Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar..
geçmişi okudum ama aklımda kalanlar neler bakalım..

yeterim üzülme canım..
inan yeter ki umutsuzluğu at üstünden..
tutunucak sana bebeğin inş..
kaliteyi falan hiç takma kafana zamanı gelmiş olsun yeter ki..
inş senin için zaman doldu bebeğin sana geliyor..

fadiğim bu gece kalıcaksın belki hastanede..
Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inş canım..

aymesim inş izin konusunda problem çıkarmazlar canım..

cucum yarın bebeğini görüceksin canım..
yazmazsan gelince külahları değişiriz ona göre..
inş herşey çok güzel olucak..

özlemcim git canım yat biraz hastanede..
hem bulantılarında azalmış olur..
geçen okudum bi yerde hastaneye yatınca bulantıları azalmış..
hıı doğum hikayelerinden birinde okumuştum..
kendin iste hatta bi kaç gün yat..

nevro sorun yokmuş canım şükür..

yabanım sende duyucaksın miniğinin kalbini bu kez..

inşallah canım benim, güzel haberler getir bize:içelim:
işallah canım işallah.
herkese merhaba kizlar nasilsiniz
fadigin operasyonu bu gunmus insallah hersey guzel gider Allah yardimcin olsun canim

yaban gulum bebisinin kalp atislarini duyucakmissin bugun cok guzel olmali saglikla gelsin minigin insallah

tedavide olan butun arkadaslarim insallah guzel haberler alirsiniz topigimiz bereketli olsun bu ayda insallah

yeter canim moralini bozma sanirim yarin transferin olucak insallah bebisin sana sikica tutunsun senide pembe kosemize alalim

kizlar ben tedaviye baslamayi cok istiyorum ama kilo vermem gerektigini soylemisti doktorum bende 8 kilo verdim
turkiyeye gidince ikisini geri aldim malesef tedavideki arkadaslarimi gordukce daha cok hevesleniyorum
insallah Rabb'im nasip etsinde su kilolardan kurtulayim yaklarik 10 kilo vermem lazim
cok fazla yazmasamda hep okumaya calisiyorum kizlar hepinizi cok seviyorum
işallah duyarız rabbim sizlerede bu heyecanı yaşatsın işallah.
Canım valla evinin bahçeli olması çok güzel. İnşallah göbüşünde bebişinle , bahçede bol bol keyif yaparak geçirirsin bu yazı. :Saruboceq: kaydirigubbakcemile2

Bebiş gelince herşey değişir. Belki o zaman eşinin üzerindeki stress de kalkar.

Valla içindeki değişik duygular var senin. Malum mu oluyor , dürtüyor seni birşeyler. Test yaptırayım mı da diyorsun. Hayırdır inşallahhhhh. İnşallah gelmez adetin de yaptırır , pozitif sonuç alır bizi de halay çektirirsin. :Saruboceq:

Sağolun kızlar. Genel kontrol. Doğum sonrası rahim ve yumurtalıklara baktıracağım yine. 40 gün iken baktırmıştım. Bir de 4,5 ay olunca gittim. Aslında 4. ayda çağırmıştı gidemedim. Çok şükür herşey güzel. hihoyyyt

İnşallah güm güm güm diye duyacaksınız yavrunuzun kalp atışlarını. Güzel haberlerini bekliyoruz bitanem. :Saruboceq:

Aaa canım ne güzel. Ben bilmiyordum tedavi arifesinde olduğunuzu. Belki bebişin kısmeti bundandır. Çok sevindim adım attığınıza. Şeniz

Cucummm yarın büyük gün desene. :dance: Bebeğinle ilk randevun. Kalp atışlarını da görene kadar insanda bir korku oluyor ne yalan söyleyeyim. Ama ben güzel haberlerle döneceğine eminim. Şeniz

İyiyiz canım çok şükür. Dua ediyoruz bitanem. Unuturmuyuz hiç seni. Sen yine bizi bilgilendir. Takipteyiz. :1hug:

işallah nevrom gelince işallah iyi haberler veririm hepinize.

aynen iste,sadece sol kasigim batiyor...
esimde cok kiziyor,bulantilarin baslayincada onun icin üzüleceksin diyor ama hani hic bisey yok ya,insanin inanasi gelmiyor ki..okuyorum bakiyorum,herkesin ya midesi bulaniyor,ya kokuya hassaslasmis,ya damarlari cikmis,ya idrara cok cikiyor....
asil mesele henüz görmedim,sesini duymadim ya..belkide ondan inanamiyorum..
ama dedigin gibi sükürler olsun ki benimle ve suan beni üzecek hicbisey yapmadi sükür...
of offf bu kuruntularimda aslinda belirtiden sayilabilecek cinsten sanirim kaydirigubbakcemile3

cucum bendede hala bi belirti yok kanamadan başka oda belirti değil gıcık bi olay zaten benimde midem bulanmıyo kokuya falanda hassas değilim herşey aynı bendede takılma çok inşallah çok yakında bizde hissedicez bebişimizi

canım sen zaten bir ssk hastanesine gitsen sana kızacak bu durumda çalışmaya devam ettiğin için ve yalvarıp yakarmana gerke kalmadna raporu yazıcaktır bence git yakınlarda bir poliklınık felan varsa bende sskdan aldım raporumubaska bir doktora gidip

evet canım yaa bulantılarının baslaması için çok erken genelede 6-8 haftalarda baslıyo ama başladıgındada isyan ediceksin çok zor çokk inşallahh olmaz sende

canım galiba izni kopardım eğer vermeselerdi gidicektim ama vericekler gibi akşama haber vericez dediler ama olumluydular eğer vermezlerse alırım bende rapor

NEVROM evet canim,yarin ilk bulusmamiz Allahin izniyle..dedigin gibi her an ayri bi stresli valla...hayirlisi olsun...cok sagol canim..

TÜLIN canimmm haber vericem tabi bitanem,merak etme ben seni bulurum canim benim...

YABANGÜLÜM sende bebisinin pitpitlarini duyacakmissin,oh oh cok sevindim valla..hafizana kazinacak ilk sesleri bebisin:))

FADIK canimmm haber yok herhalde henüz,su siralar dinleniyorsundur..insallah hersey süper gecmistir canimm..

YETERIMMM tatlim sakin moralin bozulmasin,sanirim zaten 1 tane embriyo transfer edilecekti..Rabbim ol dedikten sonra tedavisizde olurdu canim benim,yeterki dogru zaman gelmis olsun...insallah bebegin sana simsiki tutunacak,moralini yüksek tut canim benim...

MINOS canimm ne güzel kilo vermissin massallah...insallah bebisin en kisa zamanda gelir canimmm...

DILEMM bitanemm,heveslendirme beni valla yakinsin zaten gelicem bahcende keyif yapmaya:))
iyi degerlendirdin demi bu günlerii,du bakalim,insallah adetin gecerdeee gecerrr,9 ay olamazsinn:))

cucum bendede hala bi belirti yok kanamadan başka oda belirti değil gıcık bi olay zaten benimde midem bulanmıyo kokuya falanda hassas değilim herşey aynı bendede takılma çok inşallah çok yakında bizde hissedicez bebişimizi

canım galiba izni kopardım eğer vermeselerdi gidicektim ama vericekler gibi akşama haber vericez dediler ama olumluydular eğer vermezlerse alırım bende rapor

haklisin aymesim,erkenmis daha...
sana diger taraftan yazmistim,bu kanamalar icin progesteron verdimi sana doktor?

merhaba kızlar aymescim inşallah koparırsın izni ve güzelce dinlenirsin evinde bebişinde sııkıca tutunur
yetercim duyar duymaz moralinin bozulması çok normal güzelim ama nevronun yazdığı gibi gelsin aklına hemen o yazı ve olcaksa bitaneylede olur de ve inan inşallah sana sıkı sıkı tutunur güzelim
size kendimden bahsedeyim dün doktora gittim yumurtalarım gayet iyi klomenle yeterli uygunluğa gelmişler ama doktor eşimin tahlilini görünce şok oldu bukdar düşükle çatlatma yapsakta boşuna olur dedi hiçbişey yapmayalım dedi sizin çareniz tüp bebek dedi bende eşime tekrar test yapılmasını isteedim biray sonra tekrar yaptırın ozaman dedi sonrada tüp bebek için çalışmalara başlarız dedi bu değerlerle tüp bebekte zor dedi olmssa ameliyatla alırız sperm dedi çok canım sıkıldı çokkk bunların hepsinin tek başına omuzlamak anlatacak biri bile bulamamk okdar kötü bişeyki rabbim kimseyi yanlız koymasın dr.eşimin varikosel ameliyatının kkötü geçmiş olabilceğini söyledi yada kanallarında bir tıkanıklık olabilceğini bakalım şimdiki durum yine yine beklemek ayrıca benim hormon tahlillerimde bişery görmedi normal dedi rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

yetr den haberı olan var mı kızlar ben fazla gıremnmıyorum yaaa
canım allah yardımcın olsun.
uykucu şirine,aymes,cucu,beyzanur,yeteer,sidelya,can iso ve diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler yarın olumlu sonuç alırım inşallah:)
inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum...
Canım benimmm. Zaten yeni yasaya göre bir tane yerleştiriyorlardı. Bu bakımdan gerçek anlamda bir kaybın yok. Birden fazlası için söz vermemişlerdi. Kalite olarak da ben burada 3. kalite tutun embriyolar gördüm. Seninki 2. kalite çok şükür. Hem onun kalitesini doktorlar değerlendiremez. :mymeka: Çok kaliteli benim yeğenim. :lepi: Hıhhh anlamıyor onlar. :dilcikar: Görsünler bakalım nasıl tutanacak annesine. guclubacismile Öpüyorum seni ve mucize yaratacak o tatlı embriyonu. Şeniz Yarın buluşun ve Rabbim sizi hiç ayırmasın inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoş geldin canım iyi olmana sevindim...

merhaba arkdaşlar aranıza yeni katıldım ve yeni evliyim. eşim 2006 yılında sol varikosel ameliyatı olduğunu ama sol testisinin küçüldüğünü sadece sağ testisinin olduğunu ve sperm testlerinin düşük olduğunu söyledi. normal yolla çocuğumuzun olma ihtimali yokmuş sanırım.eşim keçiboynuzu kürü + L-arginine + ACE plus Selenyum kullanıyor bende internette araştırma yaparken bu siteye rastladım eşimin 15.02.2010 tarihli sperm sonuçları şöyle yardımcı olun kızlar bu sonuçlarla çocuğu olan varmı bide bu morfolojimi neymiş o düşük olunca çocukta anormallikler oluyormuş galiba doğrumu.
PERHİZ:4 GÜN
LİKEFAKSİYON:20 DK
KONSANT:24 mil.
MOTİLİTE:%58
PRG.HIZLI:%10
PRG.YAVAŞ:%34
YERİNDE:%14
HAREKETSİZ:%42
TPMSS:7.680.000
MORFOLOJİ TESTİ
NORMAL:3
BAŞ ANOMALİLERİ:65
BOYUN ANOMALİLERİ :20
KUYRUK ANOMALİLERİ :20

merhaba kızlar aymescim inşallah koparırsın izni ve güzelce dinlenirsin evinde bebişinde sııkıca tutunur
yetercim duyar duymaz moralinin bozulması çok normal güzelim ama nevronun yazdığı gibi gelsin aklına hemen o yazı ve olcaksa bitaneylede olur de ve inan inşallah sana sıkı sıkı tutunur güzelim
size kendimden bahsedeyim dün doktora gittim yumurtalarım gayet iyi klomenle yeterli uygunluğa gelmişler ama doktor eşimin tahlilini görünce şok oldu bukdar düşükle çatlatma yapsakta boşuna olur dedi hiçbişey yapmayalım dedi sizin çareniz tüp bebek dedi bende eşime tekrar test yapılmasını isteedim biray sonra tekrar yaptırın ozaman dedi sonrada tüp bebek için çalışmalara başlarız dedi bu değerlerle tüp bebekte zor dedi olmssa ameliyatla alırız sperm dedi çok canım sıkıldı çokkk bunların hepsinin tek başına omuzlamak anlatacak biri bile bulamamk okdar kötü bişeyki rabbim kimseyi yanlız koymasın dr.eşimin varikosel ameliyatının kkötü geçmiş olabilceğini söyledi yada kanallarında bir tıkanıklık olabilceğini bakalım şimdiki durum yine yine beklemek ayrıca benim hormon tahlillerimde bişery görmedi normal dedi rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
amin canım allahım hepimizin yardımcısı olsun üzme kendini herşey düzelir..

nevrom evet canim,yarin ilk bulusmamiz allahin izniyle..dedigin gibi her an ayri bi stresli valla...hayirlisi olsun...cok sagol canim..

Tülın canimmm haber vericem tabi bitanem,merak etme ben seni bulurum canim benim...

Yabangülüm sende bebisinin pitpitlarini duyacakmissin,oh oh cok sevindim valla..hafizana kazinacak ilk sesleri bebisin:))

fadık canimmm haber yok herhalde henüz,su siralar dinleniyorsundur..insallah hersey süper gecmistir canimm..

Yeterımmm tatlim sakin moralin bozulmasin,sanirim zaten 1 tane embriyo transfer edilecekti..rabbim ol dedikten sonra tedavisizde olurdu canim benim,yeterki dogru zaman gelmis olsun...insallah bebegin sana simsiki tutunacak,moralini yüksek tut canim benim...

Mınos canimm ne güzel kilo vermissin massallah...insallah bebisin en kisa zamanda gelir canimmm...

Dılemm bitanemm,heveslendirme beni valla yakinsin zaten gelicem bahcende keyif yapmaya:))
iyi degerlendirdin demi bu günlerii,du bakalim,insallah adetin gecerdeee gecerrr,9 ay olamazsinn:))

canım sağol sabah moralim bozlumuştu ama şimdi iyiyim

nevrom evet canim,yarin ilk bulusmamiz allahin izniyle..dedigin gibi her an ayri bi stresli valla...hayirlisi olsun...cok sagol canim..

Tülın canimmm haber vericem tabi bitanem,merak etme ben seni bulurum canim benim...

Yabangülüm sende bebisinin pitpitlarini duyacakmissin,oh oh cok sevindim valla..hafizana kazinacak ilk sesleri bebisin:))

fadık canimmm haber yok herhalde henüz,su siralar dinleniyorsundur..insallah hersey süper gecmistir canimm..

Yeterımmm tatlim sakin moralin bozulmasin,sanirim zaten 1 tane embriyo transfer edilecekti..rabbim ol dedikten sonra tedavisizde olurdu canim benim,yeterki dogru zaman gelmis olsun...insallah bebegin sana simsiki tutunacak,moralini yüksek tut canim benim...

Mınos canimm ne güzel kilo vermissin massallah...insallah bebisin en kisa zamanda gelir canimmm...

Dılemm bitanemm,heveslendirme beni valla yakinsin zaten gelicem bahcende keyif yapmaya:))

canım haklısını eğer rabim olderse bebişim benimle kalır
inşşşşşşşşşşşşşşş

canimm bozma moralini,insallah hersey yoluna girecektir..bu ay böyle gecsin madem,olacagi varsa zaten burda ne mucizeler gördük...
insallah en yakin zamanda bebisin gelir canimmm:Saruboceq:

canım benimmm. Zaten yeni yasaya göre bir tane yerleştiriyorlardı. Bu bakımdan gerçek anlamda bir kaybın yok. Birden fazlası için söz vermemişlerdi. Kalite olarak da ben burada 3. Kalite tutun embriyolar gördüm. Seninki 2. Kalite çok şükür. Hem onun kalitesini doktorlar değerlendiremez. :mymeka: çok kaliteli benim yeğenim. :lepi: Hıhhh anlamıyor onlar. :dilcikar: Görsünler bakalım nasıl tutanacak annesine. Guclubacismile öpüyorum seni ve mucize yaratacak o tatlı embriyonu. şeniz yarın buluşun ve rabbim sizi hiç ayırmasın inşallahh. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

yaaaaaaaa sen nasıl bir şeysin yyaa
hem gülüyorum hemde ağlıyorum
canım hepiniz sağolun allah razı olsun
inşşşşşşş her şey güzel oacak
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

[ı]selam kızlar..[/ı]
[ı]geçmişi okudum ama aklımda kalanlar neler bakalım..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]yeterim üzülme canım..[/ı]
[ı]inan yeter ki umutsuzluğu at üstünden..[/ı]
[ı]tutunucak sana bebeğin inş..[/ı]
[ı]kaliteyi falan hiç takma kafana zamanı gelmiş olsun yeter ki..[/ı]
[ı]inş senin için zaman doldu bebeğin sana geliyor..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]fadiğim bu gece kalıcaksın belki hastanede..[/ı]
[ı]allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inş canım..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]aymesim inş izin konusunda problem çıkarmazlar canım..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]cucum yarın bebeğini görüceksin canım..[/ı]
[ı]yazmazsan gelince külahları değişiriz ona göre..[/ı]
[ı]inş herşey çok güzel olucak..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]özlemcim git canım yat biraz hastanede..[/ı]
[ı]hem bulantılarında azalmış olur..[/ı]
[ı]geçen okudum bi yerde hastaneye yatınca bulantıları azalmış..[/ı]
[ı]hıı doğum hikayelerinden birinde okumuştum..[/ı]
[ı]kendin iste hatta bi kaç gün yat..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]nevro sorun yokmuş canım şükür..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]yabanım sende duyucaksın miniğinin kalbini bu kez..[/ı]

tülişi canım inşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşş
canım
rabbim yardımcımız olsun
oldediği zaman gelmiştir
inşşşşşşşşşşşş

fadigin operasyonu bu gunmus insallah hersey guzel gider Allah yardimcin olsun canim

yaban gulum bebisinin kalp atislarini duyucakmissin bugun cok guzel olmali saglikla gelsin minigin insallah

tedavide olan butun arkadaslarim insallah guzel haberler alirsiniz topigimiz bereketli olsun bu ayda insallah

yeter canim moralini bozma sanirim yarin transferin olucak insallah bebisin sana sikica tutunsun senide pembe kosemize alalim

kizlar ben tedaviye baslamayi cok istiyorum ama kilo vermem gerektigini soylemisti doktorum bende 8 kilo verdim
turkiyeye gidince ikisini geri aldim malesef tedavideki arkadaslarimi gordukce daha cok hevesleniyorum
insallah Rabb'im nasip etsinde su kilolardan kurtulayim yaklarik 10 kilo vermem lazim

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim, inşalalh bebişin seni bırakmayacak şu ana kadar dayanmış daha dayanı olumsuz düşünme onu da üzme yarın onu sana verecekler bugünden moralini yükselt :teselli:

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

yetercim aramışlar merkezden kötü düşünme canım benim olsunda 1 tane olsun canım yeterki annesine sımsıkı tutunsun. Allahım ol dedikten sonra o 1 tane olur senin bebişin canım kendini gerip strese sokma canım. Aymesimizinde bak 1 taneyle oldu çok şükür tuttu inşallah seninkide öyle olacak canım

canım inşşşşşşşşşşşş
sizler bana öle güzel şeyler hatırlatıyorsunuzki
hep umutlanıyorum
rabbim istedikten sonra her şey olur önünde hiç ir şey duramaz biliyorum
ama işte bazan insan doğruları göremiyor düşünemiyor

merhaba kizlar,nasilsiniz?
Fadık ve yeterden haber almak icin girdim..
Fadigin bugün laparoskopi ameliyati vardi,insallah basariyla gecer ve bebislerine bir adim daha yaklasir canim arkadasimm...:saruboceq:
Yeterim transferin ne zamandi?oh oh insallahh simsiki tutunacak annesine,burdan müjdeli haberi vermek nasip olacak canimmm :saruboceq:

yarın canım teransferim
inşş canım hep benimle olsun
canım

Back
X