Erkek kadın samimiyeti

Çok fena , iyiki böyle bişeye denk gelmedim, hiç tahammül edemezdim , keşke bi şekilde eşlerinin haberi olsa
Bende aldatacak insan yanımda yapmaz diye düşündüğümden aldatılma veya aldatılacak olma durumu yok bu kadınla diye ama bu flörtleşme tarzı gülüşmeler huzursuz ediyo beni
Eşinle konuşmalısın bence. Ama eşinin tavrında rahatsız edecek bişey yoksa çok da kafana takma. Benim eşim çok sert durur oyüzden herkes ondan çekinir , bir kadın laubali davranmaya korkar yani oh kafam rahat

Benim eşimde iş yerinde bayanlarla falan soguk bir insandır ama arkadaşlar arasında hoşsohbet rahatsız edici olan şey benim ikisinin sohbetine dahil edilmemem

Ah islam dininin ne güzel hassasiyetleri haramları var.Normal arkadaşmış miŞ da muş. ..
Yok öyle bişey öyle bi dünya kadın erkek normal arkadaş olayı.
Siz anca seytaninizi yada seytaniniz sizi kandırır sonra böyle medeniyet ayağına aile denen bişey kalmaz.
Hepinizin nefsini okşar karşı cinsle sakalasmak gülmek. Geçiniz bunları. .
Din ölçüyü koymus ama insanlar beğenmeyip kendileri ölçü koymaya girişmiş ve dünyanı n böyle böyle poku çıkmış.

Şeytanın sağdan yanaşmasıdır zaten bunlar.

Ben kıskanç bi insan değilim esimin ilk sakakastigi kadın degil ama onda garip seyler hissediyorum işte

Bariz bir şekilde o kadın da iyi şeyler sezmiyorsam, gerçekten flörtleşme gibiyse eşimi hiç tınlamam ki eşimden de soğurum tiksinti gelir, kadına da istediği kadar ayıp olsun. Zaten benim tavırlarımdan sonra o kadın eşimin yanından bile geçemez. Ha geçiyorsa da ben onun ağzına geçiriveririm. Tek emin olduğum bu devirde hiç kimseye ama hiç kimseye güvenmeyeceksin....

Adamin hic aklinda yokken dusunmeye itersiniz. Erkekte bu kadin beni begeniyor diye dusune dusune kafaya takar. En sonunda kadina kur yapar. Erkeklerde begenilmeyi seviyor cunku. Genlerinde de capkinlik olunca is degisiyor.

Nasıl tavır sergilersiniz Bariz sekilde flört denemez ama ben iyi şeyler hissetmiyorum. Kadına iyice bilendim

valla ben o kadını dürten önseziye çok güvenirim. Sizi rahatsız ediyorsa tedbirli olmakta fayda var.
Arkadaş eşi olunca mecbur görüşülüyo arayıp eve yakın sehirlere gezmeye gidelim diye davet ediyolar eşime baska sebepten hoslanmıyorum demıstım o yüzden cagırdıklarında gelemeyiz diyo ama düğünde özel günlerde bir araya geliyoruz ayıp olurmuş yoksa

Ev oturmasına gitmiyorsanız bence kalabalıkta görüşmek sorun değil. Eğer çok rahatsızsanız örneklemeyle anlatın. Mesela zina yapan bir çift hikayesi anlatın. Ben o aldatılan kadının yerinde olsam ya da benim eşime böyle asılsalar saçını başını yolarımla devam eden uyarıcı nitelikte karşı tarafa fikir vermesi adına faydalı bir konuşma olacaktır. Sonra bu şekilde rezil olan bir kadının hikayesi artık neyi uygun bulursanız. Ben çok samimi hareketleri sevmem kıskanç kadınımda diyebilirsiniz. Dolaylı anlatım. Suçlamadan, sohbet arasında.

Hanımlar rica ediyorum dini yorumlar yazmayınız yasaktır.

Normal bir kadın erkek arkadaşlığına neden bu kadar karşı olunuyor anlamadım, arkadaşın cinsiyeti olmaz, size farklı gözle bakandan da arkadaş olmaz, arkadaş seçimlerini doğru yapar sınırlarınız baştan çizerseniz hiçbirşey olmaz.
_________

Schizophrenia ,
şakalaşmaların dozu karşınızdakinin ve sizin karakterinize bağlıdır, şakalar, samimi konuşmalar her insana yapılmaz zaten, kurulan arkadaşlıklarda karşımızdakine nasıl davranacağımız, neyi yapıp neyi yapmamamız gerektiğini karakterini iyice çözünce anlarız, biriyle ayıp olmasın diye görüşmeyin, mesafe koyun, eşinize tavrı hoşunuza gitmiyorsa bunu eşinize söylersiniz, şu tavırlarını beğenmiyorum hoş bulmuyorum dersiniz, siz söylediniz diye eşinizin aklına düşmez, düşüyorsa özür dilerim ama eşiniz kime nasıl davranması gerektiğini bilmiyor demektir, her birey sınırlarını kendi çizmeli çünkü.

Burada da çevremde de çok gözlemledim, siz biriyle arkadaş oluyorsunuz, bu arkadaşların evlendikleri kişileri tam tanımadan birden samimiyet kuruluyor ve sonra rahatsız olunan ilişkiler ortaya çıkıyor, oysa bence arkadaşınızı iyi tanımak yetmiyor, evlendiği kadın ya da erkeği de tanımak lazım, evlerde samimi buluşmalar yapılmadan önce dışarı da görüşüp nasıl biridir, tavırları karakteri nasıldır ölçüp tartılır, uygun bulunursa görüşmeye devam edilir, değilse eşinize ailece görüşmeyelim, ben eşinin şu şu tavırlarından hoşnut kalmadım, siz dışarı da erkek erkeğe ya da kadın kadına görüşün denir, çok arkadaşımız vardır ama evimize ailece gelen arkadaş sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…