Erkek kadın samimiyeti

Eşim karşılık veriyo kadının dediklerine gülüyo konusuyolar falan ama bundan ilerisi yok şakalaşma var sadece buda bana kur gibi geliyo

Ben is arkadaslarimla kadin erkek fark etmez, seversem cok iyiyimdir. Gulerim de saka da yaparim. Hatta karsimdaki erkegin beni tamamen cinsiyetimden bagimsiz sevdigine eminsem buluştuğumuzda sarilirim. Bas basa da buluşabilirim. Esim hepsini tanır zaten. Bu soylediklerim esim icin de gecerli. Yani o da sevdigi insanla gorusur konusur. Kimseye kur yapmıyoruz. Esimi aldatmadim, aldatilmadim. Aldatilmayacagim anlamina gelmez ama buna cevredeki kadinlarla iliskisini keserek engel olamayacagimi cok iyi biliyorum. Iliskide bir tarafin gözü uzaklara bakmaya baslamissa eve bile kapatsanız, aldatilırsınız. Bunu bu yasimda cok iyi biliyorum.
Ha ama bir kadinin da gözünün kocamda oldugunu düşünür de ona kur yaptığını dusunursem, bu benim icin 'fazla samimiyet' kavramına dahil olmaz. O kadinla da kesinlikle ayip olmasin filan dinlemem, gorusmem. Esime de ozel bir iletisim kurmasini istemedigimi soylerim.
Esegin aklina karpuz kabuğu dusurmek kadar sacma bir düşünce yapisi yok. Kocaniz esekse zaten sizden bagimsiz olarak kafasinda hep karpuz kabuklari olur. Siz bu kadin sana kur yapiyor diyince hemen kadina yumulacaksa defolsun gitsin.

Sizi çok iyi anlıyorum. Eşimin hayatında iki kişiyi çok kıskanıyorum ve bunlardan birisi eşimin iş arkadaşının eşi.

Ne zaman 4lü buluşsak hanımefendi sadece esime laf atip esimle muhabbet ediyor. "Burak şu balığı yedin mi" gibilerden (eşimin adı burak). Kendi eşinden çok esimle dialog kuruyor yani. O da kapali bende ama baktım her bulusmada boyle oluyo eve gelince esimle tartistim. Nasil boyle bisey düşünürsün bana bunu nasil yakistirirsin dedi ama sucladigim esim degildi esim beni her muhabbete katti ama hanimefendo ozellikle esime laf atiyodu.

Neyse baya kötü tartistik ama baya ağlamıştım. Benim kiskancligim esime cok agir geldi ama evli bi bayanin evli bi erkekle bu kadar muhabbet etmesini doğru bulmuyorum. Ben nasil onun esiyle mesafeli sohbet ediyosam oda benim esimle oyle olmadi. Esime de bidaha ben onlarla bulusmam nasilsa senle muhabbet kuruyor diyip resti cekmistim bidaha zorunlu hallerde bir araya geliyoruz

Bu konuda kesinlikle çalışma ortamında samimiyet ile mesafeyi karıştırmadan dengeli bir şekilde iletişim kurulmalı.

Ne karşıdaki insana tüm kapılar açılmalı ne de sanki herkes ona asılıyormuş gibi davranılmalı.

Bu hissiyatı vermemek gerekiyor karşıya..

Diğer taraftan da fazla diyaloğa giren bir kadın erkek ilişkisini bu sene sonunda yaşadık.

Benim gözümün önünde nişanlımla flörtleşmeye çalışan bir iş arkadaşı vardı. Benimki de iyilik elçisi ya mübarek kız yardım istiyor diye yardım ediyor ama amacından haberi yok.

Bir de nişanlı olduğunu falan biliyor ne garip insanlar var..

Kızın niyeti bozuktu belli olur ya hani kadınlar hisseder.

Benimki de saf saf tanıştırıyor.

Bende kızın yüzüne iki güldüm geçtim.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu falan demedim normalde hassas davranırım o konuda ama bu sefer dellendim.

O kızdan pek hoşlanmadım hiç olgun gelmedi zaten aynı branş bile değilsiniz gereksiz yere hiç muhatap olma zırt pırt mesaj atıyor sana yönetimle halletsin yada haftalık toplantıda söylesin ne gereksiz diyaloglar vs.. bak şunlar var ya o ekibi seviyorum ne kadar iyi insanlar falan dedim. Yönlendirme yaptım o da yönlendi sağolsun
Ama inada da bindirebilirdi.
Hiç belli olmaz.

Ayrıca kimseye yüzde yüz yapmaz diyemem şeytan bu.

İnsan kendine bile kefil olamaz ki elin kadınına yada eşine kefil olsun.

Ben baktım eşimin çalıştığı şirketteki sekreter kızla yazışmaları samimi geldi bana ki tüm maillerine hâkimin dedim lavbali olma kız bekardi atlamaya hazırdı hemen eşim kendine çeki düzen verdi kızda geri viteste taktı eşim ustuydu zaten mesafeli olmak iyidir her zaman karşı tarafa samimiyetin yanlis geçebilir eşinle konuş

Bizde küçük çocuklardan birinin doğum günü sünneti falan olur anca öyle görüşmeye bşladık çünkü benimle hiç samimiyeti yok. Eşime bu şekilde dedim oda ayıp olur bazen görüşmek zorundayız dedi. Bu bile sinirlerime iyi gelmiyor. Siz ne yapıyodunuz onlar konusurken peki?

Kimse iş arkadaşıyla şakalaşamayacak mı o ne demek ya sizden çok iş arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ne sanıyorsunuz bütün evliler beş karış suratla oturup ayşe hanım ahmet bey şeklinde mi zamanlarını geçiriyorlar

Hayır espri yapacaklar tabiki ama bazı kadınlarda garip şeyler hissettiğiniz olmadımı hiç

Bende de böyle laubali bı elti var eşimle sakalasirlar falan ben hiç memnun değilim tabi eşim set çektiğinde o da kendini çekiyor ama yilisk kadına adam da yilisirsa yilisikligin b.ku çıkıyor kisaca

Ben baştan tavrımı belli ederim herzaman.. eşimin asla bi kız arkadaşı olamaz.. oda benim normal erkek arkadaşım olmasına karşı. Kafam rahat

Öyle bir ortamda 3. Kişide olmak ve o ortamda olmak zorunda olmak en iğrenci.
Erkek evli kadına yürümüyor koşuyor, kadında evli ve oda aynı şekilde.
Siz onları gören 3. Kişisiniz. Sizi soğuk olmakla suçluyorlar. Oysa soğuk değilsiniz mideniz kaldırmıyor.

İğrenç böylesi. Ben de uzak dururum böyle adamlardan da kadındanda. Bizim durumda eşimle kadın sohbet ediyo gülüşüyo ben sohbet dışında kalıyorum kadın eşimle daha samimi... ama eşim onun kocasıyla daha samimi

Benim bu söylediğim olayda dikkatimi çeken şey şu iki tarafta kar tarafın eşinin yanında çok resmi davranıyor. Asla öyle gülmek konuşmak falan yok.

Benim bu söylediğim olayda dikkatimi çeken şey şu iki tarafta kar tarafın eşinin yanında çok resmi davranıyor. Asla öyle gülmek konuşmak falan yok.

Bende aldatacak insan yanımda yapmaz diye düşündüğümden aldatılma veya aldatılacak olma durumu yok bu kadınla diye ama bu flörtleşme tarzı gülüşmeler huzursuz ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…