gunaydınnnn kıslarr herkese güzel haberler dolu haftalar olsunnnn inşallahhhh
ben dunyadaki o en guzel sesleri duydum. üçüde şuan çok iyiyler şükürler olsun popolarını dönmüş yatıyolardı.pıtır pıtır kalpleriyle
aminnnnn canım aminnn hepimiz inşallahhhCANIM GÖZÜN AYDIN :lepi::lepi::lepi:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
SAĞLICAKLA KUCAĞINADA ALIRSIN:ecrin_bebek:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
aminnn canım inşallahh hiç üzmezler beni inşalahhhhh kucagımdada olucaklar inşallah sağlıklaSizlere ve herkese günaydın kızlar. Hepinizi kocaman öpüyorum.. Şeniz
Özlemcim çok sevindim. Üçünü de ayrı ayrı öpüyorum. Hep böyle sağlıklı olsunlar hiç üzmesinler annelerini. Sağlıkla kucağına aldığın günleri de göre inşallah.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ay maşallah maşallah
fatıma zehra canım sanda gunaydın adın cok gusel her iki yonden de cunku annemin adı fatma ablamın adı zehra boshayallersmile
günaydın kızlar size güzel haberler vermek isterdim fakat olmadı.cuma günü spermiyogramda sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi nezaman isterseniz tese yapalım dedi kaan hoca.fakat beni asıl üzen ilk merkezimiz olan gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi bekleyiin demesi oldu demekki ben boşuna heveslenmişim demekki ikinci tesedede çık ıyacak bütün hayallerim yıkıldı çok korkuyorum anne olamamak bunu düşünmek canımı acıtıyor....
kızlar devlet tüpbebekte sigortata yararlanmak için 3 yıl evli olmak artık yok 3 yıl sınırı kaldırıldı sadece 2 kez aşılama şart artık kolaylaştı cok sevindim bu habere
canım özelde derken ünvversteden rapor çıkartmadan (şartları beklerken yaptırabilirsin )hen ücret ödemiyorsun hemde aşılma yapılıyor o aradad tüp bebk için beklediğin zaman gelmiş oluyor canım onu demek istemiştim
herkese hayırlı haftalar kızlar..
ozlemcım pıt pıtları duymussun ne guzel.mevla sorunsuz bır gebelık nasıp etsın.tabı darısı bızlere..
tüp bebek topiğinden alıntı yaptım kızlar
bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
günaydın kızlar size güzel haberler vermek isterdim fakat olmadı.cuma günü spermiyogramda sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi nezaman isterseniz tese yapalım dedi kaan hoca.fakat beni asıl üzen ilk merkezimiz olan gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi bekleyiin demesi oldu demekki ben boşuna heveslenmişim demekki ikinci tesedede çık ıyacak bütün hayallerim yıkıldı çok korkuyorum anne olamamak bunu düşünmek canımı acıtıyor....
kızlar devlet tüpbebekte sigortata yararlanmak için 3 yıl evli olmak artık yok 3 yıl sınırı kaldırıldı sadece 2 kez aşılama şart artık kolaylaştı cok sevindim bu habere
opuyorumnanaktankızlar artık bende hamileyimmmmm. dün idrar testi yaptırdım. pozitif çıktı.
eşimdeki sorun da gitti. artık çokk mutluyum. allah herkese nasip eder inşallahhhopuyorumnanaktan
gÜnaydınkızlar
ben dunyadaki o en guzel sesleri duydum. üçüde şuan çok iyiyler şükürler olsun popolarını dönmüş yatıyolardı.pıtır pıtır kalpleriyle
allah razıolsun canım pes etmeyecegim bir kez daha deneyecegiz eşimle.evet canım nohut kürünü geçen yıl kullanmıştık şimdide keçiboynuzu suyu içiyor inşallah allahımın yardımıyla içerdeki gelişmemiş hücreler gelişmiştir allahtan başka kimse bilemez.canım metanetlı ol.kımbılır esın ne kadar uzuluyordur.rabbım ol dedıkten sonra sayılar falan hıkaye.hem altarnatıf tıpla duzelen bır suru kısı var.nohut kuru falan yaptınmı hıc canım.bıtkıler faydalı olur bu durumlarda ınsaallah..
günaydın canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin.gunaydınnnn kıslarr herkese güzel haberler dolu haftalar olsunnnn inşallahhhh
günaydın canım.gÜnaydınkızlar
günaydın kızlar herkese iyi haftalar bana yardımcı olursanız sevınırım.
bana önerebilecegınız iyi birr urolojı uzmanı varmı.
SİDELYAM canım inşallah allahım büyük bizide güldürecek inşallah.
SİDELYAM canım evet haziran ayı senin ayın olacak bende teyze olcam inşallah allahım yardımcın olsun...
inşallah canım peki nerde denemeyi düşünüyorsunuz..inş canım ben o kadar inanıyorum ki ona rabbim bizleride sevindirecek inş.haziranda başlıcaz ya şimdiden kıpır kıpırım rabbim yardımcımız olsun inş
inşallah canım peki nerde denemeyi düşünüyorsunuz..
ya arkadaşlar nesrin arkadaşımız ne oldu, eşi döndümü
herşey yolundadır umarım
ben bi gemişi okuyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?