- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Ayıp olurmuş görüşmezsekOnda da görüşmeyin
Kaşı gözü oynayan kadın için alınması gereken önlemi eşim alır. Benim bir şey yapmama gerek kalmaz. Ben önlemi eş seçerken aldım
Çok fena , iyiki böyle bişeye denk gelmedim, hiç tahammül edemezdim , keşke bi şekilde eşlerinin haberi olsaÖyle bir ortamda 3. Kişide olmak ve o ortamda olmak zorunda olmak en iğrenci.
Erkek evli kadına yürümüyor koşuyor, kadında evli ve oda aynı şekilde.
Siz onları gören 3. Kişisiniz. Sizi soğuk olmakla suçluyorlar. Oysa soğuk değilsiniz mideniz kaldırmıyor.
Eşinle konuşmalısın bence. Ama eşinin tavrında rahatsız edecek bişey yoksa çok da kafana takma. Benim eşim çok sert durur oyüzden herkes ondan çekinir , bir kadın laubali davranmaya korkar yaniBende aldatacak insan yanımda yapmaz diye düşündüğümden aldatılma veya aldatılacak olma durumu yok bu kadınla diye ama bu flörtleşme tarzı gülüşmeler huzursuz ediyo beni
Benim eşimde iş yerinde bayanlarla falan soguk bir insandır ama arkadaşlar arasında hoşsohbet rahatsız edici olan şey benim ikisinin sohbetine dahil edilmememÇok fena , iyiki böyle bişeye denk gelmedim, hiç tahammül edemezdim , keşke bi şekilde eşlerinin haberi olsa
Eşinle konuşmalısın bence. Ama eşinin tavrında rahatsız edecek bişey yoksa çok da kafana takma. Benim eşim çok sert durur oyüzden herkes ondan çekinir , bir kadın laubali davranmaya korkar yanioh kafam rahat
Böyle arkasından konuşmanız daha ayıp. Bnce bu tür takıntılarınız varsa kadının yüzüne gülmeyin de rahatsız olduğunuzu anlasın en azından...Ayıp olurmuş görüşmezsek
Ah islam dininin ne güzel hassasiyetleri haramları var.Normal arkadaşmış miŞ da muş. ..
Yok öyle bişey öyle bi dünya kadın erkek normal arkadaş olayı.
Siz anca seytaninizi yada seytaniniz sizi kandırır sonra böyle medeniyet ayağına aile denen bişey kalmaz.
Hepinizin nefsini okşar karşı cinsle sakalasmak gülmek. Geçiniz bunları. .
Din ölçüyü koymus ama insanlar beğenmeyip kendileri ölçü koymaya girişmiş ve dünyanı n böyle böyle poku çıkmış.
Kadin bana garip davraniyor asil ya..Böyle arkasından konuşmanız daha ayıp. Bnce bu tür takıntılarınız varsa kadının yüzüne gülmeyin de rahatsız olduğunuzu anlasın en azından...
Ben kıskanç bi insan değilim esimin ilk sakakastigi kadın degil ama onda garip seyler hissediyorum işteAh islam dininin ne güzel hassasiyetleri haramları var.Normal arkadaşmış miŞ da muş. ..
Yok öyle bişey öyle bi dünya kadın erkek normal arkadaş olayı.
Siz anca seytaninizi yada seytaniniz sizi kandırır sonra böyle medeniyet ayağına aile denen bişey kalmaz.
Hepinizin nefsini okşar karşı cinsle sakalasmak gülmek. Geçiniz bunları. .
Din ölçüyü koymus ama insanlar beğenmeyip kendileri ölçü koymaya girişmiş ve dünyanı n böyle böyle poku çıkmış.
Ben kıskanç bi insan değilim esimin ilk sakakastigi kadın degil ama onda garip seyler hissediyorum işte
Niye ki?Ayıp olurmuş görüşmezsek
Adamin hic aklinda yokken dusunmeye itersiniz. Erkekte bu kadin beni begeniyor diye dusune dusune kafaya takar. En sonunda kadina kur yapar. Erkeklerde begenilmeyi seviyor cunku. Genlerinde de capkinlik olunca is degisiyor.Merhabalar..
Evli erkeklerle dozunu ayarlamadan samimiyet kuran bir sürü bekar/evli kadın var. Bunlara o yüzü veren kendi kocalarımız.
Mesafesini koruyan bir insanla erkek olsun kadın olsun hiç kimse gülüşemez, şakalar yapamaz. Bu tarz laubali insanları nerede görsem tiksiniyorum. İş yerinde, arkadaş çevresinde görmüşsünüzdür böyle insanları. Hatta flört tarzı bu sakalasmaların aldatmalara evrildiğine de şahit olmuşsunuzdur.
Bu şakalaşmaların dozu ne olmalı? Mesela kıskanc olmadıgınız halde iç kurcalayan, ayıp olmasın diye görüşmek zorunda oldugunuz böyle bir kadın var. Aldatma olmayacağından eminsiniz ama bu samimiyet sizin hosunuza gitmiyo eşin aklına sokmamak için susmalı mı yoksa eşeğin aklına karpuz kapugu düşürmeyi göze alıp tepki vermeli mi?
Arkadaş eşiNiye ki?
Çok mu lazım biri?
Nasıl tavır sergilersiniz Bariz sekilde flört denemez ama ben iyi şeyler hissetmiyorum. Kadına iyice bilendimBariz bir şekilde o kadın da iyi şeyler sezmiyorsam, gerçekten flörtleşme gibiyse eşimi hiç tınlamam ki eşimden de soğurum tiksinti gelir, kadına da istediği kadar ayıp olsun. Zaten benim tavırlarımdan sonra o kadın eşimin yanından bile geçemez. Ha geçiyorsa da ben onun ağzına geçiriveririm. Tek emin olduğum bu devirde hiç kimseye ama hiç kimseye güvenmeyeceksin....
Peki ne yapmalı bu durumda uzaktan mı seyredecegizAdamin hic aklinda yokken dusunmeye itersiniz. Erkekte bu kadin beni begeniyor diye dusune dusune kafaya takar. En sonunda kadina kur yapar. Erkeklerde begenilmeyi seviyor cunku. Genlerinde de capkinlik olunca is degisiyor.
Arkadaş eşi olunca mecbur görüşülüyo arayıp eve yakın sehirlere gezmeye gidelim diye davet ediyolar eşime baska sebepten hoslanmıyorum demıstım o yüzden cagırdıklarında gelemeyiz diyo ama düğünde özel günlerde bir araya geliyoruz ayıp olurmuş yoksavalla ben o kadını dürten önseziye çok güvenirim. Sizi rahatsız ediyorsa tedbirli olmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?