Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nesrincim nasılsın? haber varmı bitanem? fisfisfis
iyiyim işte canım haber yok hala bekliyorum. ama beklemek işimi daha da zorlaştırıyor. ha bire kafamda kurup duruyorum. eşim de reflü vardı şimdi sıkıntıdan ne olmuştur tahmin bile etmek istemiyorum. herşeylerini yağmalıyormuş allahın cezaları korsanlar. bari ilaçlarını düzenli kullanabilse. off offf başını ağrıtmayayım sen nasılsın? doruk paşa nasıl?

cucuuuu hamileymişsin:teytey::teytey:. tebrik ederim umarım değerin artar ve kesinleşir. kucağına almak nasip olur zamanı gelince. öpüyorum seni. olumlu düşün olumlu olsun...

özlemim mesajını şimdi gördüm. üçüzlerin hayırlı olsun... sende olumlu düşün artık lütfen...kaydirigubbakcemile5Bak Rabbim nasip etti. Sana düşen de kafandaki butun kuruntuları atmak. RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER
:Saruboceq::Saruboceq:

Canım başımı ağrıtmak ne demek. Durumun hiç kolay değil. Ben kendimi yerine koyamıyorum. yaşadıklarını , hissettiklerini tahmin edemiyorum. Allah eşinin de , senin de , diğer mürettabatın ve yakınlarının da yardımcısı olsun. Çok zor gerçekten. İnşallah dediğin gibi ilaçlarını bari düzenli alabilir. Ve en kısa zamanda pis korsanlar insafa gelir dicem ama o yamyamlarda o göz yok maalesef. Allah kurtarsın hepsini.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İyiyiz biz canım şükürler olsun. Sen de iyi haberler alırsın da iyi olursun inşallah artık. :Saruboceq:

canım ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Şeniz
rabbim kısa zamnda sana anne olmayı nasip etsin...amin...

kılzar ya bızde sorun sadece sayı dusuklugu morfolojı vede hareket yuksek.sızce cok buyuk bır sorun deıl demı ????duzelırmı
canım sayı kaçki...
değerleri tam versen ona göre birşey diyebiliriz...

:lepi::lepi::lepi:
hayırlı uğurlu birde bereketli olur inşallah....
ah canım hem çok erken hemde akşam yapmışsın...
azcık daha sabret canımŞeniz

canım halamı haber yok...
hay allah ya...
bu korsan belalarını ne yapmak lazımkötükedihüso
allahın cezaları
ben sağ salim kurtulacaklarına inanıyorum ama işte bu bekleme süreci insanı çok yıpratıyor...
allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

canımsın tabiki bizim için değerlisin bunun nedenide sevgi dolu yüreğin biz her zaman birbirimize dualarımızı edeceğiz bütün yüreğimizleolumunekankayizsmile

Günaydınnnn kızlarrrrr. :1hug: :asigim: Haydi yine kepenk kaldırma benden bugün. Güzel bir diliyorum herkes için. :Saruboceq: sositososito

GÜnaydın Nevrosky, YOk kimsecikler daha,
Bİz iş başı olunca 8de buralardayız
Kıslar daha mışıl mışıl uyuyo olabilerler akannehir

Yeni topik açmışın, hayırlı olsun
Bende bi tedaviye başlayabilsem de, bir an önce atlasam oraya, buradaki tüm bebişisteyen kardeşlerimle beraber inşaallah...

canımsın tabiki bizim için değerlisin bunun nedenide sevgi dolu yüreğin biz her zaman birbirimize dualarımızı edeceğiz bütün yüreğimizleolumunekankayizsmile

çok teşekür edrim her şey için sağolun
beni okadar duygulandıryorsunuzki her seferinde iyiki sizlerele burada karşılaşmışım diyorum

Cok şükür yetercim, yok bi aksilik görünürlerde.
Bİlinen stresimiz hariç tabi, 1 hafta oldu keçiboynuzu kürüne başlayalı 1 ay olsada bi ölçtürsek sperm sayısını diye gün sayıyorum, eksik hormon sonucu oldugu için doktora gidemedik daha, ilaç falan da yok,
Hayırlısı bakalım bekliyoruz Yetercim bilmiyorumkismile

canım yaşadıklarına çok üzüldüm
inşş eşine saglıcakla kuvuşursun
eminimki kolay değildir ama
sen ayakta kalmaz zorundasın
rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin canım

günaydın arkadaşlar

ayşecim canım yazdıklarının hepsini emin olki zaman zaman hepimiz yaşadık umutsuzluğa düştük hiç olmıycak diye düşünfük ama herşeyin bi zamanı varmış işte ben hayal bile edemiyodum bugünü hep rüyalarımda kalıcak sanıyodum ama bak gerçek oldu rabbim nasip etti bana inşallah burdaki tüm arkadaşlarıma ve sanada nasip edicek dualarım hep sizinle biraz daha sabır sadece.

melony testi yapmışsın canım sakın takma kafayı en yakın örneğinim beni düşün
inşallah pozitife dönecek o Allahın izniyle

nesrincim inşallah tez zamanda eşine kavuşursun canım çok zor bi durum gerçekten ama haberlerden takip ediyorum bütün yetkililer uğraşıyo eminimki tez zamanda kavuşucaksın kocana

inşş ypatığın kürler işe yarar canım
ama bizim en büyük düşmanmız stres ondan uzzka durmaya bak

günaydın kızlar cucu hamileymişsin rabbim tamamına erdirsin değerlerin kat kat yükselsiin inşallah
nesrincim allah kolaylık versin güzelim durumun çok zor en kısa ZAMANDA eşine kavuşursun inşallah ilaçlarınıda düzenli alıyordur güzelim rabbime dua etmekten başka çaremiz yok

aaGÜNAYDIN ARAKADAŞLAR

Günaydın güzelimmm. Şeniz Bir dahaki doktor kontrolü ne zaman?

Günaydın canım. İnşallah tedaviye başlamadan da hooooppp diye geliverirsin oraya. :Saruboceq: :lepi:

Günaydın aymesimm. İyi çalışmalar sana. a.s.

kızlar canım çok sıkkın ya dün akşam kardeşim beni ve eşimi çok üzdü çok kırdı ikimizde çok üzüldük ama sağolsun gelipte yaptığının yanlış olduğunu hiç konuşmadı 2günlüğüne bize gelmişlerdi annemle ufak bir ağız dalaşı yapıyorladı yanımızda halam eniştem hepimiz varız ben dedim anneme öle konuşma eşimde dediki şakasına benim böle kızım olsa böle konuşamazdı falan dedi kardeşimde o yüzden olmuyor işte çocuğun dedi ama benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü herkesin içinde şaka bianda kaka oldu herkes sustu kimse bilmiyrdu biizi ama sağolsun öğrendi herkes sayesinde

Ayyy kötü olmuş ya. Şaka yollu takılınırken o ciddiye almış sanırım. Yaşı küçük di mi. O dönemde biraz asilik de olur ya. Ağızdan çıkanı kulak da duymaz. Olayın ciddiyetinin farkında değildir. Yoksa ne seni ne de enişteni kırmak istemez. Hem böyle bir pot kırıp herkesin duymasını sağlamak da istemezdi eminim. Ama özür dilemezse de küçüklüğüne vericen artık. Ablalık , büyüklük böyle birşey. Çok düşünmeyin üzerinde. Aile ortamında olmuş. Onlar da sizin akrabanız. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…