• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya boşver sen 4 byi
657 yasasına tabi memursunuz siz. hatta sen karne ile gidiyorsundur artık sevk yok...bu raporu da kurum verebilir...

neyse nesrinim ben 4b yi sordum eşime sen söyleme hıhh:dilcikar:

bu arada evrakıda alabildik sonunda kurumdan aldık çok şükür ..yarın gidip teslim etcem evrakları üniversiteye ..bakalım ne zamana çıkcak raporr
sanada çok geçmiş olsunn

evet sonucum negatif....

hayırlısı olsun bademim..inşş mucizen ansızın çıkagelirr ...

nesrincim geçmiş olsun canım,sen yine de kendine çok dikkat et :1hug:

arkadaşlar yarın sabah doktor randevum var,geçen hafta keseyi görmüştük çok şükür,içinde de nokta kadardı ufaklığım her şey güzel görünüyordu ancak rahimde bir yerde kanama başladığı için doktorum 1 hafta yatak istharati vermişti,elimden geldiğince uyguladım bunu ve verdiği progestan ilacını da içtim,çok şükür kanamam falan hiç olmadı olursa hemen gel demişti,ne olur benim ve miniğim için dua edin,her şey yolunda olsun,çok heyecanlıyım,yarın sabahı düşünüp duruyorum,hamile kalmakla bitmiyor hiç birşey asıl o zaman başlıyor ,kese göründü mü,kalp atışlarını duyar mıyım,testleri nasıl çıkar diye insan kendini yiyip bitiriyor,o yüzden her zaman sağlıklı,hayırlı hamilelikler diliyorum hepimiz için,dualarınızı eksik etmeyin olur mu,ben her zaman hepimiz için dua ediyorum,Allah kabul eder inşallah :Saruboceq:

inşş her şey yolundadır canımm..rabbim evladını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn
:Saruboceq:

kızlar bu arada biliyosunuz yarın 12.günüm,yani test günümdü..ben 10.gün kanda baktırmıştım..ve negatifti..yarın tekrarlayacaktım ya testi..
gerek kalmadı..
çünkü bugün adet oldum:lepi:
adetin 3.günü doktora gidicez ve rahim zarına bakacakmış..uygunsa buay tekrar denicez..
yoksa ağustosa kalacak bizim iş..
Allahımdan hayırlısı..
listeyi güncellerken beni de unutmayın
yeni tarihim 29 temmuz..
inşallah bu ay hepimize şans getirir de en hayırlı zamanda hamiş kalırız..:Saruboceq::dance:

en azından kafanda tereddüt kalmadı canımm..ama yeni bir tedavi için biraz dinlenmeni tavsiye ederim en az üç ay bence..vücudun o kadar hormon aldı biraz dinlenmesi daha iyi olurr

İsmim değişmiş sonunda..Meleklerimin adı olucak artık ..opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim Kazen opuyorumnanaktan

Allah Allah
bende yumurta olsada olmasad adet olunur
adetle hamilelik için hazırlanan tabaka atılır diye biliyorum
bende düzensizim ya
galiba yumurtlamıyorum
eskiden her ay yumurtlama belirtilerim olurdu
şimdi ise bir ay varsa 3 ay yok

rahim tabakasini atiyor canim evet
bide o yumurtladigimiz yumurtalarda adetle atiliyor yani rahim tamamen temizleniyor
benim bildigim kadariyla dogru biliyorsam eger ki cok karisik isler
bende senin gibiyim canim her ay hissetmiyorum yumurtladigimi
bazi aylar fazlasiyla hissediyorum bazi aylarda cok hafif kasiklarimda agri oluyor

bende yeni gördüm güle güle kullan canım yeni nikini ..sana uğur getirir inşşş

yeni nickin hayirli olsun AdaEge gule gule kullan
meleklerinin ismi sana sans getirsin
arada sasirip badem diyebilirim ama

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Daha önce de adım ÜsLuB du...Bademe kolay alışıldı,buna da alışılır zamanla sanırım..Başka da isim değiştirmem artık...AdaEge meleklerim kalbimde...:asigim: :asigim:

arkadaşlar şu an alanyadayım ve yanıyo bu memleket sakın tatile gelecekler varsa buralarra gelmeyin

Bademcim opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım
bence senin meleğin doğal yolla gelecek içimden öyle geçiyor
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Daha önce de adım ÜsLuB du...Bademe kolay alışıldı,buna da alışılır zamanla sanırım..Başka da isim değiştirmem artık...AdaEge meleklerim kalbimde...:asigim: :asigim:

canım negatif sonuç kesinmi kanda bakıldımı hakkında hayırlısı olsun inş bebişlerinin tez zamanda kucağını sağlıkla doldurmasını diliyorum hayırlısıyla inşş..yeni nickinde güzel olmuş beeğendim canıma.s.

kızlar iyi geceler yarın sbah yola çıkıyoruz 14 :45 te dr da olucaz bana dua edin ne olur güzel şeyler çıksın hayırlısıyla tedaviye yaklaşmış olalım inşş

Pinkimmm canımm benımopuyorumnanaktan

Hayırlıı olsun inşallahhhhh:Saruboceq:Güzel haberler alıcaksın Şahinn beydenn.DUlarımızz seninleeee:Saruboceq:hihoyyyt

nesrincim çok geçmiş olsun pek bilmem ama böbrek işi zordur rabbim acil şifalar versin canım :1hug:

fadikcim sanada çok geçmiş olsun drun neden öyle dedi anlamadım değeriniz hiçde az değil bence bir aşılama deneseniz yerimseniben

osetya bir dahaki aya tekrar tedavi yapacaklarını sanmıyorum drun mu dedi sana gel tedaviye başlayalım diye benim bildiğim en az 2-3 ay sonra tekrarlanıyor tedavi hayırlısı olsun canım hakkında :Saruboceq:

adaege sonucun negatifmiş canım rabbim hakkında hayırlısını versin henüz zamanı değilmiş demek dirayetli olmanda çok güzel rabbim inşallah karşılıksız bırakmayacaktır :Saruboceq:
bu arada yeni nickin hayırlı olsun sana uğur getirsin :CüvCüv:

kızlar iyi geceler yarın sbah yola çıkıyoruz 14 :45 te dr da olucaz bana dua edin ne olur güzel şeyler çıksın hayırlısıyla tedaviye yaklaşmış olalım inşş

dualarımız seninle canım hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum allahtan :Saruboceq:

Kızlar idrarımda yanma var diye dün ve bugun idrar tahlili verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:
hemoglabin ++ çıkmış
epitel 13
eritrosit 23
Lökosit 65 çıkmış

doktoruma gösterdiim böbrek usg istedi. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:sabah onu çektiricem. bi kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyonundan. o kadar da hassas davrandığım halde. demekki davranmasam yanmışımmafoldumben

cok gecmis olsun canim:1hug:

Back
X