Erkek kadın samimiyeti

Eğer o kadın diğer kadınlarla da aynı şekilde şakalaşıp muhabbet ediyorsa sorun edecek bişey yok gibi duruyor.Ama bazı kadınlar sadece erkeklerle şakalaşıp o tür muhabbetlere giriyor , bu durumda dikkat edilmesi gerektiğini düşünürüm.Bu da bence "dil flörtü".

Ben bu konuda rahatsızlığımı belli etmeden
Görüşmeyi keserdim
Baska bir yol bulurdum
İşte nası koyulacak o mesafe eşe çaktırmadan
flörtleşme nedir size göre mesela? İlla dokunmakmı lazım flört için?

Kadinalr daha laubali benim gozlemledigim.
Gecen is yerinde denizde amele yanigi oldum diyen bir arkadasa bayan arkadas bilemiyorum ciplak gormek lazim demesi karsin da ben utandim.
Kocamı savunuyo gibi olacak ama benim örneğimdede kadın daha laubali eşim bir kadına durduk yere gidip şaka yapmaz çok şahit oldum. Kadın ulu orta duşta şunu kullandım gibi bişi söyledi rahatlığı anlamanız için söylüyorum ona göre normal duş muhabbeti bana göre değil. Tarzlar farklı görüşmemek lazım ama işte.

Görüşmek "zorunda" olduğum kadınla görüşmeyi keserdim, iş eşin de bitiyor evet doğru, ayıp olmasın derken kendi kendini huzursuz ediyorsun.

Tepki vermek lazim ya hic sevmem bu durumu ilk isyerimde sahit olurdum tiksinirdim evli bir kadinla evli bir adam sakalasirdi iltifatlasirdi. Bence kesinlikle varligimizi belli etmeliyiz esimizin isyerindekilere cevresindekilere. Cesaret edememeliler.

İşte nası koyulacak o mesafe eşe çaktırmadan

flörtleşme nedir size göre mesela? İlla dokunmakmı lazım flört için?

yooo ille temas gerekmez,
iki insanın "karşılıklı" olarak birbirine kur yapması, küçük aşk gösterilerinde bulunması, cinsel içerikli diyaloglara girmesi vs hepsi benim için flörtleşme, dolayısıyla aldatmadır.
ama dediğim gibi, bunun olması için karşılıklı bir etkileşim lazım, kadının biri eşime, ya da adamın biri bana flörtöz adımlarla yaklaşıp karşılık bulamıyorsa sıkıntı yok, neden olsun ki?
karşılık buluyorsa da eşimin/benim hatamdır, elin adamını/kadınını suçlamak en kolayı, ama bir o kadar saçma...

Kadının bilmesi düşünmesi gerekiyo adamın eşinin rahatsız olacağını. Ben hep böyle düşünmüşümdür.

İşte bana göre kur yapılmış oluyo huzursuzum ayıp olmasın diye görüşülüyo

Cidden güldüm. O hiç kimse gülüşemez bölümüne önce sinir oldum sonra güldüm. İş yerindeki kadınları potansiyel tehlike olarak göreceğinize önce bi kocalarınıza bakın. Kocalar eşlerine sadıksa sorun yok ama değilse değil gülmek 24 saat yanında olsanız gene aldatılırsınız.
Haaa bu arada çalışan kadın olarak erkek arkadaşlarımla gülüşür, kahkaha atar belden aşağı olmayan şakalar yaparım. Şimdiye kadar eşimi aldatmadım hiç bi erken arkadaşımdan da aykırı bir şey görmedim.

Size şakalar yapan birine gülmezseniz o şaka tekrarlanmaz bunu kasdettim o cümlede

Ben kıskanc bir insan değilim eşim günde kaç bayanın ugradıgı bir yerde çalışıyo ama etrafımızdaki tek bir kadında bunları hissediyorum. Kadın hisseder derler. Ben de aldatma olmayacagını söyledim zaten ama bazı erkek ve kadınlar böyle ufak flörtleşmelerle ego tatmini yapıyolar

Kadının bilmesi düşünmesi gerekiyo adamın eşinin rahatsız olacağını. Ben hep böyle düşünmüşümdür.
Yok art niyetsizim ben der. Kardes gibi goruyorum der. Ne manyak paranoyak kadin der senin icin .ben ona mi bakcam der kocanin tipine laf eder. Hic haklisin demez. Hic de empati kurmaz kursa basta boyle davranmazdi.

"Mesafesiyi korumak" demek karsi cinsten kimseyle konusmamak, gulmemek demek mi? Ya da evli erkeklerle dozunu ayarlamadan samimiyet kurulduguna siz mi karar veriyorsunuz bu doz nasil hesaplaniyor acaba yoksa sey mi sizin rahatsiz oldugunuz yere gore mi davranmak zorunda diger kadinlar. Aklinizda ne varda esinizin aklina sokmaktan cekiniyorsunuz... hemde aldatma olmayacagina emin oldugunuz bir kadinla ilgili; ne kadar ayip. Eger ayni yastiga bas koydugunuz adama guvenmiyorsaniz bu tamamen sizin kisisel probleminiz herkes -kadin ya da erkek- karsi cinse potansiyel flort gozuyle yaklasmiyor.

Bende dozu bilemediğimden sordum ya. Benim kocama benim rahatsız oldugum yere göre davranılmalı. Hangi kadın kendiyle değilde eşiyle samimi olan bir kadınla gülüşmesine sinir olmazki?

İşte bana göre kur yapılmış oluyo huzursuzum ayıp olmasın diye görüşülüyo

kur yapan kadına karşılık vermiyorsa neden huzursuzsunuz ki,
biraz eli yüzü düzgün insanlara toplu taşıma aracında da, fatura sırasında da kur yapılabilir bunu engellemek mümkün değil.
birlikte olduğumuz insan karşılık veriyorsa zaten sıkıntı direk ondadır,
eşim de ben de çok sosyal ortamlarda çalışıyoruz,ikimiz de işimiz gereği insanlarla yakın diyaloglar kurmak ve güleryüzlü olmak zorundayız, üstelik eşim çok genç bir ekibin (çoğu da kızlardan oluşan bir ekip) yöneticisi, e haliyle her tür insanla karşılaşıyoruz, ikimiz de birbirimize sevgiyle bağlı olduktan sonra sıkıntı yok, olamaz da, kendi adıma benim için ayılıp bayılan 100 tane erkeğin arasında kalsam da acaba demem, olması gereken de bu zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…