Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ne güzel ya tebrikler rabbim tamamına erdirir sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah.....

saol canım eşimden sonra ilk tebrik eden sen oldun bhcg biraz düşük ama geç döllenmedir dedi ordaki kadın doğumcu umarım öyledir içime bi korku düştü 95.8 düşük bi değer değil mi ufffffffffff

saol canım eşimden sonra ilk tebrik eden sen oldun bhcg biraz düşük ama geç döllenmedir dedi ordaki kadın doğumcu umarım öyledir içime bi korku düştü 95.8 düşük bi değer değil mi ufffffffffff

benim mikro ile hamileliğim olmuştu ve değerim seninkinin yarısı kadardı...12. gün değerim 57 idi..ikizdi üstelik...3 gün sonra testi tekrarla..katlanmışsa her şey yolunda demektir...

beta hcg değerleri az da olsa 5 i geçiyorsa ümit vardır..hele hele katlanıyorsa...

benim mikro ile hamilelğim olmuştu ve değerim seninkinin yarısı kadardı...12. gün değerim 57 idi..ikizdi üstelik...3 gün sonra testi tekrarla..katlanmışsa her şey yolunda demektir...

inş canım ama günüm geceli 4 gün oldu hatta 5 gün.doktorda biraz düşük ama gec döllenmedir demiş eşime..

Kılzar iyi akşamlar bi haber verip çıkıyorum ben iyiyim çok şükür bulantılar başladı biraz sabahları kötü oluyorum değişik bişey yok cumartesiyi bekliyorum kalp atışları için inşallah,
şuanda kayınvalidemde kalıyorum değişiklik eltimden nete girdim sizi habersiz bırakmayayın diye

Tedavide olan arkdaşlarım Allah yanınızda olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

aSİ :mymeka: sana yine geldiler cnm seni anlıyorum ama biraz daha zaman
Herkesiii öptmmmmm a.s.
iyi olmana sevindim canıma.s.:1hug:
inşallah kalp atışınıda duyarsın:Saruboceq:

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tebrik ederim canım:teytey::teytey::teytey::teytey:
sağlıcalıkla kucağına alırsın inşallah...

canım çok düşük değil biz bu topikte ne düşük değerler gördük maşalalh hepside turp gibi hamile:teytey:
canım bademin dediği gibi 2-3 gün sonra tekrarla bakalım eğer katlanıyorsa hiç bir sorun yok....

canim tebrik ederim cok sevindim yaa:emir_bebek:
insallah saglikla kucaginiza almayi nasip eder Rabbim:Saruboceq:

allahım inş en yakın zamanda sanada nasip eder arkadasımmmm saol sevincimi paylastığın için..öyle şaşkın ve paniğim ki ne yapsam ne desem şaşırdım artık geceleri eşim nöbetteyken kendimi yanlız hissetmicem bebişimin varlığıyla huzur bulucam ağlıyorum ya çok duygulandım senağlama

iyi olmana sevindim canıma.s.:1hug:
inşallah kalp atışınıda duyarsın:Saruboceq:

tebrik ederim canım:teytey::teytey::teytey::teytey:
sağlıcalıkla kucağına alırsın inşallah...

canım çok düşük değil biz bu topikte ne düşük değerler gördük maşalalh hepside turp gibi hamile:teytey:
canım bademin dediği gibi 2-3 gün sonra tekrarla bakalım eğer katlanıyorsa hiç bir sorun yok....

saol canım allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısından...evet 2 gün sonra yine kan vericem katlanırsa sağlıklı inşşşş

allahım inş en yakın zamanda sanada nasip eder arkadasımmmm saol sevincimi paylastığın için..öyle şaşkın ve paniğim ki ne yapsam ne desem şaşırdım artık geceleri eşim nöbetteyken kendimi yanlız hissetmicem bebişimin varlığıyla huzur bulucam ağlıyorum ya çok duygulandım senağlama

Ultrasona girdiğinde 12 . hafta civarı rahim ağzını ölçtürmeyi unutma doktora..İhmal etmesinler...beta hcg değerin 1000 civarı olduğu zaman kese ve kalp atışları görülebilir ultrasonda...

kızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız
1 buçuk yıllık evliyim
eşimde morfoloji ve sayı problemi var
yumurta takibi yaptırıyodum
bu ay kırmızılar gelince çokk moralim bozuldu bunalıma girdim resmen dr a gitmedim ilaçlarım iğnelerim dolapta kaldı
şu an tüp bebek bile düşünüyorm ama dr umla konuşmadım

kısaca kendimi tanıttım
sizlerle çok güzel paylaşımlarda bulunurz inşallah
canım aramıza hoşgeldin inşallah bu topik sanada uğurlu e hayırlı gelir ve hamiş kalırsın

Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:
canım allaha şükürler olsun embriyolar iyi kalitede inşallah onlar şimdi sım sıkı tutunacaklar sana ve güzel haberi alacağız yat dinlen canım kendine iyi bak
iyiyiz canim sen nasilsina.s.

saol canım iyiyim ama şaşkınım galiba hamileyimmmm

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım tebrikler allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım :dance::dance::dance:

canim duan icin cok tesekkurler Şeniz

sevgicim sana saglıklı bir dokuz ay sonrada saglıklı guzel bir evlat diliyorum umarım hersey yolunda gider degeri dusunme o katlanır :nazar: :teytey: :dance:

nevrom insllah hersy guzel olacak senin icin hayırlısı olsun 12 gun sonra hamileyimm yaz sen de o duyguyu butun arkadaslrıma yasatsın Allahım

Biz yatıyoruz bebisle kahverengi lekeler devam ediyor cuma gunu dr amcası tekrar bakıcak insallah hersey yolundadır:nazar:

:teytey::teytey::teytey:yuuuupppppppiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim canım. :teytey:Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :emir_bebek:neler kullandın hemen anlat bakem bize de bizde kullanalım:jeyyar:

Ultrasona girdiğinde 12 . hafta civarı rahim ağzını ölçtürmeyi unutma doktora..İhmal etmesinler...beta hcg değerin 1000 civarı olduğu zaman kese ve kalp atışları görülebilir ultrasonda...

çok saol canım bilgilendirdiğin içinn allahım sanada yakında acılarını unutturacak nurtopu gibi evlatlar versin inşşş:çok üzgünüm:

Back
X