mrb arkadaşlar hepinize hayırlı cumalarrrrr
canım sağolasın,bugün çok daha iyiyim ama çok halsizim, akşam sürekli yattım ve yattıkça sıkıldım uyku da tutmadı, heryerim de ağrıyor du özellikle başım, hastayken yatakta beklemek işkence gibi geldi sabah hemen işe geldim dedim doktora falan gitmicem derler ya,grip ilaçla 1 hafta da ilaçsız 7 günde geçer diyekaydirigubbakcemile3
yarın bol bol dinlenirim güzel uzun bi kahvaltı keyfi yapma yı da istiyorum o bana iyi geliyor, pazar günü öss sınavda görevliyim,e temizlik yapmaya günüm kalmadı yani kocişim kusura bakmasın:roflol::roflol:
hayırlı cumalar demeyi unutmuşum..
Allah hepinizin gönlüne göre versin inş..
CIDO canimm üzüldüm simdi..insallah en yakin zamanda en dogru tedaviyle bebegine kavusursun canim..moralini bozma canim,umudunu yüksek tutmaya calis...Allah esinede sanada sakinlik,huzur versin...
teşekkür ederim cucu, sakinlik ve huzur gerçekten ihtiyacımız olan en önemli şeyler şu anda.
tuliny canım merhaba, teşekkür ederim...
canım eşim geçen sene mayıs ayında ameliyat olmuştu, 6 ay sonra tahlillerde herşey normal çıkınca hemen aşılama yapılmadı bekledik biraz daha doktor bekleyin normal yollardan olma şansı çok yüksek dedi, bi kaç ay sonra olmayınca aşılama yapıldı, (ocakta yapılmıştı) yani tüm bu süreç yaklaşık bir seneyi buldu. tüp bebek için se biraz daha beklemeliyiz sanırım çünki ben çalışmıyorum şu anda tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz bizi zorlayacak bir süreç olacak tüp bebek galiba biraz daha beklemeliyiz diyorum(
mrb rkadaşlar bişey sormak istiyorum eşimin sprem sayısı düşük çıktı doktorum hareketlı sprem sayısı az dedi aşılam ayapalım dedı.
eşime ne gibi bir kür uygulamalıyım sizce yardımcı olur
Ay di mi yaaa kesin görür. eyvahedigeldismile Bizim oğlan futbolcu olacaktı ya ordan belki biraz yırtarız. Bu zamanda ya topçu olcan ya popçu. kaydirigubbakcemile3
Sağol bitanem. Takvimlerim çok güzel işliyor Allahın izniyle. Şükürler olsun. Senin takvimin de mutlu sonla sonuçlansın. Sonra prensesin büyüme takvimini yaparsın. Şeniz
casper ; benim aklıma ne geldi. Olmazsa biz kaçıralımm. :teytey: kaydirigubbakcemile3
aslinda gunum 12nisan filan, biraz dahami beklesem? bilmiyorumkismile
valla sanki sirf simariklikmis gibi geliyo yaptigim, maksat muhabbet olsun diye yapacam galiba bu testi
hihoyyyt
demek ben kendı kendıme yaktım dunurum şakkıdı
ben oglumu mersıne gondereyım artık sız dusununkaydirigubbakcemile3
bılmem anlatabıldımmı.
bos yere gondermıyoruz herhalde
gozumu acık tutup uyanık kayserılı olayımkaydirigubbakcemile3
derler ya adama sormuslar nerelısın daha evlenmedım kı demıs..kaydirigubbakcemile3
nevrom olur tabı neden olmasın ısonun kızını sen kacır
bende casperın kızınıaklinialirimsmile
ayy kendimide yazıp ne haber demişimmm
Kızlar merhaba, ben çok uzun bir süredir bu topiğe girmiyordum, bu konuda konuşmak artık beni yormaya ve üzmeye başlamıştı, ama yeniden paylaşmaya ihtiyacım olduğunu farkettim.
girmediğim süre içerinide eşim varikosel ameliyatı oldu, 6 ay sonra yapılan tahlilde değerlerin normale döndüğü söylendi. bi süre daha normal yollardan olmasını bekledik, olmayınca aşılama yaptırmaya karar verdik, ocak ayında aşılama yapıldı ama malesef tutmadıaşılamada yapılan sperm testinde değerlerin sınırda olduğunu, şansımızın % 20 olduunu söyledi doktor. sonraki ay rahim filmi çekildi, herşey normal çıktı tüpler açıkmış. ama ben çok umutsuzum artık cinsellik neredeyse tamamen bebek için yapılmaya başlandı ve bu psikolojik olarak beni yıpratıyor artık yumurtlama günlerimde iyice geriliyorum hiç birlikte olasım gelmiyor. bu ay yumurtlama dönemini es geçtik mesela artık zorlamak istemedim kendimi. eşimde aynı şekilde Çok üzülüyorum...
kızlar haftaya doktor.randevum var kese bakılcak kalp atışı da duyulur mu acaba gebelik varmı doğru yere mi tutun du ya inşallh vardır herşey yolundadır...midem çok bulanıyor ve kabızlık devam ediyor doktor aradm ilaç veremem dedi birde aşırı tuzlu canım çekiyooooo napcam ben
:CüvCüv:merhaba nazomŞeniz
uzun zamandır girmemiştim bu siteye
sen nasılsın öykü bebek nasıl üzmüyor dimi seni
hayırlı cumalar demeyi unutmuşum..
Allah hepinizin gönlüne göre versin inş..
Canlarım ; aymesi telefonla aradım. :asigim: Uzun uzun konuştuk. Şeniz Hepinize selamı var. olumunekankayizsmile Arkadaşımız 3 hafta yıllık iznini almış çok şükür. :lepi: Morali keyfi genel anlamda yerinde. Ara ara lekelenmeler devam ettiği için hak verirsiniz ki ağzı yüreğine geliyor. Ama inanıyorum dualarımız meleğimizi koruyacak. Yarın kalp atışlarını duymak için doktora gidecekler. Ben akşam yine bilgiyi alınca sizlerle paylaşırım. a.s.
tuliny canım yaaa raporu yanıma almayı unutmusum canım.degerleri bilmiyorum ama doktorum eşimin urolojıye görünmesini istedi vee bana o sonucla aşılama yapabılrız dedı.hareketli sayısı azmıss arın raporu sana yazarım canımmm.bendede pko ve yumurtlama sorunu var beni iğneyle yumurtlatcak.sonra istersek asılama yapcakmıs normal olmazda asılamyla olur dedi.
resmi uzun zamandır yapamıyordum tüliny, kafam çok yoğun, hiç birşeye kendimi veremiyorum, resme de başlıyorum hemen sıkılıp bırakıyorum sonraantidepresan kullanayım diyorum ama onlarda bi tarafı yaparken bi tarafı bozuyor canım yaa, kendi kendime halledeyim diyorum... inşallah sana da bebişin sürpriz yapar ve çok şaşırırsın canım... bu aralar kedim var bi tane adı pamuk van kedisi onunla oyalanıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?