- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Anomali değişmedi dna hasarı düzeldi. O düzelince tüpe gectik. Kaan aydosta 9 ay tedavi ile düzeldi hasar. Anomali değişmez vücut öyle üretiyor dedi bütün tanınmış ürologlaeAnomali ve dna hasarını nasıl giderdiniz acaba?
Anomali morfolojik bozukluğa dahil olmuyor mu? Yukarda arkadaşlar morfolojik bozukluktan da sonuç aldıklarını yazmışlar. Kafam karıştı iyice. Bizim de bir olumsuz transfer 2. Pozitifle sonuçlanan transferimiz var ilk tüp bebek denemesinde. Eşimde de sayı düşük ve morfolojik bozukluk var rakamları hatırlamıyorum işin aksi bir sene önce test yaptırıp o sonuçla merkeze gitmiştik. Onu da orda mı unuttuk naptıysak kaybettik. Hoş güncel değerlerle kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz ama bakalım...Anomali değişmedi dna hasarı düzeldi. O düzelince tüpe gectik. Kaan aydosta 9 ay tedavi ile düzeldi hasar. Anomali değişmez vücut öyle üretiyor dedi bütün tanınmış ürologlae
Baş anomalisi için siz neler yaptınızEşinizin baş anomalisi değeri düştü mü acaba? Hamile kalmışsınız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizim de sorunumuz baş anomalisi. Bunun için kullandığınız bir takviye oldu mu acaba?
MERHABA AMİNE HANIM BENDE BURSADAYIM ESŞİM AZOSPERMIYDİ BENIMDE 9 AY TEDAVİ GORUK İSTANBULDA CIKSIIMIZ BASLADI ELHAMDULILLAH VE BURSADA JIMER HASTANESİNDE TUP BEBEK YAPTIRDIK CIKAN SPERMLERI BIRIKTIRIP DONDURUP YANİ İLK DENEMEMDE POZİTİF SONUC ALDIM SÜKÜRLER OLSUN SIZ TEDAVI GORUYOR MUSUNUZ? SORMAK ISTEDIGIN BIRSEYLER OLUIRSA YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM... AMACIMIZ HERKESE UMUT OLMAKKızlar bende bursada yaşıyorum tedavi için istanbula geleceğim eşim azospermi hastası İstinye üniversite hastanesine gideceğiz Gürgan klinik var iyi diye duydum hem ankarada hem İstanbul da yeri var timur Gürgan bey dünya tüp bebek derneği başkanı diye bilmiyorum kliniğinde iyi doktorlar çalıştırıyormuş arastirdugima göre inşallah iyidir
Bizde bahcecide tedavi olduk cok sukur tesede sperm cikti simdi transfer gunumu bekliyorum üroloğumuzdan cok memnun kaldik gercekten Allah binkez razi olsunCanım ben tanımıyorum o yüzden iyi mi kötü mü yorum yapamam ama bahcecide tedavi oldum ben orası iyi bir merkez urologlarida ödüllü falan bir doktor
Cnm bursada bi kaç doktora gittik ama esimde solda varikosel var dediler sağ tarafta tıkanıklık vardı ameliyat oldu uludağ üniversite hastanesinde sekiz ay oldu bunlar sebeb değil dediler tedavi önermediler temmuz 4 te sperm testi yapılacak bakalım doğru düzgün bi doktor çıkmadı karşımızaMERHABA AMİNE HANIM BENDE BURSADAYIM ESŞİM AZOSPERMIYDİ BENIMDE 9 AY TEDAVİ GORUK İSTANBULDA CIKSIIMIZ BASLADI ELHAMDULILLAH VE BURSADA JIMER HASTANESİNDE TUP BEBEK YAPTIRDIK CIKAN SPERMLERI BIRIKTIRIP DONDURUP YANİ İLK DENEMEMDE POZİTİF SONUC ALDIM SÜKÜRLER OLSUN SIZ TEDAVI GORUYOR MUSUNUZ? SORMAK ISTEDIGIN BIRSEYLER OLUIRSA YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM... AMACIMIZ HERKESE UMUT OLMAK
bizde cok doktorlara gittik bursada ama hiçbir doktor bu azosperm tedavısını yapacak kapasıtede deıl prof dahıolsalar malesef cokca ün yapmış olan acıbadem murat şamlı bile... Allah karsımıza celaleetın peruyu cıkardı allahtan hemen tedaviye basladık o azosperm tedavısı yapıyor bir sürü hastası var detaylı sperm testınde sperm buldular bızım invert mikroskop üzerinde yoksa normal sperm testlerınde hıc bıre cıkmıyor yani canım tese olanların hepsıde tum arkadaslarımız geriye gitti çıkan sperm bulunamadı vs.. spermıypgramınızı detaylı olrak baktırmayı ihmal etmeyin intihap degerli yuvarlak hucre degerleri germ hucreleri gibi...Cnm bursada bi kaç doktora gittik ama esimde solda varikosel var dediler sağ tarafta tıkanıklık vardı ameliyat oldu uludağ üniversite hastanesinde sekiz ay oldu bunlar sebeb değil dediler tedavi önermediler temmuz 4 te sperm testi yapılacak bakalım doğru düzgün bi doktor çıkmadı karşımıza
Tmm cnm benim saolasin olmadı o doktora giderizbizde cok doktorlara gittik bursada ama hiçbir doktor bu azosperm tedavısını yapacak kapasıtede deıl prof dahıolsalar malesef cokca ün yapmış olan acıbadem murat şamlı bile... Allah karsımıza celaleetın peruyu cıkardı allahtan hemen tedaviye basladık o azosperm tedavısı yapıyor bir sürü hastası var detaylı sperm testınde sperm buldular bızım invert mikroskop üzerinde yoksa normal sperm testlerınde hıc bıre cıkmıyor yani canım tese olanların hepsıde tum arkadaslarımız geriye gitti çıkan sperm bulunamadı vs.. spermıypgramınızı detaylı olrak baktırmayı ihmal etmeyin intihap degerli yuvarlak hucre degerleri germ hucreleri gibi...
Benimki fulya mustafa bahçeciyi canım şükür kucağıma almak nasip oldu banaBizde bahcecide tedavi olduk cok sukur tesede sperm cikti simdi transfer gunumu bekliyorum üroloğumuzdan cok memnun kaldik gercekten Allah binkez razi olsunsiz ne aşamadasiniz bahceci umut mu?
Yaa inanmiyorm cok güzelBenimki fulya mustafa bahçeciyi canım şükür kucağıma almak nasip oldu bana
Selam bu invert mikroskop ile spermiyogram testini İstanbul'da nerede yaptırdınız? Spermleri bulup dondurma isleminide orasını yapıyor?bizde cok doktorlara gittik bursada ama hiçbir doktor bu azosperm tedavısını yapacak kapasıtede deıl prof dahıolsalar malesef cokca ün yapmış olan acıbadem murat şamlı bile... Allah karsımıza celaleetın peruyu cıkardı allahtan hemen tedaviye basladık o azosperm tedavısı yapıyor bir sürü hastası var detaylı sperm testınde sperm buldular bızım invert mikroskop üzerinde yoksa normal sperm testlerınde hıc bıre cıkmıyor yani canım tese olanların hepsıde tum arkadaslarımız geriye gitti çıkan sperm bulunamadı vs.. spermıypgramınızı detaylı olrak baktırmayı ihmal etmeyin intihap degerli yuvarlak hucre degerleri germ hucreleri gibi...
Kızlar bende bursada yaşıyorum tedavi için istanbula geleceğim eşim azospermi hastası İstinye üniversite hastanesine gideceğiz Gürgan klinik var iyi diye duydum hem ankarada hem İstanbul da yeri var timur Gürgan bey dünya tüp bebek derneği başkanı diye bilmiyorum kliniğinde iyi doktorlar çalıştırıyormuş arastirdugima göre inşallah iyidir
Merhaba Temmuz ayındakı sonucunuz nasıl çıktı aşılama veya tüp benek için Bursa’da kimi önerırsınızCnm bursada bi kaç doktora gittik ama esimde solda varikosel var dediler sağ tarafta tıkanıklık vardı ameliyat oldu uludağ üniversite hastanesinde sekiz ay oldu bunlar sebeb değil dediler tedavi önermediler temmuz 4 te sperm testi yapılacak bakalım doğru düzgün bi doktor çıkmadı karşımıza
Bursada jimer hastanesindeMerhaba Temmuz ayındakı sonucunuz nasıl çıktı aşılama veya tüp benek için Bursa’da kimi önerırsınız
Merhaba Temmuz ayındakı sonucunuz nasıl çıktı aşılama veya tüp benek için Bursa’da kimi önerırsınız
[/QQU bursa da Acıbadem hastanesinde şahin zahteroglu var bi de osman develioglu var biz İstanbul da celalettin Peru da tedavi görüyoruz
Merhaba biZde Celalettin Peru’ya gitmek işitiyoruz memnunmuşsunuzBursada jimer hastanesinde
Şuan için memnunuz cnm çok giden arkadasta var bi ay sonra kontolumuz var bakalımMerhaba biZde Celalettin Peru’ya gitmek işitiyoruz memnunmuşsunuz
Ücret konusunda nasıl acabaŞuan için memnunuz cnm çok giden arkadasta var bi ay sonra kontolumuz var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?