canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin.kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri
çok sevindim canım gözün aydın:teytey:canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
geçmiş olsun canım.hadi tedavinde yüzün güler inşallah.merhaba canlarım, hepinize sağlıklı bi gün diliyorum,
dünden beri çok hastayım,üşüttüm idare edebilirim dedim işe geldim ama daha kötüleştim,biraz önce istiğfar ettim ama yeteri çok merak eddiyorum acaba ne oldu transferi oldumu
ben bi geçmişe göz gezdireyim. yapabildiğim kadar
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak
canım arkadaşım hayırlısı bu demekki üzme kendini allahım son üzülüşün olsun.slm kızlar ben geldim transferim iptal edildi
kızlar herkese yeniden merhaba
yarın hayırlısı ile başlıyorum okuluma sınıfa girdimki bütün bebecikler ağlıyo öğretemn yok diye gittim biraz konuştum düzeldiler öğretmenleri doğum iznine gitmiş bebelere diyemedim öğretemeniniz doğuracak ben doğuramadığım için geldim diyee denmez diyesin neyse
yeterim üzülme baştan böle olduğu daha iyi oldu düşünsene 15 gun yatacaktın daha zor oluyor kbullenmesi evet buda zor haklısın ama yapabilcemiz bişey yada üzülme demekten başka diyecek bişe yok hakkında hayırlısı olsun canım benim :teselli:
fadikçimm nerelerdesin bir ses ver bak hepiimiz seni merak ediyoruzz yerimseniben
özlemcim canım senin işinde zor dikkat et kendine gerekiyosa yat hastaneye senin sağlığında çok önemli biliosun canım benim
casper canım bebeişin yaramazlık yapmışş şimdi uslu uslu dursun annesinin karnında korkma inşallah sağlıkla kucağına alacaksın öykünü
tülincim sende azcık kafanı dağıt nası iyi olmuş anneciğinin yanına gitmişn eminim iyi gelecektir sana açılırsın en azından
bu arada ecrincim hoşgeldin canım aramıza inşallah bir an önce kavuşursun bebişine
tek tek alıntı yapmadım baya ilerlemiş sayfalar hatırladıklarım bu kadar unuttuğum olduysa kusura bakmayın arkadaşlar
canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin.
çok sevindim canım gözün aydın:teytey:
Geçmiş olsun canım.hadi tedavinde yüzün güler inşallah.
Canım arkadaşım hayırlısı bu demekki üzme kendini allahım son üzülüşün olsun.
Canım kolay gelsin sana çğcuklarla ugraşmasıda çok zevklidir bende severim çok...
yeter'cim canım
ferhalık dolsun gönlüne inşallah
[ı]içinde tutma zaten canım..[/ı]
[ı]ben tuttum ertesi gün kalkamadım yerimden kasılmış her yerim..[/ı]
[ı]ağlamak rahatlatıyor insanı..[/ı]
[ı]allah görsün halimizi göndersin bebeklerimizi inş..[/ı]
ceren tebrık ederım.
saglıkla kucagına al yavrunu:Saruboceq:
fadıkom hosgeldın sende..
dualarımız senle ınsallah hersey yolunda gıder:Saruboceq:
esıntıe senı umıtlendırmek ıstemem ama ılk bebısımde.benımde adetıme 4-5 gun kala akıntıyla bırlıkte acık kahve kanamam olmustusonra hamıle oldugumu ogrenmıstım.umarım sende oyle olursun:Saruboceq:
bende daha gelen giden yok ama kasiklarimda sag tarafta daha cok olmak uzere batmalar var....
aslinda hamile oldugumuda hic sanmiyorumya iste umut dunyasi....
esinte bencede test yap, belkide hamilesindir, insallahta oylesindir....
ceren gozumden kacmis canim kusura bakma....tebrik ederim allah anali babali kucagina almayi nasip etsin....
melony geldim bile canım..
görevin hayırlı olsun..
Allah sana da nasip edicek o veletlerden..
amaaaaan sayfalar dolup taşmış oku oku bitmedi akannehir
yeteriim canım inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana, dualarım seninle, sıkıntılanma olurmu pozitif düşün ki pozitifi görebilesin, güzel haberle sonuçlanır inşallah...
fadiğimi göremedim inşallah ameliyatı iyi geçmiştir dinleniyodur, Allahım şifa versin inşallah...
caspeeer canım inşallah düzelir yaramaz bebişin durumu, ip atlıyodur annesi, üzülüpte onuda üzme olurmu, hatırlıyomusun ben 3 aylık hamileyken bebelerden biri idrar torbasının üstünde yatıyodu sıkıştırdığı için ameliyat olmam gerekliydi, buda bebişlerden birinin düşüğüne neden olabilir demişti doktor, ama çok şükür şimdi bi sıkıntımız kalmadı, ameliyata gerekte kalmadı,atlattık o günleri, sende atlatacaksın eminim, Rabbim bebişinin zamanında ve sağlıkla doğmasını nasip etsin canım...
özloşuuum siz nasılsınız tatlım???
aymesiim sizde ne var ne yok? aldınmı iznini???
tedavide olan, tedaviye başlayacak olan, bebiş isteyen, bekleyen tüm arkadaşlarıma Rabbim bebişlerini en kısa zamanda göndersin inşallah dualarım sizinle canlarım....
kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri
canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
merhaba canlarım, hepinize sağlıklı bi gün diliyorum,
dünden beri çok hastayım,üşüttüm idare edebilirim dedim işe geldim ama daha kötüleştim,biraz önce istiğfar ettim ama yeteri çok merak eddiyorum acaba ne oldu transferi oldumu
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak
canim insallah hicbir sorun olmadan yavrunu zamaninda saglikla alicaksin kucagina
sakin moralini bozma Şeniz
tebrik ederim canim ya
insallah kan testindede dogrulanicak bu
hos geldin aramiza canim opuyorumnanaktan
oyy yerim ben o minigi masallah
hadi gozunuz aydin cucum
yeter bebisini almistir buyuk ihtimal
insallah 9 ay boyunca birlikte olurlar :Saruboceq:
fadik henuz gelmemissin buyuk ihtimal dinleniyorsun canim
yavas yavas yaklasiyorsun melegine
ozlem canim Allah yardimcin olsun
umarim bu sorunu tez zamanda atlatirsin canim ya
tuliny canim hayirli yolculuklarŞeniz
herkese merhabalar kizlar kaydirigubbakcemile5
kızlar mrb benim günüm 5 gün gecio normalde ise adetim normal adet tarihimdem 4 , 5 gün önce gelir ama hala olmadım pazatesi günü 1 damla hafif kan lekesi geldi ve daha gelmedi normal düzeyde akıntım var beyaz renginde sizce hamilemiyimdir bunu yaşan hamişler varmı
yarın hayırlısı ile başlıyorum okuluma sınıfa girdimki bütün bebecikler ağlıyo öğretemn yok diye gittim biraz konuştum düzeldiler öğretmenleri doğum iznine gitmiş bebelere diyemedim öğretemeniniz doğuracak ben doğuramadığım için geldim diyee denmez diyesin neyse
yeterim üzülme baştan böle olduğu daha iyi oldu düşünsene 15 gun yatacaktın daha zor oluyor kbullenmesi evet buda zor haklısın ama yapabilcemiz bişey yada üzülme demekten başka diyecek bişe yok hakkında hayırlısı olsun canım benim :teselli:
fadikçimm nerelerdesin bir ses ver bak hepiimiz seni merak ediyoruzz yerimseniben
özlemcim canım senin işinde zor dikkat et kendine gerekiyosa yat hastaneye senin sağlığında çok önemli biliosun canım benim
casper canım bebeişin yaramazlık yapmışş şimdi uslu uslu dursun annesinin karnında korkma inşallah sağlıkla kucağına alacaksın öykünü
tülincim sende azcık kafanı dağıt nası iyi olmuş anneciğinin yanına gitmişn eminim iyi gelecektir sana açılırsın en azından
bu arada ecrincim hoşgeldin canım aramıza inşallah bir an önce kavuşursun bebişine
tek tek alıntı yapmadım baya ilerlemiş sayfalar hatırladıklarım bu kadar unuttuğum olduysa kusura bakmayın arkadaşlar
merhaba kızlar ne zamandır gelemedim kabus gibi bir grip geçiriyorum birde üstüne bademcik iltihabı kaç gündür yatıyorum kafamçokkarıştı
sizler aklıma geldiniz bir bakayım bizim kızlara neler olmuş dedim olumunekankayizsmile
yeterciğim sanırım transfer olmadan tedavin sonlanmış,
hayırlısı olsun canım rabbim inşallah bir gün bu kadar emeğinin karşılığını verecek sana canım :teselli:
cucum hayırlı olsun keseyi görmüşsün,
rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir canım opuyorumnanaktan
melonycim sana kolay gelsin canım minik bızdıklarla olumunekankayizsmile
inşallah canım.yok artık üzmüyorum canım canım sağolsun
allah sağlık huzur versin gerisi gelir
inşşşşşşşşşşşşşşş
iyi akşamlar arkadaşım.Selam iyi akşamlar kızlar zemuszemus
merhaba kızlar ne zamandır gelemedim kabus gibi bir grip geçiriyorum birde üstüne bademcik iltihabı kaç gündür yatıyorum kafamçokkarıştı
sizler aklıma geldiniz bir bakayım bizim kızlara neler olmuş dedim olumunekankayizsmile
yeterciğim sanırım transfer olmadan tedavin sonlanmış,
hayırlısı olsun canım rabbim inşallah bir gün bu kadar emeğinin karşılığını verecek sana canım :teselli:
cucum hayırlı olsun keseyi görmüşsün,
rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir canım opuyorumnanaktan
melonycim sana kolay gelsin canım minik bızdıklarla olumunekankayizsmile
slm canım, ben raporsuz, ilaçlarla birlikte 4500 tl vermiştim
kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri
canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
merhaba canlarım, hepinize sağlıklı bi gün diliyorum,
bu arada kızlar size bişe danışacam eşim turizmci ve yaz sezonu için elemana ihtiyaç duyuyor geçiçi olduğu için devamlı elemanı yok yeni bir eleman almış ama bayan ofise bende buna kızdım bulamadım diyor napmalıyım aslında eşime güvenirim ama işte kafam karıştı bura yol gecen hanı gibi diyor ben kızınca saçmalama guven bana diyor napaım kızlar siz söleyin oda haklı bir an önce eleman bulması gerek ama off yaa kafamçokkarıştı[
canım arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun hepinizden.
NEVROSKY annem bel fıtığından ameliyat oldu canım tuvalete bile kalkamıyo, biraz kendini toplasın safra kesesi ameliyatıda olucak, rahimdede sorun çıktı doktorlar alınması lazım diyo, annem baya rahatsız ya çok yaşlı değil 43 yaşında ama hayat baya çöktürmüş annemi..
canlarım ben çıkıyorum hepiniz benden dualarınızı esirgemeyin inşallah iyi haberlerle dönerim iyi geceler hepinizi öpüyorum...
canım kalitesizmiş embiryo dr bu embiryodan hiç bir şey olmaz seni umutlandırmak istemiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?