Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bu arada nevrom takvimlerin ne güzel olmuş canım hem evlilk hemde doruğun takvimi allahım hiç bozmasın canımmmm

Ay di mi yaaa kesin görür. eyvahedigeldismile Bizim oğlan futbolcu olacaktı ya ordan belki biraz yırtarız. Bu zamanda ya topçu olcan ya popçu. kaydirigubbakcemile3

Sağol bitanem. Takvimlerim çok güzel işliyor Allahın izniyle. Şükürler olsun. Senin takvimin de mutlu sonla sonuçlansın. Sonra prensesin büyüme takvimini yaparsın. Şeniz

aslinda gunum 12nisan filan, biraz dahami beklesem? bilmiyorumkismile
valla sanki sirf simariklikmis gibi geliyo yaptigim, maksat muhabbet olsun diye yapacam galiba bu testi
hihoyyyt

casper ; benim aklıma ne geldi. Olmazsa biz kaçıralımm. :teytey: kaydirigubbakcemile3

demek ben kendı kendıme yaktım dunurum şakkıdı
ben oglumu mersıne gondereyım artık sız dusununkaydirigubbakcemile3
bılmem anlatabıldımmı.
bos yere gondermıyoruz herhalde
gozumu acık tutup uyanık kayserılı olayımkaydirigubbakcemile3
derler ya adama sormuslar nerelısın daha evlenmedım kı demıs..kaydirigubbakcemile3

fadıkcım cok gecmıs olsun a.s.
keske bu kadr ezıyete sonucda alabılseymısın ıslem sonrası .ınsallah dıger yapılacak ıslemlerınde kesın sonuclar alırsın

canım üzülme yyaaaaaaa
olacağı vardı oldu
eğerki rabbimin ol deme zamanına denk gelseydi önünde hiç bir şy duramazdı gelirdi sağlık olsun

canım üzülmemek elde değil tabiki.seninle beraber bizlerde heyacanını yaşadıkk..rabbim dayanma gücü versin canımm arkadaşım

geçmişş olsun ceylinimm acill şifalar sanaa

o kadar eziyetin e değseymişş keşke canımm yaaa..sen sağlıklı olda canımm ne yaparsın gerekirse tekrar olursun artıkkk..

fadikcim gecmis olsun canima.s.

fadikcim çokk geçmiş olsun.işallah sen sıfır sanıyorsundur histereskopi sonucunda tertemiz sonucunu alırsın işallah.:Saruboceq:

fadikcim cok gecmis olsun canim, insallah septumda tamamen temizlenmistirde tekrardan ameliyat olman gerekmez....

benimde evde test var ama su an yapmak istemiyorum eyvahedigeldismile

fadıkcım cok gecmıs olsun a.s.
keske bu kadr ezıyete sonucda alabılseymısın ıslem sonrası .ınsallah dıger yapılacak ıslemlerınde kesın sonuclar alırsın

o kadar eziyetin e değseymişş keşke canımm yaaa..sen sağlıklı olda canımm ne yaparsın gerekirse tekrar olursun artıkkk..

güzel dilekleriniz için sağolun kızlar....
dedimya üzülsemde elden birşey gelmiyor...
hayırlısı artık...

benimle ameliyat olan bayanların biri 16 yıllık evliymiş...ama maşalalh yaşı genç (33)
evliliğinin ilk 4 yılında 4 düşük yaşamış ve daha sonrada hiç olmamış....
bu süre zarfında 4 aşılama ve bir başarısız tüp bebek geçirmiş...
birde birkere laparoskopi daha sonar ofis histereskopi ve son olarakta benimle birlikte cerahi histereskopi oldu...
ondada perde varmış....
yani bu sıkıntıları yaşayan sadece bizler değiliz...
rabbim beterinden korusun....

kızlar bu akşam dayanamayıp test yaptım negatif ama henüz adet olmadım hiç adet belirtiside yok off ya allahım sana sığınıyorum 2 gün daha olmassam kan tahlili yapcam

inşalalh olmassın canım....

iyi geceler sirinem kaydirigubbakcemile3

gunum gelsin simaracam nevrocum aman olan bi teste olsun, bugune kadar bosa giden testlere bi yenisi eklenir o kadar delikafadulden

Ay çok güldürdün kız beni. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nevrom olur tabı neden olmasın ısonun kızını sen kacır
bende casperın kızınıaklinialirimsmile

Bu şartlar onu doğuracak gibi gözüküyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

UykucuSirine, rapunzell_82+, Fadik+, nevrosky+, dilem ne haber kıslarr..

ayy kendimide yazıp ne haber demişimmm

İyiyiz bitanem. Çok şükür. Sen neden hastaneye gidiyordun? a.s.

iyi geceler sirinem kaydirigubbakcemile3

gunum gelsin simaracam nevrocum aman olan bi teste olsun, bugune kadar bosa giden testlere bi yenisi eklenir o kadar delikafadulden

12'sini mi bekleyeceksin. Ben yarın yapıyosun sanıyodum kızzzz. sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…