esinte canım 5 ve yukarısı pozitif oluyor. seninkide baya yakın ama 8 gün geçmesine göre düşük çıkmış inşallah geç döllenme falandır ve katlanır canım.
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
CANIM TEREKİ ARBİM OL DESİN
RABİM DUALRIMIZI KARŞILIKSIZ BIRAKMASIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
A
evet canım umudumuz allah tek ben yokum biçok insan bu bu yaşadıklarımı yaşıyo birgün anne olsamda bu acıyı ve bu acıyı yaşayanları hiç bir zaman unutamam elimden gelenide yapacam rabbim yeterki güç versin kimseye yaşatmasın cok zor bi durum :Saruboceq:
evet canım umudumuz allah tek ben yokum biçok insan bu bu yaşadıklarımı yaşıyo birgün anne olsamda bu acıyı ve bu acıyı yaşayanları hiç bir zaman unutamam elimden gelenide yapacam rabbim yeterki güç versin kimseye yaşatmasın cok zor bi durum :Saruboceq:
Aileyi ve dogacak zamani bebek secermis. Yeni duydum bu sozu. Dogrumu acaba?
işalah en kısa zamanda yaşarsın canım.:Saruboceq:
maşallah pıtpıtlarıma:asigim::asigim::asigim:gunaydınnnn kıslarr herkese güzel haberler dolu haftalar olsunnnn inşallahhhh
ben dunyadaki o en guzel sesleri duydum. üçüde şuan çok iyiyler şükürler olsun popolarını dönmüş yatıyolardı.pıtır pıtır kalpleriyle
inşallah sende güzel haberle geleceksin canım...günaydın herkeze transfer 16.günü ve göğüslerde sızlanma büyüme durdu normale döndü bu normalmi dir cumaya randevum var doktorumla kese kontrolü inşallh normaldir herkezin gönlünden geçenleri Rabbim versin inşallh
kararınız hayırlı olsun canım....inş canım ben o kadar inanıyorum ki ona rabbim bizleride sevindirecek inş.haziranda başlıcaz ya şimdiden kıpır kıpırım rabbim yardımcımız olsun inş
sağol canım...herkese tünaydın kızlar opuyorumnanaktan
fadikcim haberim yoktu bir operasyon geçirmişsin geçmiş olsun canım
rabbim bizleride birgün kavuşturacak meleklerimize zaten eski gurubumuzdan kim kaldıkı bir biz kaldık olumunekankayizsmile
:
canım ikinci bir test yapmadan belli olmaz gibi....kızlar beta hcg 4,49 sonuç
maşallah pıtpıtlarıma:asigim::asigim::asigim:
Inşallah sende güzel haberle geleceksin canım...
Kararınız hayırlı olsun canım....
Hazirana birşey kalmadı sayılır....
Sağol canım...
Inşallah bizde kavuşacağız elbet.....
Canım ikinci bir test yapmadan belli olmaz gibi....
Inşallah 2. De katlanır:...
--------------------------------------------------------------------------------------------
hayırlı geceler kızlara.s.
GÜNAYDIN KIZLAR a.s.a.s.a.s.
günaydın canlar dilerim güzel bir gün olur hepimiz adına
günaydın şeker nasılsın bakalım Şeniz Şeniz Şeniz
esintecim inşallah katlanır değerin..
çok yorma kendini canımiyi canım çalışıyoruz işte bildiğin gibi
inşallah fadikcim ama hala bu günde adet olmadım
çok yorma kendini canım
canım
inşşşşşşşşşşşşşş katlanacak canım inşşşşşşşşşşşş
esinte inş umdugumuz gbi olur canım sonucun
insallah memnun kalırısn ben cok doktor degıstırdım en son zeynep hanımdan memnun kaldım cok ıyı bır bayan tavsıye ettıgım kadar vardır n bız medıpol hastanesınde orulojı doktoruna gıttık ısmı bulent beydı galıba esım memnun ayrıldı bızım problemız sayı ve hareket azdı varıkosel olabılır dedı ben 3 ay bıtkı tedavısı duzenlı uyguladım sonuc cok ıyıdı doktorda sasırdı devam edın dedı evıcap klomen terntal falan verdı kullanmadık oranın doktorlarıda cok durusttur bence gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?