- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Eşim karşılık veriyo kadının dediklerine gülüyo konusuyolar falan ama bundan ilerisi yok şakalaşma var sadece buda bana kur gibi geliyokur yapan kadına karşılık vermiyorsa neden huzursuzsunuz ki,
biraz eli yüzü düzgün insanlara toplu taşıma aracında da, fatura sırasında da kur yapılabilir bunu engellemek mümkün değil.
birlikte olduğumuz insan karşılık veriyorsa zaten sıkıntı direk ondadır,
eşim de ben de çok sosyal ortamlarda çalışıyoruz,ikimiz de işimiz gereği insanlarla yakın diyaloglar kurmak ve güleryüzlü olmak zorundayız, üstelik eşim çok genç bir ekibin (çoğu da kızlardan oluşan bir ekip) yöneticisi, e haliyle her tür insanla karşılaşıyoruz, ikimiz de birbirimize sevgiyle bağlı olduktan sonra sıkıntı yok, olamaz da, kendi adıma benim için ayılıp bayılan 100 tane erkeğin arasında kalsam da acaba demem, olması gereken de bu zaten...
Bizde küçük çocuklardan birinin doğum günü sünneti falan olur anca öyle görüşmeye bşladık çünkü benimle hiç samimiyeti yok. Eşime bu şekilde dedim oda ayıp olur bazen görüşmek zorundayız dedi. Bu bile sinirlerime iyi gelmiyor. Siz ne yapıyodunuz onlar konusurken peki?Sizi çok iyi anlıyorum. Eşimin hayatında iki kişiyi çok kıskanıyorum ve bunlardan birisi eşimin iş arkadaşının eşi.
Ne zaman 4lü buluşsak hanımefendi sadece esime laf atip esimle muhabbet ediyor. "Burak şu balığı yedin mi" gibilerden (eşimin adı burak). Kendi eşinden çok esimle dialog kuruyor yani. O da kapali bende ama baktım her bulusmada boyle oluyo eve gelince esimle tartistim. Nasil boyle bisey düşünürsün bana bunu nasil yakistirirsin dedi ama sucladigim esim degildi esim beni her muhabbete katti ama hanimefendo ozellikle esime laf atiyodu.
Neyse baya kötü tartistik ama baya ağlamıştım. Benim kiskancligim esime cok agir geldi ama evli bi bayanin evli bi erkekle bu kadar muhabbet etmesini doğru bulmuyorum. Ben nasil onun esiyle mesafeli sohbet ediyosam oda benim esimle oyle olmadi. Esime de bidaha ben onlarla bulusmam nasilsa senle muhabbet kuruyor diyip resti cekmistim bidaha zorunlu hallerde bir araya geliyoruz
Hayır espri yapacaklar tabiki ama bazı kadınlarda garip şeyler hissettiğiniz olmadımı hiçKimse iş arkadaşıyla şakalaşamayacak mı o ne demek yasizden çok iş arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ne sanıyorsunuz bütün evliler beş karış suratla oturup ayşe hanım ahmet bey şeklinde mi zamanlarını geçiriyorlar
Ortak arkadaş diye geçiyo ama kadın benimle samimi değilki eşimle şakalaşıyo öyleBen baştan tavrımı belli ederim herzaman.. eşimin asla bi kız arkadaşı olamaz.. oda benim normal erkek arkadaşım olmasına karşı. Kafam rahat
İğrenç böylesi. Ben de uzak dururum böyle adamlardan da kadındanda. Bizim durumda eşimle kadın sohbet ediyo gülüşüyo ben sohbet dışında kalıyorum kadın eşimle daha samimi... ama eşim onun kocasıyla daha samimiÖyle bir ortamda 3. Kişide olmak ve o ortamda olmak zorunda olmak en iğrenci.
Erkek evli kadına yürümüyor koşuyor, kadında evli ve oda aynı şekilde.
Siz onları gören 3. Kişisiniz. Sizi soğuk olmakla suçluyorlar. Oysa soğuk değilsiniz mideniz kaldırmıyor.
Benim bu söylediğim olayda dikkatimi çeken şey şu iki tarafta kar tarafın eşinin yanında çok resmi davranıyor. Asla öyle gülmek konuşmak falan yok.İğrenç böylesi. Ben de uzak dururum böyle adamlardan da kadındanda. Bizim durumda eşimle kadın sohbet ediyo gülüşüyo ben sohbet dışında kalıyorum kadın eşimle daha samimi... ama eşim onun kocasıyla daha samimi
Benim bu söylediğim olayda dikkatimi çeken şey şu iki tarafta kar tarafın eşinin yanında çok resmi davranıyor. Asla öyle gülmek konuşmak falan yok.
Ben genelde kadınlarla ilgilenmem eşimin tavrı benim için önemli olanHayır espri yapacaklar tabiki ama bazı kadınlarda garip şeyler hissettiğiniz olmadımı hiç
Hoşlanmadım çok görmek istemiyorum deİşte nası koyulacak o mesafe eşe çaktırmadan
flörtleşme nedir size göre mesela? İlla dokunmakmı lazım flört için?
Bunu yaptım zaten nadir görüşüyoruz şuan bayramdır doğum günüdür falan ama o bile çok sinir ediyo beni....Hoşlanmadım çok görmek istemiyorum de
Sebep verme oldu bitti
Onda da görüşmeyinBunu yaptım zaten nadir görüşüyoruz şuan bayramdır doğum günüdür falan ama o bile çok sinir ediyo beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?