canlarım benim yarın görüşürüz hepinize iyi geceler diliyorum
yarın akşama falan anca girerim herhalde, geçen ay ev aldım(borçsuz harçsız aldık çok şükür, inşallah bizim için herzaman sıkıntısız bi ev olur ) yarın biraz evin işleriyle ilgilenicem. ufak tefek teferruatlar var.
Çıkmadan diğer topiğimizi de bi ziyaret ediyim ne de olsa gideceğimiz yer orası kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar hoş gece oldu ama neyse bakalım
kızlar tek tek alıntı yapamadım ama hepinizde benim gibi tepkilerinizi dile getirmişsiniz bende kızdım eşime patronda olsalar onlara bukdar konuşma fırsatıu verme dedim bizim durumumuz farklı dedim işte her insan anlamıyorki herkes birilerini örnek gösterip bak şunun 3 yıl sonra olmuş bak bunun 5 yıl sonra olmuş diyerek akıl veriyorlar kimse anlamıyor halini
iyi ki varsınız kızlar
melonycim bak negüzel 2,5 ayda olsa öğrfwetemenlik yapcan ne güzel rabbim kapını açıyor inşallah en kısa zzamanda anneliğide tadarsın güzelim
canım senin adına çok sevindim gözün aydın enazından moral olur sana hep olumsuz düşünmezsin...kaydirigubbakcemile5
Baya erken gidiyorsun be yeterimmm. ınşallah güzeldir herşey. Hayırlısıyla günün de belli olacak. Yine güzel haberlerini bekliyor olacağız. Dualarımızdasın. Şeniz
Aaa ne güzel yaa. Çok sevindim bitanem. Hayırlı olsun. Ne zaman başlayacaksın. yerimseniben
Görüşürz canım. Allaha emanet ol. a.s.
mrb bızım 3.5 yıldır cocugumuz olmuyor aynı problemımız var dr.drekt tup bebek dedı ve o da supelı cunku esımın hareketlı sperm sayısı %2 yanı %98 hareketsız fakat sayısının 34 mılyon olmasına ramen spermler cansız bız de tup bebk yapmayı dusunuyoruz alman hastanesın de tımur gurgana yorumlarınızı ve tavsıyelerınızı beklıyorum...
belli değil canım ama sanırım salı başlarım hemen milli eğitimden 4 bucuk gibi aradılar okey istediler benden sonra okulu arayacam dedi sube müdürü ben ararım seni dedi sanırım dar vakit oolduğu için arayamadı pzt ararlar okulla görüşürüz salı başlarım evraklarım hazır meb de
arkadaşlar günaydın, bugün 2:30 da Show tv de tüp bebeğim adlı programı kaçırmayın isterseniz
kızlar herkese hayırlı gunler..
melonı olmamıs canım.olsun napalım herseyde mutlaka bır hayır vardır.rabbım tez zamanda tattıracak ınsaallah annelıgı bızlerede.bak hıc olmaz dıyenlerın sırayla oldu bebıslerı..
aymes dıkkat et kendıne canım.hız bısey o pıtırcıktan onemlı deıl unutma.ınsallah bır daha sorun yasamazsın..
ask melegı uzuldum sonuclarınıza ınan.rabbım ol derse bu sonuclarda hıkaye tabı.ınsaallah guzel kalbıne gore tez zamanda melegın gelır canım..
dıger arkadaslar tek tek yazamadım ama hep takıpteyım..herkese mutlu huzurlu gunler..
arkadaşlar günaydın, bugün 2:30 da Show tv de tüp bebeğim adlı programı kaçırmayın isterseniz
reklamını bende gördüm ama saati görememiştim...
iyi oldu söğlediğin canım...
bir aksilik çıkmazsa bakarım inşallah...
tüp bebek hakkında pek bilmediğimiz birşey yokta en çok yeni genelge hakkında da birşey diyeceklermi onu merak ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?