Erkek kadından 6 yaş küçük ve aile engeli

Kadın ve erkek olduğu için değil genel olarak evlenmiş boşanmış kişilerle hiç evlenmemiş kişilerin evliliğini tasvip etmiyorum

Bu toplum bir gram ileri gitmez mi gitmiyor işte sırılsıklam cehalet akıyor

Sevmişler ise kime ne yahu yaşlarında bariz bir abartı da yok şu ailelerin karşı çıkmasına da sinir oluyorum herkesin kendi hayatı ve seçimleri saygı duymak zor olmasa gerek

Milletin yaş farki hakkinda bir sey dusunmem acikcasi ama kendi adima bu kadar yaş erkegin kucuk olmasini istemezdim. Nedeni de garip gelecek bir coguna

Buyuk olursam adama rahat rahat şımaramam, sevimlilik yapamam gibi geliyor hani koca kadin gibi hissederim yakistiramam galiba adam kucucuk diye
Bilmiyorum garip olabilir bu tamamrn benim kafamin icinde bir sey.

Zaten şımaramayız ki yaş geçtikçe olgunlaşıyor insan 36 yaş kadının tam olgunlaştığı yaşlar

Herkesin kendi hayatı fikrine katılmıyorum. Ülkemizdeki yetişkinler o olgunlukta değiller. Yine bir sorun çıktığında aile uğraşacağını bildiği için istemiyor. O yüzden ailenin de karışma hakkı var.

En basiti burada bir sürü ailem çocuğuma bakmıyor konusu açılıyor. Çocuk yapacak kadar yetişkin insanlar, bu sorunu bile ailesi çözsün istiyor.

Ben erkeklerin geç olgunlaştığını ve 1 senenin bile büyük etken olduğunu düşününenlerdenim o yüzden benden 6 yaş küçük birini istemem.

Yaş veya evlenip ayrılmak sorun olmaz ama istenmemek evet bir sorun. Asla büyük konuşmak istemiyorum beni istemeyen bir ailenin gelini olmazdım galiba. Herşey iyiyken bile türk aileleri birbirine kök söktürecek kıvama cok hızlı gelebiliyorken istenmeyen gelin olarak 10-0 geriden başlamak bilemiyorum gerilim filmi başlangıcı gibi. Ben bunu dikkate alırdım sanırım. Kimsenin beni istemeyen anasına danasına bacısına ayıracak enerjim ve sabrım anlayış tahammül yok bende cünkü. İstenmeyen gelinlerin mutlu oldugunuda hiç görmedim. Yine de büyük konuşmak istemem.

Son düzenleme:
Yaşlar, 20-26 olsaydı büyük risk olurdu ancak 30-36da karakterler artık kendini belli eder. Yetişkin insanlar. Çevrelerindeki insanlar da yetişkin gibi davranırlarsa sorun olmaz

6 yaş büyük bir fark değil.
Erkek 6 yaş büyük olunca bile az diyorlar illa 10 kusur fark olucak ya .
Iki tarafta birbirini seviyorsa mücadele etsin.
Is erkekte bitiyor valla

benim erkek arkadaşımda 6 yaş küçük , seneye bizim düğünümüz olur kısmetse ailesi hiç sorun etmedi ne boşanmış olmamı ne yaşımı yani boşandığımız tü kaka bir insan mı oluyoruz niye insanları sınıflaştırıyorsunuz? aldatıldım boşandım bitti gitti siz aldatılmayı yalayıp yutabilirsiniz ama ben yutmadım mesala bu benim karakterim ve ben özellikle benden küçük birini hiç istemedim ama nasip herşey siz dua edin özellikle ben boşanmış kadın istemem diyenler siz boşanmayın kocanızı bağlayın sizi aldatmasın dövmesin sövmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…