Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar..

özlem canım minikleri görmüşsün..
sağlıkla kocaman olsunlar inş..

belgin canım bilgi için teşekkürlerr ben ist.arıyorum urolojı usmanı canım sagol

inş tatlım tek hayalim şuan o zaten rabbim nasip ederde inş hiç oturmucam bende şeker....ama şimdiden o kadar heyecanlıyım ki sanki yarından bahsediyor gibi...rabbim inş mucizemi gönderir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ecrincim keçi boynuzu kürünü uyguladınmı eşine ben çok faydasını gördüm

herkese tünaydın kızlar opuyorumnanaktan

fadikcim haberim yoktu bir operasyon geçirmişsin geçmiş olsun canım
rabbim bizleride birgün kavuşturacak meleklerimize zaten eski gurubumuzdan kim kaldıkı bir biz kaldık olumunekankayizsmile

php tebrikler rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

özlemcim ne güzel bir duygudur öyle içinde üç melek var
rabbim hep böyle bizlere sevinçli haberler vermeni nasip eder inşallah
unutmadan nazarlıklarıda takayım
maşalllah barekallah tak tak bitmiyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

CANIM SAĞOL
İNŞŞŞŞ
SAĞLICAKA GELSİN ŞU SIPALAR
NE ÇOK YORDULAR BİZİ YYAAAAAAAdelikafaduldendelikafadulden

yetercim sagol canımopuyorumnanaktan
ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE İÇİNDEDE BİZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN AMİN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cnaım inşallah aminnnn
selam kızlar..

özlem canım minikleri görmüşsün..
sağlıkla kocaman olsunlar inş..
aminnnnnnn canım aminnnnn
sağol canımmmm evet çok am açok güzeldi o gunum halen kulagımda sesleri

aminnn cnaım inşallah sende getirceksin bize mutlu haberler

sidelyacımmm cnaım darısı basına inşallah tez zamanda

canım benim heyecanlanmamak elde değil düşünmek bile güzel bu yıl bizim yılımız olacak hepimiz anne olacağız :lepi:

opuyorumnanaktankızlar artık bende hamileyimmmmm. dün idrar testi yaptırdım. pozitif çıktı.
eşimdeki sorun da gitti. artık çokk mutluyum. allah herkese nasip eder inşallahhhopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canımbenim, hem hamilesin hem eşin düzelmiş bu ne güzel mutluluk Allah tamamına erdirsinalkisalkisalkis

arkadaşlar çok güzel bi güneş var, ben yürüyüş yapıcam sonra da eve geçicem akşam da kursum var,hepinizin öğleden sonrası keyifli geçsin inşallahzemuszemus

CANIM SAĞOL
İNŞŞŞŞ
SAĞLICAKA GELSİN ŞU SIPALAR
NE ÇOK YORDULAR BİZİ YYAAAAAAAdelikafaduldendelikafadulden

inş tatlım inş sağlıcakla :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

canım benim heyecanlanmamak elde değil düşünmek bile güzel bu yıl bizim yılımız olacak hepimiz anne olacağız :lepi:

inş şeker ya rabbim en kısa zamada hepimize yaşatsın bu duyguyu inş.

arkadaşlar çok güzel bi güneş var, ben yürüyüş yapıcam sonra da eve geçicem akşam da kursum var,hepinizin öğleden sonrası keyifli geçsin inşallahzemuszemus

hadi bakalım canımm tekrar görüşmek umuduyla olumunekankayizsmile

slm kızlarrrrrrrr
nehaberrr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…