- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
İşte nası koyulacak o mesafe eşe çaktırmadanBen bu konuda rahatsızlığımı belli etmeden
Görüşmeyi keserdim
Baska bir yol bulurdum
flörtleşme nedir size göre mesela? İlla dokunmakmı lazım flört için?adamın içinde varsa yüzüne bakmayan kadına da yavşar,
içinde yoksa üstüne çıkan kadını da iter,
o yüzden elalem beni ilgilendirmiyor, bana karşı sorumluluğu olan tek insan eşim.
ayrıca medeni bir şekilde şakalaşıp gülmelerinin de bir sakıncası yok, flörtleşme aşamasına gelirse o eşimin hatasıdır kadının değil.
Temas yok kahkalar atmalar göz süzmeler falanBen karşımdakini insan olarak görürüm ve esprileşirken kadın mı erkek mi diye ayırt etmem açıkçası. Sizin bahsettiğiniz ne tür şakalar acaba? Bence bedensel temasın abartılmadığı durumlarda şakayı abartmamak lazım
Kocan böyle laubali tiplere laubalice cevap veren bir laubali ise bi kadın gider başkası gelir. Önünü alamazsın, çünkü o kadınlara bu yüzü veren bir koca var ortada. Kocan mesafeli ise sorun yok zaten, isteyen yavşasin dursun. Peki sen kocana güvenıyor musun yoksa yavşak (aklıma bu tabir geldi kusura bakma) biri midir?
Kocamı savunuyo gibi olacak ama benim örneğimdede kadın daha laubali eşim bir kadına durduk yere gidip şaka yapmaz çok şahit oldum. Kadın ulu orta duşta şunu kullandım gibi bişi söyledi rahatlığı anlamanız için söylüyorum ona göre normal duş muhabbeti bana göre değil. Tarzlar farklı görüşmemek lazım ama işte.Kadinalr daha laubali benim gozlemledigim.
Gecen is yerinde denizde amele yanigi oldum diyen bir arkadasa bayan arkadas bilemiyorum ciplak gormek lazim demesi karsin daben utandim.
Görüşmek "zorunda" olduğum kadınla görüşmeyi keserdim, iş eşin de bitiyor evet doğru, ayıp olmasın derken kendi kendini huzursuz ediyorsun.
Ayıp oluyorsa olsun, sizin canınızın sıkılmasından daha mı iyi?Kadın evlive çocuğu var bir tane. Eşim ayıp olur diyor ve ben kendi kendimi yıpratıyorum.
Merhabalar..
Evli erkeklerle dozunu ayarlamadan samimiyet kuran bir sürü bekar/evli kadın var. Bunlara o yüzü veren kendi kocalarımız.
Mesafesini koruyan bir insanla erkek olsun kadın olsun hiç kimse gülüşemez, şakalar yapamaz. Bu tarz laubali insanları nerede görsem tiksiniyorum. İş yerinde, arkadaş çevresinde görmüşsünüzdür böyle insanları. Hatta flört tarzı bu sakalasmaların aldatmalara evrildiğine de şahit olmuşsunuzdur.
Bu şakalaşmaların dozu ne olmalı? Mesela kıskanc olmadıgınız halde iç kurcalayan, ayıp olmasın diye görüşmek zorunda oldugunuz böyle bir kadın var. Aldatma olmayacağından eminsiniz ama bu samimiyet sizin hosunuza gitmiyo eşin aklına sokmamak için susmalı mı yoksa eşeğin aklına karpuz kapugu düşürmeyi göze alıp tepki vermeli mi?
Durumu belirttimAyıp oluyorsa olsun, sizin canınızın sıkılmasından daha mı iyi?
Evli ve çocuğu var derken ne demek istediniz tam olarak anlayamadım?
Görüşmeyin...Durumu belirttim
İşte nası koyulacak o mesafe eşe çaktırmadan
flörtleşme nedir size göre mesela? İlla dokunmakmı lazım flört için?
Kadının bilmesi düşünmesi gerekiyo adamın eşinin rahatsız olacağını. Ben hep böyle düşünmüşümdür.Tepki vermek lazim ya hic sevmem bu durumu ilk isyerimde sahit olurdum tiksinirdim evli bir kadinla evli bir adam sakalasirdi iltifatlasirdi. Bence kesinlikle varligimizi belli etmeliyiz esimizin isyerindekilere cevresindekilere. Cesaret edememeliler.
İşte bana göre kur yapılmış oluyo huzursuzum ayıp olmasın diye görüşülüyoyooo ille temas gerekmez,
iki insanın "karşılıklı" olarak birbirine kur yapması, küçük aşk gösterilerinde bulunması, cinsel içerikli diyaloglara girmesi vs hepsi benim için flörtleşme, dolayısıyla aldatmadır.
ama dediğim gibi, bunun olması için karşılıklı bir etkileşim lazım, kadının biri eşime, ya da adamın biri bana flörtöz adımlarla yaklaşıp karşılık bulamıyorsa sıkıntı yok, neden olsun ki?
karşılık buluyorsa da eşimin/benim hatamdır, elin adamını/kadınını suçlamak en kolayı, ama bir o kadar saçma...
Merhabalar..
Evli erkeklerle dozunu ayarlamadan samimiyet kuran bir sürü bekar/evli kadın var. Bunlara o yüzü veren kendi kocalarımız.
Mesafesini koruyan bir insanla erkek olsun kadın olsun hiç kimse gülüşemez, şakalar yapamaz. Bu tarz laubali insanları nerede görsem tiksiniyorum. İş yerinde, arkadaş çevresinde görmüşsünüzdür böyle insanları. Hatta flört tarzı bu sakalasmaların aldatmalara evrildiğine de şahit olmuşsunuzdur.
Bu şakalaşmaların dozu ne olmalı? Mesela kıskanc olmadıgınız halde iç kurcalayan, ayıp olmasın diye görüşmek zorunda oldugunuz böyle bir kadın var. Aldatma olmayacağından eminsiniz ama bu samimiyet sizin hosunuza gitmiyo eşin aklına sokmamak için susmalı mı yoksa eşeğin aklına karpuz kapugu düşürmeyi göze alıp tepki vermeli mi?
Her şey bir tarafa da derdimi
Cidden güldüm. O hiç kimse gülüşemez bölümüne önce sinir oldum sonra güldüm. İş yerindeki kadınları potansiyel tehlike olarak göreceğinize önce bi kocalarınıza bakın. Kocalar eşlerine sadıksa sorun yok ama değilse değil gülmek 24 saat yanında olsanız gene aldatılırsınız.
Haaa bu arada çalışan kadın olarak erkek arkadaşlarımla gülüşür, kahkaha atar belden aşağı olmayan şakalar yaparım. Şimdiye kadar eşimi aldatmadım hiç bi erken arkadaşımdan da aykırı bir şey görmedim.
Yok art niyetsizim ben der. Kardes gibi goruyorum der. Ne manyak paranoyak kadin der senin icin .ben ona mi bakcam der kocanin tipine laf eder. Hic haklisin demez. Hic de empati kurmaz kursa basta boyle davranmazdi.Kadının bilmesi düşünmesi gerekiyo adamın eşinin rahatsız olacağını. Ben hep böyle düşünmüşümdür.
Yok art niyetsizim ben der. Kardes gibi goruyorum der. Ne manyak paranoyak kadin der senin icin .ben ona mi bakcam der kocanin tipine laf eder. Hic haklisin demez. Hic de empati kurmaz kursa basta boyle davranmazdi.
"Mesafesiyi korumak" demek karsi cinsten kimseyle konusmamak, gulmemek demek mi? Ya da evli erkeklerle dozunu ayarlamadan samimiyet kurulduguna siz mi karar veriyorsunuz bu doz nasil hesaplaniyor acaba yoksa sey mi sizin rahatsiz oldugunuz yere gore mi davranmak zorunda diger kadinlar. Aklinizda ne varda esinizin aklina sokmaktan cekiniyorsunuz... hemde aldatma olmayacagina emin oldugunuz bir kadinla ilgili; ne kadar ayip. Eger ayni yastiga bas koydugunuz adama guvenmiyorsaniz bu tamamen sizin kisisel probleminiz herkes -kadin ya da erkek- karsi cinse potansiyel flort gozuyle yaklasmiyor.
İşte bana göre kur yapılmış oluyo huzursuzum ayıp olmasın diye görüşülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?