Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın ben geldim
hayırlı olsun topiğimiz
inşş hepimiz erkek infertilitesinden buraya geçeriz inşşşşşşşşşşşşş

günaydın canlar topiğimiz açılmış hemen koştum geldim
malum ben taze anne adaylarındanım nevrom haber verdi sağolsun
inşallah erkek infertilitisindeki bütün arkadaşlarım tek tek buraya tayin olur
hergün birer kişi bekliyoruz artık boş geçmek yokŞeniz
Hayırlı uğurlu olsun topiğimiz sağol nevrocum, fadğim ve zambakım:lepi:

kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah bizlerde buraya terfi ederiz.sizler gibi bebişlerimizi kucaklar sohbetler ederiz inşallah

herkese merhaba
ben sanırım 17. anneydim topiğimizde önce allah sonra nevrosky sayesinde .iyiki seni tanımışım canım.
nerden nereye hamile kaldıktan doğurduktan sonra da görüşelim diyoduk ama malum bebeklerden işten vakit bulamıyorum pek ama inşallah buraya girmeye çalışıcam.
eski arkadaşları da görmek çok mutlu etti beni mesela rosem seni merak ediyordum.
aymes okuyunca çok heyecanlandım ay çok sevindim inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun

günaydın ben geldim
hayırlı olsun topiğimiz
inşş hepimiz erkek infertilitesinden buraya geçeriz inşşşşşşşşşşşşş

Günaydınn canım hoşgeldinnnnnnn. Şeniz İnşallah yeterimmm. Hatta seni hemen bu ay alacağız inşallah buraya. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Taze anne adayımmm benimm. :CüvCüv: Şeniz Hoşgeldin sen de. Kesinlikle. Her gün birini bekliyoruz. Herkes hızlandırsın çalışmaları. Buralar yıkılmalı.. hihoyyyt

kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah bizlerde buraya terfi ederiz.sizler gibi bebişlerimizi kucaklar sohbetler ederiz inşallah

Canımm hoşgeldinnn. :1hug: :asigim: a.s. İnşallah güzelim. Tek temennimiz o. Burası bir hedef. Herkesi burda görmek istiyoruz Allahın izniyle. Ama göbüş dolmadan , bebiş olmadan da bekliyoruz buraya. sengözlerimebaksanab

yeni topiğimiz hayırlı olsun ne güzelbi fikir olmuş...
Gerçekten bundan sonra ben de burdayım umarım topik biranönce dolup taşar herkezin buraya transfer olması umuduyla

herkese merhaba
ben sanırım 17. anneydim topiğimizde önce allah sonra nevrosky sayesinde .iyiki seni tanımışım canım.
nerden nereye hamile kaldıktan doğurduktan sonra da görüşelim diyoduk ama malum bebeklerden işten vakit bulamıyorum pek ama inşallah buraya girmeye çalışıcam.
eski arkadaşları da görmek çok mutlu etti beni mesela rosem seni merak ediyordum.
aymes okuyunca çok heyecanlandım ay çok sevindim inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun

Canım benimmm. senağlama Ayyy eski dostları görünce duygulandım valla. Çok sevindim seni gördüğüme. Gelemene çok sevindim. Şeniz

Valla dediğin gibi bebekli insanın hali bir başka oluyor. Ki bir de çalışıyorsan. Bilmiyorum çalışıyormusun. Hoş çalışmasan da sanki evin işleri bitiyor mu. Ben de daha izin , rapor kullanıyorum. Az kaldı işe başlamaya işte. Bundan sonra burada ara sıra da olsa haberleşelim olur mu. Kendine ve kızına iyi bak. Şeniz

:teytey::teytey: canım hayırlı olsun bebeyin sağlıkla kavuş inşallah

yeni topiğimiz hayırlı olsun ne güzelbi fikir olmuş...
Gerçekten bundan sonra ben de burdayım umarım topik biranönce dolup taşar herkezin buraya transfer olması umuduyla

Hoşgeldinn Meleğimmm. :asigim: Şeniz Hep bekliyoruz. Seni ve Aşkınızın O Masum Öyküsünü. :ecrin_bebek: Maşallah çok tatlı olmuş canım. :nazar: Allah nazarlardan saklasın. Sanki babasına mı benziyor ne? Ben çok da anlamam bu benzetme işlerinden ama. kaydirigubbakcemile3

gunaydın kıslarrr
bende geldim yeni topiğe inşallah bütün arkadaslarımız buraya toplanır.herkes mezun olur artık :))))))
ellerine sağlık nevrocumm

gunaydın kıslarrr
bende geldim yeni topiğe inşallah bütün arkadaslarımız buraya toplanır.herkes mezun olur artık :))))))

Günaydınn bitanemm. Şeniz Hoşgeldinizzz. opuyorumnanaktan İnşallahh. Herkesin derslerini verip bir an önce diplomasını alıp buraya gelmesini diliyoruz. Allah hepsinin yardımcısı olsun. :Saruboceq:

Mide bulantıların çok di mi hala. Birşey yiyebiliyormusun bari. cokacimcoook

herkese merhaba

canım seni gördüğüme çok sevindim uzun zaman oldu
sen 17 hamiştin ben 82 hamiş oldum aradan ne kadar zaman geçti bak
Allahıma çok şükür bugünleri gösterdi bana
inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm

Günaydınn bitanemm. Şeniz Hoşgeldinizzz. opuyorumnanaktan İnşallahh. Herkesin derslerini verip bir an önce diplomasını alıp buraya gelmesini diliyoruz. Allah hepsinin yardımcısı olsun. :Saruboceq:

Mide bulantıların çok di mi hala. Birşey yiyebiliyormusun bari. cokacimcoook

oyyy canım hiç sorma bu sabah işe gelene kadar 2 kere çıkardım.yesemde bişey değişmiyo hemen çıakrıyorum böle giderse güçsiz kalıcam bir tek akşam gidince pırasa çekti canım zeytinyaglı yedim hemen uyudum gecede çıkarmadım şükür onunla gun geçiricem işte ne yapayım ALLAHTAN bebekler 3 aya kadar benden beslenmeyecek çiroz olur yoksa bebeklerim

Yeni topiğimizz hayırlıı olsun inşallahhhh..
Allahımm inşallahh diğer arkadaşlarımızında mucizelerini en kıza zamanda gönderirsin inşallahh..inşallahh en ksıa zamnda bütün kızlar bu topikte doluşuruzz

Aymesimmm başladımı bulantıı -kusmalarrrr inşallahh en hafif şekilde atlatırsın sen :(( bana dün bugun bişiler oldu çıkarıyom .

yeni topiğimiz hayırlı olsun allahım inşallah diğer arkadaşlarımızında buraya biranönce terfi etmesini nasip etsin nevrocum yine el attın işe bak nasıl topladın herkesibir araya zambak ve fadik arkadaşımızada teşekkürler fikir ve isim olmasa olmazdı zaten benim hamileliğim sıkıntılı geçsede allaha şükürler olsun devam ediyor allahım zamanında sağlıklı noksansız kusursuz kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah çok sık giremesemde geldiğim zaman hep yanınızda olacağım

gunaydın kıslarrr

canım hamiş olduğunu bk burda gördüm allahım ne kadar güzel sonunda zafer senin olmuş canım allahım sağlıcakla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin

canım seni gördüğüme çok sevindim uzun zaman oldu
sen 17 hamiştin ben 82 hamiş oldum aradan ne kadar zaman geçti bak
Allahıma çok şükür bugünleri gösterdi bana
inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm

canım seninde hayırlı olsun allahıma şükürler olsun emeklerinizin karşılığını vermiş sizlere sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım

Back
X