N NihalATAK Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2013 14 0 6 35 Bursa 7 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NihalATAK #1 bebegımın cınsıyetını bugun öğrendım ve kız olucak dıye hep kız ısmı arastırdım :)) erkek ısımlerıııını paylaşırmısınız benımlee ...
bebegımın cınsıyetını bugun öğrendım ve kız olucak dıye hep kız ısmı arastırdım :)) erkek ısımlerıııını paylaşırmısınız benımlee ...
M melis36 Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2013 21 0 6 35 Almanya 7 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NihalATAK #2 Slm canım. Öncelikle bebisin hayırlı olsun. Soruna gelince. Ben yusuf ve taha ismini çok beğeniyorum. Melih ve Mithat da favorilerim arasında. Umarim yardimci olsbilmisimdir. Iyi geceler tatlı rüyalar
Slm canım. Öncelikle bebisin hayırlı olsun. Soruna gelince. Ben yusuf ve taha ismini çok beğeniyorum. Melih ve Mithat da favorilerim arasında. Umarim yardimci olsbilmisimdir. Iyi geceler tatlı rüyalar
N NihalATAK Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2013 14 0 6 35 Bursa 7 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NihalATAK #3 teşekkur ederıımm suan aklımızda AYAZ var ama emın olamıyoruz :)
Limonsarisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2013 3.214 1.267 178 7 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NihalATAK #4 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Ne tarz isimler sevdiğinizi bilmiyorum ama Çınar, Rüzgar, Poyraz, Eymen, Kayra, Aras, Ayaz, Utku , Mete, Alp favorilerimdir :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Ne tarz isimler sevdiğinizi bilmiyorum ama Çınar, Rüzgar, Poyraz, Eymen, Kayra, Aras, Ayaz, Utku , Mete, Alp favorilerimdir :)
O ozz1 Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2013 33 0 6 35 Ankara 7 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NihalATAK #5 onat yada bora bence