Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım sevindim daha iyi olmana. Bir gün dinlen , bir gün de sınavda görevlisin. Doğru , temizliğe vakit yok. kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar demeyi unutmuşum..
Allah hepinizin gönlüne göre versin inş..

Hayırlı cumalar bitanemmm. a.s. Arkadaşımız çidoyu çok güzel bilgilendirmişsin. Sağol canım. Şeniz

hoşçakalın canlarım benim şimdiden herkese iyi bi hafta sonu diliyorum hepinizi öpüyorm kocaman kocamanopuyorumnanaktan
yeterim bugün hiç uğramadın, dinlenmeye ihtiyacın var, ama kendi kendine üzülme, birlikte üzülüp birlikte gülelim kendine iyi bak:teselli:

kızlar bazılarınız görmemiş olabilir..
linke tıklayıp genelgeye itiraz için hakkınızı kullanırmısınız?
10 bin kişinin desteğine ihtiyaç varmış ve sadece 615 kişi kullanmış henüz..
ulaşır mı bilmiyorum mail listeme de göndermiştim..
ankette 3 soruya da cevap vermeniz lazım unutmayın yoksa kabul olmuyor..

buraya

tuliny canım merhaba, teşekkür ederim...
canım eşim geçen sene mayıs ayında ameliyat olmuştu, 6 ay sonra tahlillerde herşey normal çıkınca hemen aşılama yapılmadı bekledik biraz daha doktor bekleyin normal yollardan olma şansı çok yüksek dedi, bi kaç ay sonra olmayınca aşılama yapıldı, (ocakta yapılmıştı) yani tüm bu süreç yaklaşık bir seneyi buldu. tüp bebek için se biraz daha beklemeliyiz sanırım çünki ben çalışmıyorum şu anda tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz bizi zorlayacak bir süreç olacak tüp bebek galiba biraz daha beklemeliyiz diyorum (

mrb rkadaşlar bişey sormak istiyorum eşimin sprem sayısı düşük çıktı doktorum hareketlı sprem sayısı az dedi aşılam ayapalım dedı.

eşime ne gibi bir kür uygulamalıyım sizce yardımcı olur

Canlarım ; aymesi telefonla aradım. :asigim: Uzun uzun konuştuk. Şeniz Hepinize selamı var. olumunekankayizsmile Arkadaşımız 3 hafta yıllık iznini almış çok şükür. :lepi: Morali keyfi genel anlamda yerinde. Ara ara lekelenmeler devam ettiği için hak verirsiniz ki ağzı yüreğine geliyor. Ama inanıyorum dualarımız meleğimizi koruyacak. Yarın kalp atışlarını duymak için doktora gidecekler. Ben akşam yine bilgiyi alınca sizlerle paylaşırım. a.s.

[ecrin hoşgeldin canım..
inş sende bir an önce kavuşursun bebeğine tüm engellere rağmen..
[/QUOTE]

sagol canım hosbulduk güzel dileklerin için teşekkürler

anladım canım..
şu an durum iyiyse kafanı dağıtarak daha çok şansın olabilir tabi de.
anladığım kadarıyla bu ara epey bunalmışsın sen..
hepimizde aynı canım geçim sıkıntısı..
bizim tedavi masrafı çok tutmamış olsa da o bile koydu inan..
ayrı ödemeler de var daha..
eşin ceviz badem kabak çekirdeği yesin her gün ya da akşam..
beslenmeye dikkat etmeli işte ama hangimiz dört dörtlük yapabiliyoruz ki..
Allah yardımcınız olsun..
tek yapılması düşünmemek ama zaman geçtikçe daha da zor oluyor bunu yapmak..
Allah inş en kısa zamanda mucizeni gönderir sana..
çok şaşırırsın inş..
resimlerin nasıl gidiyor?

ecrin önce değerleri yazarmısın canım..

tuliny canım yaaa raporu yanıma almayı unutmusum canım.degerleri bilmiyorum ama doktorum eşimin urolojıye görünmesini istedi vee bana o sonucla aşılama yapabılrız dedı.hareketli sayısı azmıss arın raporu sana yazarım canımmm.bendede pko ve yumurtlama sorunu var beni iğneyle yumurtlatcak.sonra istersek asılama yapcakmıs normal olmazda asılamyla olur dedi.

resmi uzun zamandır yapamıyordum tüliny, kafam çok yoğun, hiç birşeye kendimi veremiyorum, resme de başlıyorum hemen sıkılıp bırakıyorum sonra antidepresan kullanayım diyorum ama onlarda bi tarafı yaparken bi tarafı bozuyor canım yaa, kendi kendime halledeyim diyorum... inşallah sana da bebişin sürpriz yapar ve çok şaşırırsın canım... bu aralar kedim var bi tane adı pamuk van kedisi onunla oyalanıyorum biraz

doğru canım bu zamanda ya popcu ya futbolcu olacaksın.

amin canım inşallahhhhh büyüme takvimide kısmet olur

casper ; benim aklıma ne geldi. Olmazsa biz kaçıralımm. :teytey: kaydirigubbakcemile3

olur bende yardım ederim kız sana svenleri kavuşturmak sevaptır

aslinda gunum 12nisan filan, biraz dahami beklesem? bilmiyorumkismile
valla sanki sirf simariklikmis gibi geliyo yaptigim, maksat muhabbet olsun diye yapacam galiba bu testi
hihoyyyt

daha varmış canım ama dayanamıyosan yap gitsin 12 nisanda tekrar yaparsın

seni kayserili seni sende işini biliyosun kız

nevrom olur tabı neden olmasın ısonun kızını sen kacır
bende casperın kızınıaklinialirimsmile

nevro sen kız kaçırırken benim kız gitti eldennnnnnnnnnnnnnnn

ayy kendimide yazıp ne haber demişimmm

:roflol::roflol:

tekrar hoşgbeldin canım insan bazen uzak durmak istiyo ama olmuyo paylaşılmazsa bu dert çığ gibi içimizde dahada büyüyo ve içimize sığamaz hale geliyoruz.
bizdede varikosel vardı canım eşim ameliyat olmuştu 1 sene bekleyin demişlerdi bekledik ameliyat öncesi duruma göre iyileşme oldu ama yeterli değildi canım. 2 başarısız aşılamadan sonra tüpbebeğe geçtik ilk tüp bebek denememde çok şükür tutundu yavrum. bizde aşılamalar prosedür icabı yapıldı canım doktorum tutmaz demişti zaten sırf rapor alabilmek için yapılmıştı. istersenkendinize ameliyatın 1 sene olması için süre verin kendinizze o zamanki duruma göre sizde tüpbebeğe geçersiniz canım. beklemek istemezsenizde hemen başlayabilirsiniz allah yardımcınız olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın

keseyi görürsünde canım kalp atışını hemen duyamazsınız bildiğim. keseyi gördüğünüzde zaten tutunduğu yer belli olur canım doktorun gerekli bilgiyi verir canım.kabızlık içinde kuru kayısı incir falan ye üstünede ılık su içi canım inan işe yarıyor kayısı kompostosu yapıp günde bir kase içersende iyi gelir canım içebilirsen tabi midenden.tuzlu için bişi diyemicem canım.

:CüvCüv:merhaba nazomŞeniz
uzun zamandır girmemiştim bu siteye
sen nasılsın öykü bebek nasıl üzmüyor dimi seni

mrb canım iyiyiz çok şükür sadece kızım bu ara yaramazlık yapmış boynuna kordon bir kere dolanmış biraz daha temkinli davranmaya çalışıyorum hareketlerini takip etmeye çalışıyorum canım. sen nasılsın iyimisin maşallah seninkide baya olmuş cinsiyet belli oldumu canım

hayırlı cumalar demeyi unutmuşum..
Allah hepinizin gönlüne göre versin inş..

sanada hayırlı cumalar canım

ooooooo süper ya 3 hafta aymesle küçük aymese iyi gelecektir. haber verdiğin için çok sağol nevrom. inşallah sorunsuz bir şekilde pıt pıtlarıda duyarlar

tamam canım müsait olunca yazarsın..
hareketli sayısı önemli tabi ama diğer değerlere de bakmak lazım..
kadın doğumcular spermden anlamıyor pek..
bakalım ürolog ne diyecek..
özele mi gidiyosun..
aşılama da devlet desteği alıcakmısın..
şartların tutuyor mu..

ah canım ya yapma böyle..
sen kendini çok sıkmışsın..
antidepresanlarda bi işe yaramıyor aslında ya ben kullandım daha önce..
iş beynimizde bitiyor..
hem hamilelik düşünürken alma ilaç canım..
çok içine atmışsın paylaşmak iyi gelicektir yine biraz olsun rahatlarsın..
Allah ferahlık versin :1hug:

Çok teşekkürler casper, senin adına çok sevindim bu arada, enmeklerin boşa çıkmamış çok şükür, allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…