Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri
canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin.
canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
çok sevindim canım gözün aydın:teytey:
geçmiş olsun canım.hadi tedavinde yüzün güler inşallah.
slm kızlar ben geldim transferim iptal edildi
canım arkadaşım hayırlısı bu demekki üzme kendini allahım son üzülüşün olsun.

canım kolay gelsin sana çğcuklarla ugraşmasıda çok zevklidir bende severim çok...

yok artık üzmüyorum canım canım sağolsun
allah sağlık huzur versin gerisi gelir
inşşşşşşşşşşşşşşş

ben sulu gözüm zaten hemen ağlarım
ağladım biraz ama çok değil
sanırım artık bu 3. Oldu alışıyorum
ilkinde günlarca sürmüştü ağlama krizi

üzüldüm ama hakkımda hayılısı böylaymiş ne yapalım

amin canım ya akşam 7 de test yapcam hber veririm

amin inşallah ya rabbim bak yüzümüze eyvahedigeldismile

merhaba kızlar ne zamandır gelemedim kabus gibi bir grip geçiriyorum birde üstüne bademcik iltihabı kaç gündür yatıyorum kafamçokkarıştı
sizler aklıma geldiniz bir bakayım bizim kızlara neler olmuş dedim olumunekankayizsmile

yeterciğim sanırım transfer olmadan tedavin sonlanmış,
hayırlısı olsun canım rabbim inşallah bir gün bu kadar emeğinin karşılığını verecek sana canım :teselli:

cucum hayırlı olsun keseyi görmüşsün,
rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir canım opuyorumnanaktan

melonycim sana kolay gelsin canım minik bızdıklarla olumunekankayizsmile

melony geldim bile canım..
görevin hayırlı olsun..
Allah sana da nasip edicek o veletlerden..

walla cook iyi etmişin sevindim senin adına canım azcık dağıt kafanı yoksa evde net başında daha gun geçmez

bu arada doktorumu aradım halan devam eden kanamam için sorun yok dedi benim adet zamanlarımş ben erken olduğum için gelebilir dedi ilaçları geçtiğimiz pazar kesecektik ve ogun veya ertesi adet olacakdım ben 31 inde oldum normalmişş ama salıya kadar uzarsa ozaman ara bişeyler yapalım dedi

bu arada kızlar size bişe danışacam eşim turizmci ve yaz sezonu için elemana ihtiyaç duyuyor geçiçi olduğu için devamlı elemanı yok yeni bir eleman almış ama bayan ofise bende buna kızdım bulamadım diyor napmalıyım aslında eşime güvenirim ama işte kafam karıştı bura yol gecen hanı gibi diyor ben kızınca saçmalama guven bana diyor napaım kızlar siz söleyin oda haklı bir an önce eleman bulması gerek ama off yaa kafamçokkarıştı

evet canım hatırlıyorum sende baya zor günler geçirdin canım çok şükürki atlattın canım. dün akşamım kabus gibi geçti ama şu an iyiyim çok şükür hareketleri takip edip dua edip duruyorum yapacakda bişi yok zaten allahıma emanet ettim koruyacak olan o.

4+3 olmusuz teyzeleri

maşallah canım allahım esirgesin. hadi gözünaydın sorunsuz bir şekilde kucağınada almak nasip olur inşallahh

canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile

canım tebrik ederim tekrar kanda pozitif çıkmış çok şükür 9 ay boyuncada hiç bırakmasın seni

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenmeye çalış ıhlamur iç c vitamini takviyesi al canım

amin canım amin inşallahhhhh

canım hadi bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır oda meleğin müjde veriyodur sana test yap bizede hemen bildir canım bende merak ettim şimdiiiii

inşallah bundan sonra uslu durur teyzesi. tekrar hayırlı olsun canım bu okul işi çok iyi oldu senin için kafanıda dağıtmış olursun bıcırıklarla uğraşırken inşallah ama inşallah bu okul işi bittiğindede sende bebişine kavuşursun canım benim

canım geçmiş olsun hem grip hem bademcik üstüste kötü olmuş canım. allahım şifa versin doktora gittinmi antibiyotik alıyomusun canım bol bol dinlen canımmm ihmal etme

fadikden hala haber gelmemiş. dinleniyodur mutlaka sanırım yarın falan uğrar inşallah sorunsuz bir şekilde atlatmıştır

yeterim canım transferin iptal olmuş çok üzüldüm canım insan bir hevesle bekliyo böylede olunca tabi hayal kırıklığına uğruyo ama hakkında hayırlısı buymuş demekten başka bişide gelmiyo elden canım. ama doktorun dürüst davranıp seni boşu boşuna ümitlendirmemek için yapmamış sırf para için de bu tarnsferi yapabilirid canım. yapsaydı bide umutlanacaktın 12 gün sonra daha çok hüsrana uğrayacaktın.
allahım senin o güzel yüreğini görüyor canım zamanı geldiğinde er yada geç kavuşturacak senide bebişine.

özlemcim hala devam dimi kusmalar allah yardımcın olsun canım senin için hiç kolay değil 3 katı yaşıyosun tüm belirtileri. hastaneye yatman gerekli isede yat canım içinde 3 can var senin 1 de sen 4 can tabiki kolay değil en azından susuzluğunu ve gerekli besin takviyelerinide yaparlar canım yoksa gitgide direncin düşer bebişlerde tehlikeye girer allah korusun. hepiniz rabbime emanetsiniz dikkat edin canım :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun hepinizden.
NEVROSKY annem bel fıtığından ameliyat oldu canım tuvalete bile kalkamıyo, biraz kendini toplasın safra kesesi ameliyatıda olucak, rahimdede sorun çıktı doktorlar alınması lazım diyo, annem baya rahatsız ya çok yaşlı değil 43 yaşında ama hayat baya çöktürmüş annemi..

yok artık üzmüyorum canım canım sağolsun
allah sağlık huzur versin gerisi gelir
inşşşşşşşşşşşşşşş
inşallah canım.
Selam iyi akşamlar kızlar zemuszemus
iyi akşamlar arkadaşım.

geçmiş olsun arkadaşım...

canlarım ben çıkıyorum hepiniz benden dualarınızı esirgemeyin inşallah iyi haberlerle dönerim iyi geceler hepinizi öpüyorum...

4+3 olmusuz teyzeleri

Maşallahhhhhhh. Kalp atışlarını duymaya ne zaman çağırdı? Bu arada takvim süpperrrrrr. :lepi:

Tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Geçmiş olsun bitanem. Tez zamanda şifa verir Allah inşallah. Ve şöyle sapa sağlam başlarsın tedavine. :Saruboceq:

Canım haydi görevinde başarılar sana. Şeniz Yalnız düşünce de çok hoş. kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin. Ve tez zamanda da meleğini versin inşallah. :Saruboceq:

Canım ilk kez mi bayan eleman alıyor. Takılma bence böyle şeylere. Sen yine yoklarsın arada. yerimseniben

Canım ne demek. Valla çok üzüldüm. Daha başka rahatsızlıkları da varmış. Rahata ermesine daha çok var desene. Allah ona acil şifalar versin. :Saruboceq: Sana da kolaylık versin canım. Şeniz

canlarım ben çıkıyorum hepiniz benden dualarınızı esirgemeyin inşallah iyi haberlerle dönerim iyi geceler hepinizi öpüyorum...

Canım iyi yolculuklar. ıyi haberlerle dönersin inşallah. :Saruboceq: Merakla bekliyoruz. Şeniz

canım kalitesizmiş embiryo dr bu embiryodan hiç bir şey olmaz seni umutlandırmak istemiyorum dedi

yeterim çok üzüldüm arkadaşım. :çok üzgünüm: Akşamüstü gördüm haberini ama yazmak kısmet olmadı. ınternet bağlantısı gitti. Ancak bağlandım.

Doktorun davranışı takdir edilecek cinsten. Parası hadi sorun değil de ümidi çok olacaktı onca gün. Dürüst davranmış. Ama bizler çok üzüldük tabi , senin gibi. Çok farklı olmasını dilerdik. Sonu güzel olsun isterdik. Böylesini aklımızın ucundan geçirmiyorduk. Ama kısmet değilmiş henüz. Rabbim henüz uygun görmemiş. Seni üzgün değil de sevinçten ağlarken görmek isterdim canım arkadaşım. Ama o günler de gelecek. Belki biraz daha zamanı var ama göreceğiz o güneşli günleri de Allahın izniyle. :Saruboceq: Seni seviyoruz. :1hug: :asigim: Rabbim gücünü de sabrını da verecektir. a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…