Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

seni gidi seniiii :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
sabredemeyip aradın mı yine
hafta sonuna biter artık inş canım..
eleman konusuna gelince sen çalışmıyor olsaydın belki idare ederdin bulana kadar..
ama senin içinde vakit tamam..
güveniceksin canım şu an için başka yapılacak bişey yok gibi görünüyor..
Allah şaşırtmasın..

canlarım ben çıkıyorum hepiniz benden dualarınızı esirgemeyin inşallah iyi haberlerle dönerim iyi geceler hepinizi öpüyorum...

Allah yardımcınız olsun canım..
hadi güzel haberlerle dön inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

45oo tl devletin karşıladığıının haricinde mi verdiniz yoksa hepsini siz mi verdiğiniz canım

canım arkadaşımız hepsini kendisi karşılamış..
devlet desteği yok 4500 lirada..

Fadikk gelmişşşşşşşşşşşşş. Nasılsın fadiğimmmmmmmmm. Geçmiş olsun. a.s.

kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri
cucum hadi gözün aydın işallah kalp atışalarını duyarsın.sağlıkla kucağına aldın günleride göstersin rabbim.
canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
hadi gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin.
canım kalitesizmiş embiryo dr bu embiryodan hiç bir şey olmaz seni umutlandırmak istemiyorum dedi

yetercim sağlık olsun.rabbim en kısa zamanda normal yolla nasip etsin işallah.:Saruboceq:

selam canlara.s.

ben geldim....şuan yatıyorum ama bilgisayar diz üstü olduğu için size haber vereyim dedim...
henüz topiği hiç okumadım ama son sayfada yetern durumunu gördim ve çok üzldüm....
rabbim yardımcısı olsun elimizden birşey gelmiyor ne desek boş...

ameliyat dün oldu hem histereskopi hemde laparoskopi...
7 de hastanede olduk ama ameliyata 2.30 ta ancak girebildim...
ama sıkılmadım gayet rahattım altı kişilik odada hep bizler gibi bebek hasreti çeken ve bu yüzden ameliyat olacak bayanlar vardı...
konuşa güle baya stres attık...
ameliyata çok sakin girdim ve tez
zamandada kendime geldim...
tabi ağrılar oluyor...
birde anestezi çok etkiliyor insanı...
bugün öğlene doğruda eve geldik...

neyse gelelim ameliyata...
biliyorsunuz ameliyat tanı amaqçlı yapılmıştı...
ve sonuçta sağ tüpüm tamamen tıkalıymış ve açılmamış...
neden açılmadığını sordum tıkalıklığın tüpte değil rahimle alakalı bir yerde olduğunu ve açılamayacağını söylediler...
aslında bunu çok iyi anlaaymadım gerçekten tüplerde açılamayacak sorunlar oluyormu...

birde rahimde perde yani septup varmış ve düzeltilmeye çalışılmış ama rahim kalınlaşmış olduğu için net bir sonuç alamamışlar...
bu ameliyatın adetten sonra 1 hafta içinde olması gerekiyormuş benim bu haftanın songünü oldu ve biraz geç kalınmış...
aslında benimle ameliayta giren bayanların biride benimle aynı günde adet olmuş ve onun adetide 5 gün sürmüş ama onun ameliaytı başarılı geçti...
şans mı desek bilemiyorum...ameliyat gününü 2 ay önce aldığımız için tan gün ayarlama şansı hiç yok...
sonuçta orası ünüv. hastanesi ve çok sıra var...

sonuç olarakta septupun tamamen temizlenip temizlenmediğini anlayabilmek için ofis histereskopi olacağım...
adet olunca telefon açıp randevu alcağım....

tabi eğer septup duruyorsa yine ameliyat...
ama bu sefer sadece histereskopi olur....

anlıyacağınız kızlar o kadar uğraştım ama elde var sıfır...
üzülmedim desem yalan olur....
ama yinede hayırlısı diyelim...
üzülmekle elden birşey gelmiyor....

Canım geçmiş olsun. Bir sonuç elde edemediğinize üzüldüm doğrusu. Dediğin gibi devlet hastanelerinde 2 ay önceden sağlıklı günü tutturmak kolay olmuyor. Tekrar aynı durumları yaşayacak olman kötü. Ama bebişler için herşeyi göze alıyor ve herşeye katlanıyoruz. Rabbim bu çabalarını ve emeklerini boşa çıkarmayacak inşallah. :Saruboceq:

fadikcim çokk geçmiş olsun.işallah sen sıfır sanıyorsundur histereskopi sonucunda tertemiz sonucunu alırsın işallah.:Saruboceq:

kızlar bu akşam dayanamayıp test yaptım negatif ama henüz adet olmadım hiç adet belirtiside yok off ya allahım sana sığınıyorum 2 gün daha olmassam kan tahlili yapcam

canım geçmiş olsun. bu kadar uğraşmana rağmen elde sıfır olmasına üzüldümcanım. hayırlısı olsun hakkında bebişler için yapmıyacağımız şey yok inşallah septum durmuyodur tekrar olman gerekmez canım.

kızlar bu akşam dayanamayıp test yaptım negatif ama henüz adet olmadım hiç adet belirtiside yok off ya allahım sana sığınıyorum 2 gün daha olmassam kan tahlili yapcam

geç döllenme olduysa değerin düşüktür daha çıkmamış olabilirde. inşallah hamişşindirde testte çıkmamıştır canım. bencede 2 gün daha bekle direk kan tahlili yaptır kesin sonuç al canım hakkında hayırlısı olsun

fadikcim cok gecmis olsun canim, insallah septumda tamamen temizlenmistirde tekrardan ameliyat olman gerekmez....

benimde evde test var ama su an yapmak istemiyorum eyvahedigeldismile

İnşallah hamilesindir canım. Belki idrar testinde çıkmamıştır. Ama değilsen de kendini yıpratma olur mu. Vakti gelince geliyor bu bebeler. Şeniz

fadikcim cok gecmis olsun canim, insallah septumda tamamen temizlenmistirde tekrardan ameliyat olman gerekmez....

benimde evde test var ama su an yapmak istemiyorum eyvahedigeldismile

Yarın sabah yapacaksın di mi bitanem? sengözlerimebaksanab

casper ; kız valla kızı iyi yere vermişin. Listeyi gördün mü. kaydirigubbakcemile3 Hasılat iyi olacak. Yalnız bizim de başımız yanacak bu gidişle. can_iso da görünce isteyecek. Daha ses seda çıkmadı. Görmedi herhalde. Çaktırma.. :1ninca: kaydirigubbakcemile3

fadik ,canım gerçekten çok üzüldüm ya..böyle durumda ne denirki hiç bilmiyorum.rabbim büyük elbet birgün senin için ve bizler için güzel günler gelecek.yeterinde seninde durumunuzu yeni gördüm.gerçekten çok canım sıkıldı.rabbim emeklerinizi umutlarınızı boşa çıkarmasın inş.daha beterlerinden korusun.

evet nevrom ya yalnız rapum kendi kendini yaktı yoksa bizim kayseri usullerinden haberimiz yoktu maşallah kendi saydıda saydı yapmasa olmaz artık.
can_iso kesin görmemiştir ama iyi takipçi yarın utlaka görür canım sende yandın vallaaaa

ama doruğa söyle cazibesini kullansın o bu kadar almanıza gerek kalmaz

canım yetercim az önce öğrendim durumunu ,çok canım sıkıldı.cnım bende merakla transfr ini bekliyodum,sıra yeterde diyodum.canım ne desek boşş biliyorum ,rabbim tez zamanda bu olanları unutturacak mutluluklar yaşatır inş.rabbim hepimize dayanma güce versin sabır versin..

fadikcim gecmis olsun canima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…