Erkek kadından 6 yaş küçük ve aile engeli

Perfect lady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
129
102
53
36
Değerli hanımlar merhaba
Öncelikle yazdıklarım umarım kimseyi incitmez. Bir erkeğin (30) kendisinden 6 yas büyük (36) evlenip ayrılmış bir kadınla-çocuk yok- evlenmek istemesi ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Erkeğin ailesi kesinlikle kabul etmiyorlar.Bu olaydaki kadın ben değilim bu arada.
Konuyu editlemek isterim burda asıl sormak istediğim ailenin istememesi gayet normal mi ilerde yaş farkından kaynaklanan ne gbi sorunlar yaşanır bu evlilik mutsuz bir evliliğe dönüşebilir mi.

Son düzenleme:

Olayın öznesi siz değilseniz yaptığımız yorumlar ne işe yarayacak ki? Olayın özneleri görecek mi yorumları

Evlenip boşanmasi değil de yaş farkı sıkıntı oluyor. Benim fikrim.

Şimdi burda çoğu kişi fark etmez kendi bilecekler şey ,iki yetişkin insan vs vs diyecek ama ben erkeğin ailesi ile empati kurduğumda ben de istemezdim .Ha benim istememem evliliği engellemezdi biliyorum ama yine de için için istemezdim.

Neden mesela? Boşandığı için mi yaşı için mi? 30 yaşındaki adamın hayatına bu kadar müdahale edebilecek misiniz gerçekten

Bu konuda erkek ailesi sanirim siz oluyorsunuz. Ben bir sey dusunmuyorum kendileri bilir bize ne.

Gayet normal bir yaş aralığı bence. 25 gibi olsaydı erkek işler değişirdi ama 30 yaşından sonra 6 yaş aralığı farkedilmez çok.

Neden mesela? Boşandığı için mi yaşı için mi? 30 yaşındaki adamın hayatına bu kadar müdahale edebilecek misiniz gerçekten
Yok müdahale etmem zaten.ileride sürekli sorun çıkacağını bildiğimden üzülürüm.Herkesin yaşama bakış açısı farklıdır.Benim de yaşadıklarımdan öğrendiğim şeyler var.Ha artık şu değişti bu değişti denebilir ama insan dna si hep aynı.Cok geniş bir konu.Fikrim böyle ,sizinkine de saygı duyarım.

Niye istemezdiniz ki? Ailenin neyiyle empati kurdunuz?

30 yaşındaki adam kendi seviyorsa, istiyorsa, içine siniyorsa anasına ne oluyor, geceleri kadını koynuna anası almıyor ya

Niye çıksın, Kıvanç tatlıTuğ yıllardır evli mesela, ne gibi bir sorun çıktı onlarda?

30 yaşındaki adam kendi seviyorsa, istiyorsa, içine siniyorsa anasına ne oluyor, geceleri kadını koynuna anası almıyor ya
Aynen onu da dedim zaten.Mudahale etmem, ben istemiyorum diye de engellemem zaten dinlemez ,sadece üzülürüm dedim.Bu da benim kişisel düşüncem.Sizlerin fikrine de saygı duyuyorum.

Duruma göre değişir, adam gelip ailem seni istemiyor tarzı şeyler ima ediyorsa, belli ediyorsa o iş olmaz. Ama adam bunu seviyorum evlenicem siz de kabul ediceksiniz derse olur tabi. Her şey adamda bitiyor, aileler de ona göre davranıyor zaten kolay diş geçirecekleri oğlanlara! aile konuşuyor baskı yapıyor, diş geçiremeyecekleri evlada ister istemez saygı duyuyorlar. ben 2. kısımdanım mesela, annem babam zaten saygılı insanlardır ama dedikoducu, saygısız akrabalardan bile asla yüzüme yüzüme konuşan olmadı. Arkamdan konuşan olmuş mesela karşısına geçip gel derdin neyse yüzüme söyle dedim, kaçtı daha da konuşmadı.

Bazı erkek ailelerinde şöyle iğrenç bir durum var bir kadın evlenip boşanmış (meali cinsellik geçmişi var) ben böyle bir kadini oğluma layık görememmm nayırrr kafasına giriyorlar. Çok sığ ve eskide kalmış bir düşünce ve o evliliğe resmen işkence çektiriyorlar en sonunda boşanma. Cerry 'ninde dediği gibi iş erkekte bitiyor.

Aynen onu da dedim zaten.Mudahale etmem, ben istemiyorum diye de engellemem zaten dinlemez ,sadece üzülürüm dedim.Bu da benim kişisel düşüncem.Sizlerin fikrine de saygı duyuyorum.

Siz de üzülürsünüz tabi, başka anneler de üzülür, daha taze, genç mal almak varken son tüketim tarihi geçmiş mal alarak! kazıklanan oğlancığa herkes üzülür. Bari kadınlar diğer kadınlara satılık mal olarak bakmasın yahhuuu bu toplum ne zaman ilerleyecek, kadınlara yaşlarıyla, bedenleriyle yapılan metalaştırma?

Evet hatırladım şimdi onları Annesi sosyal medyadan göndermeli bir paylaşım yapmıştı ve düğüne gitmemişti
Sonuç olarak kocası arkasında durdu ve hala devam ediyor evlilikleri. adam arkasında durunca kıvanç tatlıtuğun annesi de kabullendi bu arada. Başak dizerin hamilelik haberi çıkınca bir magazin programına bağlanıp sevinçten ağlamıştı kv kişisi

Evet hatırladım şimdi onları Annesi sosyal medyadan göndermeli bir paylaşım yapmıştı ve düğüne gitmemişti

Evlilikte sorun kavga etme, boşanma , aldatma vb oluyor, sınırını bilmeyen KVnin surat yapması olmuyor. Gitmediyse de, bu olay da medyaya düştüyse KVnin tamamiyle kendi ayıbı. O çifti her zaman medyada görüyorum, her yerde gayet mutlu görünüyorlar. Oğlunun düğününe gitmeyip bir de bununla magazine düşmek çok büyük bir ayıp bence.

Çok ön yargılı dusunmussunuz hakkımda, canınız sagolsun. Ben herkesin fikrine saygı duyan bir insanım bu sekilde asla kabalaşmam. Fikrimi sormuş konu sahibi ben de söyledim.Satilik mal vs ,Korkunç düşünceler bunlar Hiç aklıma gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…