yetercim hepimizin duaları yarın seninle birlikte olacak canım arkadaşım,Allah kolaylıklar nasip etsin yumoşların kaliteli kaliteli bebiş olsunlar kocaman kocaman öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
TEŞEKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
RABBİM HEPİMİZE ANNELİĞİ TATRSIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
gÜnaydın kızlar erkencİyİm bu gÜn bİrazdan gİdeceĞİm sİzlere bİr selm vereyİm dedİm
iyi pazarlar cucu hamileymis tbrler gozunuz aydin
bi kisi daha bu sinavdan gecti darisi diger arkadaslarimin basinada
günaydın arkadaşlar,
bugün izinliyim,öğlen doktora gidiyoruz eşimle,tüp bebeğe karar verdik,çok heyecanlıyız,bakalım doktorumuz neye karar verecek,inşallah herşey güzel olur bundan sonra...
Tedavide olan tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun,yeni hamile haberleri okuyorum,yeni anne adaylarını tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,dualarım sizinle,benim içinde dua edin olur mu....
bizde seni özledik canımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gÜnaydın kızlar erkencİyİm bu gÜn bİrazdan gİdeceĞİm sİzlere bİr selm vereyİm dedİm
günaydın arkadaşlar,
bugün izinliyim,öğlen doktora gidiyoruz eşimle,tüp bebeğe karar verdik,çok heyecanlıyız,bakalım doktorumuz neye karar verecek,inşallah herşey güzel olur bundan sonra...
Tedavide olan tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun,yeni hamile haberleri okuyorum,yeni anne adaylarını tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,dualarım sizinle,benim içinde dua edin olur mu....
İyi geceler canım. Hayırlı olsun eviniz. İçinde sağlıkla , huzurla , mutlulukla oturun inşallah. Ne zaman taşınıyorsunuz. İnşallah uğurlu gelir eviniz. Bebeğin de gelir senin karnına yerleşir yeni evinizde. :Saruboceq:
Ay çok hoşsun. Evet , gideceğiniz yer orası Allahın izniyle. :Saruboceq: :lepi:
merhaba kızlar yetercim bugün opun vardı sanırım allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi olur bende yarın doktora gidicem tahlil sonuçlarını göstermeye vede yumurta takibi için bakalım bize ne gözükecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?