- 13 Nisan 2011
- 150
- 222
- 103
Yok kimse önermedi. Doktora kalsa umutsuz vakayız.. ben kendim araştırdım bunları kullanmaya karar verdim bi umut işte..
Canımm şimdi eski konuları okurken bir baktım ki hamilelik takvimi alttaa. Umutsuz vakadan nasıl bir umut ışığı doğduu.. Senin eşinde benim ki gibi azospermiydi anladığım kadarıyla ne kullandınız hangi doktora gittinizz?? biz bir tese olduk malesef sperm bulunamadı 1 buçuk yıllık evliyiz.. proxeed plus keçiboynuzu ve çakşır suyu kullanmaya başladı eşim 1 haftadır. umut ediyorum ki faydası olsunn.
Canım bizim çıkış oldu ama %48 hasarlı sperm. Toplamda 1mil. Vardı ilaçlar kurler işe yaramadı bize göre 2 seneye yakın kullandi eşim ve değerlerde düşüş yaşanıyordu.
Benim tup bebek tedavisiyle oldu. 2 tedavi yaptık öyle nasip oldu. Mikro enjeksiyon oldu
Gözün aydınn canımm rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
canlarım ilk testte esimde hic sperm cıkmadı. Keci boynuzu kürü ve bazı ilaclar kullanıyoruz acaba keciboynuzunun yanında nohut kürü de yapsak sakıncası olurmu? ikisi aynı anda olur mu
Merhaba, benim esimde de varikosel vardi bende proxeed plus ve asagidaki linkteki ilaclari aldim ciddi etkili link amerika`nin linki ancak tanidik falan varsa amazon dan falan siparis verebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba
Azosperm hastaları için bir seminer düzenlenecek aşağıdaki hocalara davet gidecek hocalar konuşma yapacaklar tedaviler hakkında bilgi verecek ,sorularımızı iletmemiz mümkün olacak,kök hücre çalışmasını yapan hoca da orada olacak .sunumlara yer verilecek 19 martta istanbulda yer henüz belli değil
Bilgilerinize
1. Prof Dr. Seda Vatansever
2. Prof Dr. Volkan Baltacı
3. Prof Dr. Kaan Aydos
4. Prof Dr. Ümit Özekici
5. Jinekolog Dr Sare Davutoğlu
6. Embriyolog Ferhat Cengiz
7: Embriyolog Tolga Yıldız
8: Celalettin Peru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?