Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
SAĞOLUN DUALRNIZ İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN

hadi canım inş güle güle git güle güle gel canım rabbim yardımcın olsun inş

günaydın şeker hoşgeldin

dualarımızdasın şeker rabbim yar ve yardımcın olsun inş

SAĞOL CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yetercım morelını bozma ne olur.bol bol dua et allaha sıgın.ınan ıcın rahatlıcak o zaman..herseyın hayırlısı be guzelım.hayırlı olmucaksa zaten olmasın.boyle dualar et ve yaradana sıgın..

canım sağol allah razı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşşşşşşşş

canım çok haklısın zaten embiryoğloğda söedi tutunma şansı ne kadar dedim sizin embiyonuzdan çok daha kötü kalitede olup dünyaya gelen bebkler var hiç üzmeyin kendinizi dedi
inşşşşşşşşşşşşşşş
canım ben ona sımsıkı tutunacağım eğer oda annesini bırakmazssa her şey güzel olacak
rabbimin izni ile
inşşşşşşşşşşşşşşşş

ben geldim kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk.ama normalde ilk usgde 1 hafta geriden geliyordu geç döllenme dedik.bu gün 7+2 çıkması gerekirken 6+4 çıktı niye böyle çıkıyor anlamış değilim.doktor şimdilik bi sorun yok dedi ama şu rakamlar huzursuz etti beni.

canım hemen koyverme kendini..
o testte bi anormallik var..
tekrarladığınızda yanıldıklarını görücez inş..
çatlatmayı yapsaydın yine yaa nolur nolmaz..
o kadar içtin klomeni..
inş kist olmaz bende olmuştu..
doktorunda edecek başka lafı kalmamış gibi çok zor demiş hey Allah'ım..
sen kafanı takma canım..
her zaman burdayız biliyosun.. :1hug:

emine hoşgeldin..
hareket oranı çok düşük değil..
hızlı ilerinin artması iyi olur tabi ama yavaş hareketle toplamı iyi denilebilir..
morfoloji %3 düşük ama çok moral bozucu değil..
morfoloji spermin yapısı oluyor..
çocuktaki anomaliden ziyade zaten spermler bozuk oluyor..
iyi olmayan spermde yumurtaya zaten ulaşamıyor..
hakkınızda hayırlısı olsun..
inş en kısa zamanda gelir bebeğin..

gözün aydın canım..
sıkma canını herşey yolundaymış bak..

canim cok sükür pitpitlari duydun,darisi basimiza insallah..:Saruboceq:
tatlim bende bilmiyorum neden öyle cikmis..ama doktoeun sorun yok demis,önemli olanda bu bence,kafana takipta bebisinide kendinide üzme olur mu :teselli:

yabanım canım gözün aydın inş kucağına aldığın günleride göreceksin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yabanım canım gözün aydın inş kucağına aldığın günleride göreceksin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sana aldırmaz; öyle hemen de çıkıp gelmez sana, sen onu ne denli bekliyor olsan da.

senin beklemen: b...ir boşunalık duygusudur yalnızca;gerçekler içinde hayallerin; olup-bitenler içinde olamayacakların düşlenmesi -boyuna ve boşuna bir düşüş- oysa o, gelişmektedir. sana doğru. sen hiç bilmeden -beklerken, bilmeden.

senin beklediğindir o; ama sen, bilmiyorsundur. gelmeyeceğini sanarsın. yıllar geçtikçe,hatta, hiç gelmeyeceğini bildiğini sanarsın -yıllar geçer, emin olduğunu da sanarsın,artık hiç gelmeyeceğinden
hani çiçekler vardır -sanarsın, hep tomurcuk kalacaklar (öylesine uzun sürmüştür ki gelişmeleri, serpilmeleri, olgunlaşmaları); oysa, gün gelir, inanamadığın bir hızla, pırıl pırıl açıverirler ya -işte, öyle: birdenbire geliverir yaşamının anlamı.

.

melankolik oldum ben yine yaaa off off

yabanım duymuşsun pıt pıtları çok şükür

aymes izin alabildimiii

fadik ne yaptı acaba umarım sorunsuz geçmiştir

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

yabanim hadi gozunuz aydin canim, takilma sayilara bebegin yerli yerindemi, sagligi iyimi onemli olan o...insallah allahim kucagina saglikla almayi nasip eder....

yetercim bence hic onemli degil eger zsamani geldiyse tek embriyo ve kalitesi dusukte olsa tutar....

cucum demek yarin bebegide goreceksin, ah canim ne guzel....

ben bugun hastaneyi tekrar aradim, ama hemsire bilgi vermedi.. zaten butun sonuclar gelmemis, gelenlerde normal gibi gorunuyo ama siz en iyisi transfer oncesi ilk ekografiye geldinizde doktorunuza sorun dedi...
evet transfer diyorum cunki adetim gelir gelmez son dondurulmuslarimizi denicez...
bugun test aldim cuma gunu test yapmayi dusunuyorum, yine negatifi gorucem ama olsun test yapmaktan kendimi alikoyamiyorum sempatiksalakcinni
ustelik haftasonu yakinlarimizin dugunu var ona gore hareket ederim zemuszemus

canım evet haklısın zamanı gelmişse bebğim mutlaka gelecektir rabbim ol dedmişse önünde hiç bir şey duramayacaktır
inşşşşşşşşşşş
zamanı gelmitir
inşşşşşşşşşşşşş

kızlar FADıK'TEN haber varmı yyaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar sağlık ocağı kanda gebelik testi yaparmı ya hast.randevualmadan yapmıolar sanırım bilginiz varmı yarın gebelik test günüm transfer 12.gün

ARKADAŞLAR YARIN TRANSFERİM VAR SABAH GİREMEYE BİLİRİM 10.30 MERKEZDE OLUN DEDLER
BEN VE BENİMGİBİ OLAN BEBEK İSTEYEN BEKLEYEN HERKES İÇİN DUA EDİN
BU GÜN MORALİM BOZUKKEN BANA ÇOK DESTEK OLDUNUZ RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDİYORUM
ALLAHIM HEPİNİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb arkadaşlar 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 yıl doldu. bebek yok eşimin sperm sayı hareketlilik vs gayet iyi ama morfoloji %3 çıktı 1. derece varkosel çıktı tek tarafta. benim tetlerim yapıldı herşey iyi. Henüz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. nasıl bi yol izlemeli beklemelimiyim aşılama mı tüp bebekmi mikro enjeksiyonmu iyi bu durum da? lütfen yardımcı olurmusunuz. şimdiden sağolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…