Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya arkadaşlar nesrin arkadaşımız ne oldu, eşi döndümü
herşey yolundadır umarım
ben bi gemişi okuyım

aminnnnn canım aminnn hepimiz inşallahhh
aminnn canım inşallahh hiç üzmezler beni inşalahhhhh kucagımdada olucaklar inşallah sağlıkla
ay maşallah maşallah

sağoll canımmm sizlerin dularınızla çok sağolun

kaydirigubbakcemile2
fatıma zehra canım sanda gunaydın adın cok gusel her iki yonden de cunku annemin adı fatma ablamın adı zehra boshayallersmile

kaydirigubbakcemile2saol melonıy.bende cok sevıyorum bu ısmı.peygamber efendımızın guzeller guzelı kızının ısmı bılıyosun.hep ozenmısımdır bu ısme..
annen nasıl oldu canım bu arada cok cok gecmısler olsun..

canım metanetlı ol.kımbılır esın ne kadar uzuluyordur.rabbım ol dedıkten sonra sayılar falan hıkaye.hem altarnatıf tıpla duzelen bır suru kısı var.nohut kuru falan yaptınmı hıc canım.bıtkıler faydalı olur bu durumlarda ınsaallah..

yetercim sagol canımopuyorumnanaktan
ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE İÇİNDEDE BİZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİN

herkese hayırlı haftalar kızlar..
ozlemcım pıt pıtları duymussun ne guzel.mevla sorunsuz bır gebelık nasıp etsın.tabı darısı bızlere..

günaydın kızlar güzel bir hafta yaşamamız dilegiyle hep beraber inş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım benimde sürekli olarak yazdığım şey bu ltf sonuç ne olursa olsun ümidimizi asla kaybetmeyelim kızlar rabbim bizlerede gönderecek mucizelerini :ecrin_bebek:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

canım rabbimden ümidini kesme gün dogmadan neler dogar inş.yerimseniben yerimseniben yerimseniben

kızlar devlet tüpbebekte sigortata yararlanmak için 3 yıl evli olmak artık yok 3 yıl sınırı kaldırıldı sadece 2 kez aşılama şart artık kolaylaştı cok sevindim bu habere

evet canım ben de onu bekliyordum kızlar haziran ay'ı da benim ay'ım olcak inş karar verdik inş bir aksilik olmaz ise mucizemin tarihi olcak kızlar inş dualrınızda benide eksik etmeyin ltf....

opuyorumnanaktankızlar artık bende hamileyimmmmm. dün idrar testi yaptırdım. pozitif çıktı.
eşimdeki sorun da gitti. artık çokk mutluyum. allah herkese nasip eder inşallahhhopuyorumnanaktan

tbr canım çok sevindim adınıza :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gÜnaydınkızlar

günaydın şeker opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ne güzel yaa rabbim sonuna kadar inş problemsiz yaşatsın canım yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben

allah razıolsun canım pes etmeyecegim bir kez daha deneyecegiz eşimle.evet canım nohut kürünü geçen yıl kullanmıştık şimdide keçiboynuzu suyu içiyor inşallah allahımın yardımıyla içerdeki gelişmemiş hücreler gelişmiştir allahtan başka kimse bilemez.
günaydın canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin.
gÜnaydınkızlar
günaydın canım.
günaydın kızlar herkese iyi haftalar bana yardımcı olursanız sevınırım.

bana önerebilecegınız iyi birr urolojı uzmanı varmı.

canım ankara ünüversitesi prof.kaan aydos biz şuan onla tedavideyiz..

SıDELYAM canım evet haziran ayı senin ayın olacak bende teyze olcam inşallah allahım yardımcın olsun...

SİDELYAM canım evet haziran ayı senin ayın olacak bende teyze olcam inşallah allahım yardımcın olsun...

inş canım ya inşşş
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu arada yetercim kardeşin tedaviye başlamış rabbim yardımcısı olsun inş.inş bu sefer melegi onunla olur bir ömür boyu dualarımızdasın canım :Saruboceq: :Saruboceq:

Allahıma şükürler olsun canım üçününde duymuşsun pıtpıtlarını. allahım kucağına aldığın günleride göstersin canım.

allahım esirgesin üçünüde
eeeee şimdi nasılsın canım doktor ne dedi bulantılar için falan hastaneye yatmana gerek kalmadı inşallahhh

ya arkadaşlar nesrin arkadaşımız ne oldu, eşi döndümü
herşey yolundadır umarım
ben bi gemişi okuyım

valla canım benimde haberm yok önceki gün gece aklıma geldi ama haberlerde falanda görmedim hiç bırakıldıklarını belkide gözümden kaçmıştır haberde inşallah bırakılmışlardır.

sidelyam sanada günaydın canım.

hadi gözünaydın sende başlıyosun tedaviye hayırlısı ile rabbiminde izni ile inşallah sende bebişine kavuşacaksın canım. haziranda halayını çekmek nasip olur inşallah canımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…