YİNE YYAAAAAAAAAAAsenağlamasenağlamasenağlama
aaGÜNAYDIN ARAKADAŞLAR
canımsın tabiki bizim için değerlisin bunun nedenide sevgi dolu yüreğin biz her zaman birbirimize dualarımızı edeceğiz bütün yüreğimizleolumunekankayizsmile
günaydın yeter, nassın ? Zemuszemus
i[sıze=2]yiyim işte canım haber yok hala bekliyorum. Ama beklemek işimi daha da zorlaştırıyor. Ha bire kafamda kurup duruyorum. Eşim de reflü vardı şimdi sıkıntıdan ne olmuştur tahmin bile etmek istemiyorum. Herşeylerini yağmalıyormuş allahın cezaları korsanlar. Bari ilaçlarını düzenli kullanabilse. Off offf başını ağrıtmayayım sen nasılsın? Doruk paşa nasıl?
Cucuuuu hamileymişsin:teytey::teytey:. Tebrik ederim umarım değerin artar ve kesinleşir. Kucağına almak nasip olur zamanı gelince. öpüyorum seni. Olumlu düşün olumlu olsun...
özlemim mesajını şimdi gördüm. üçüzlerin hayırlı olsun... Sende olumlu düşün artık lütfen...kaydirigubbakcemile5bak rabbim nasip etti. Sana düşen de kafandaki butun kuruntuları atmak. Rabbim ne eylerse güzel eyler[/sıze]:saruboceq::saruboceq:
cok şükür yetercim, yok bi aksilik görünürlerde.
Bilinen stresimiz hariç tabi, 1 hafta oldu keçiboynuzu kürüne başlayalı 1 ay olsada bi ölçtürsek sperm sayısını diye gün sayıyorum, eksik hormon sonucu oldugu için doktora gidemedik daha, ilaç falan da yok,
hayırlısı bakalım bekliyoruz yetercim bilmiyorumkismile
aaGÜNAYDIN ARAKADAŞLAR
GÜnaydın Nevrosky, YOk kimsecikler daha,
Bİz iş başı olunca 8de buralardayız
Kıslar daha mışıl mışıl uyuyo olabilerler akannehir
Yeni topik açmışın, hayırlı olsun
Bende bi tedaviye başlayabilsem de, bir an önce atlasam oraya, buradaki tüm bebişisteyen kardeşlerimle beraber inşaallah...
günaydın arkadaşlar
ayşecim canım yazdıklarının hepsini emin olki zaman zaman hepimiz yaşadık umutsuzluğa düştük hiç olmıycak diye düşünfük ama herşeyin bi zamanı varmış işte ben hayal bile edemiyodum bugünü hep rüyalarımda kalıcak sanıyodum ama bak gerçek oldu rabbim nasip etti bana inşallah burdaki tüm arkadaşlarıma ve sanada nasip edicek dualarım hep sizinle biraz daha sabır sadece.
melony testi yapmışsın canım sakın takma kafayı en yakın örneğinim beni düşün
inşallah pozitife dönecek o Allahın izniyle
nesrincim inşallah tez zamanda eşine kavuşursun canım çok zor bi durum gerçekten ama haberlerden takip ediyorum bütün yetkililer uğraşıyo eminimki tez zamanda kavuşucaksın kocana
kızlar canım çok sıkkın ya dün akşam kardeşim beni ve eşimi çok üzdü çok kırdı ikimizde çok üzüldük ama sağolsun gelipte yaptığının yanlış olduğunu hiç konuşmadı 2günlüğüne bize gelmişlerdi annemle ufak bir ağız dalaşı yapıyorladı yanımızda halam eniştem hepimiz varız ben dedim anneme öle konuşma eşimde dediki şakasına benim böle kızım olsa böle konuşamazdı falan dedi kardeşimde o yüzden olmuyor işte çocuğun dedi ama benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü herkesin içinde şaka bianda kaka oldu herkes sustu kimse bilmiyrdu biizi ama sağolsun öğrendi herkes sayesinde
gunaydın kıslarrrr
nesrincimm sabır canım gecicek inşallah en kısa zamanda bunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?