- 28 Mart 2021
- 129
- 102
- 53
- 36
- Konu Sahibi Perfect lady
-
Değerli hanımlar merhaba
Öncelikle yazdıklarım umarım kimseyi incitmez. Bir erkeğin (30) kendisinden 6 yas büyük (36) evlenip ayrılmış bir kadınla-çocuk yok- evlenmek istemesi ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Erkeğin ailesi kesinlikle kabul etmiyorlar.Bu olaydaki kadın ben değilim bu arada.
Evlenip boşanmasi değil de yaş farkı sıkıntı oluyor. Benim fikrim.Değerli hanımlar merhaba
Öncelikle yazdıklarım umarım kimseyi incitmez. Bir erkeğin (30) kendisinden 6 yas büyük (36) evlenip ayrılmış bir kadınla-çocuk yok- evlenmek istemesi ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Erkeğin ailesi kesinlikle kabul etmiyorlar.Bu olaydaki kadın ben değilim bu arada.
Şimdi burda çoğu kişi fark etmez kendi bilecekler şey ,iki yetişkin insan vs vs diyecek ama ben erkeğin ailesi ile empati kurduğumda ben de istemezdim .Ha benim istememem evliliği engellemezdi biliyorum ama yine de için için istemezdim.Değerli hanımlar merhaba
Şimdi burda çoğu kişi fark etmez kendi bilecekler şey ,iki yetişkin insan vs vs diyecek ama ben erkeğin ailesi ile empati kurduğumda ben de istemezdim .Ha benim istememem evliliği engellemezdi biliyorum ama yine de için için istemezdim.
Değerli hanımlar merhaba
Gayet normal bir yaş aralığı bence. 25 gibi olsaydı erkek işler değişirdi ama 30 yaşından sonra 6 yaş aralığı farkedilmez çok.Değerli hanımlar merhaba
Yok müdahale etmem zaten.ileride sürekli sorun çıkacağını bildiğimden üzülürüm.Herkesin yaşama bakış açısı farklıdır.Benim de yaşadıklarımdan öğrendiğim şeyler var.Ha artık şu değişti bu değişti denebilir ama insan dna si hep aynı.Cok geniş bir konu.Fikrim böyle ,sizinkine de saygı duyarım.Neden mesela? Boşandığı için mi yaşı için mi? 30 yaşındaki adamın hayatına bu kadar müdahale edebilecek misiniz gerçekten
Niye istemezdiniz ki? Ailenin neyiyle empati kurdunuz?Şimdi burda çoğu kişi fark etmez kendi bilecekler şey ,iki yetişkin insan vs vs diyecek ama ben erkeğin ailesi ile empati kurduğumda ben de istemezdim .Ha benim istememem evliliği engellemezdi biliyorum ama yine de için için istemezdim.
Şimdi burda çoğu kişi fark etmez kendi bilecekler şey ,iki yetişkin insan vs vs diyecek ama ben erkeğin ailesi ile empati kurduğumda ben de istemezdim .Ha benim istememem evliliği engellemezdi biliyorum ama yine de için için istemezdim.
Yok müdahale etmem zaten.ileride sürekli sorun çıkacağını bildiğimden üzülürüm.Herkesin yaşama bakış açısı farklıdır.Benim de yaşadıklarımdan öğrendiğim şeyler var.Ha artık şu değişti bu değişti denebilir ama insan dna si hep aynı.Cok geniş bir konu.Fikrim böyle ,sizinkine de saygı duyarım.
Aynen onu da dedim zaten.Mudahale etmem, ben istemiyorum diye de engellemem zaten dinlemez ,sadece üzülürüm dedim.Bu da benim kişisel düşüncem.Sizlerin fikrine de saygı duyuyorum.30 yaşındaki adam kendi seviyorsa, istiyorsa, içine siniyorsa anasına ne oluyor, geceleri kadını koynuna anası almıyor ya
Aynen onu da dedim zaten.Mudahale etmem, ben istemiyorum diye de engellemem zaten dinlemez ,sadece üzülürüm dedim.Bu da benim kişisel düşüncem.Sizlerin fikrine de saygı duyuyorum.
Evet hatırladım şimdi onlarıNiye çıksın, Kıvanç tatlıTuğ yıllardır evli mesela, ne gibi bir sorun çıktı onlarda?
Sonuç olarak kocası arkasında durdu ve hala devam ediyor evlilikleri. adam arkasında durunca kıvanç tatlıtuğun annesi de kabullendi bu arada. Başak dizerin hamilelik haberi çıkınca bir magazin programına bağlanıp sevinçten ağlamıştı kv kişisiEvet hatırladım şimdi onlarıAnnesi sosyal medyadan göndermeli bir paylaşım yapmıştı ve düğüne gitmemişti
Evet hatırladım şimdi onlarıAnnesi sosyal medyadan göndermeli bir paylaşım yapmıştı ve düğüne gitmemişti
Çok ön yargılı dusunmussunuz hakkımda, canınız sagolsun. Ben herkesin fikrine saygı duyan bir insanım bu sekilde asla kabalaşmam. Fikrimi sormuş konu sahibi ben de söyledim.Satilik mal vs ,Korkunç düşünceler bunlar Hiç aklıma gelmemişti.Siz de üzülürsünüz tabi, başka anneler de üzülür, daha taze, genç mal almak varken son tüketim tarihi geçmiş mal alarak! kazıklanan oğlancığa herkes üzülür. Bari kadınlar diğer kadınllara satılık mal olarak bakmasın yahhuuu bu toplum ne zaman ilerleyecek, kadınlara yaşlarıyla, bedenleriyle yapılan metalaştırma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?