- 23 Ağustos 2012
- 51.174
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.204
- 898
- Konu Sahibi Perfect lady
-
Çok ön yargılı dusunmussunuz hakkımda, canınız sagolsun. Ben herkesin fikrine saygı duyan bir insanım bu sekilde asla kabalaşmam. Fikrimi sormuş konu sahibi ben de söyledim.Satilik mal vs ,Korkunç düşünceler bunlar Hiç aklıma gelmemişti.
Hanımefendi ön yargı oluşmasını istemeyen niye istemediğinin altını doldurur, açıklama yapar yanlış anlaşılmamak için. İki yüzlü toplumumuz kadını z*rdan ibaret mal gibi görüyor malesef. Burda ettikleri mahalle ağzını tabirleri yazsam mideniz bulanır.Çok ön yargılı dusunmussunuz hakkımda, canınız sagolsun. Ben herkesin fikrine saygı duyan bir insanım bu sekilde asla kabalaşmam. Fikrimi sormuş konu sahibi ben de söyledim.Satilik mal vs ,Korkunç düşünceler bunlar Hiç aklıma gelmemişti.
Siz de üzülürsünüz tabi, başka anneler de üzülür, daha taze, genç mal almak varken son tüketim tarihi geçmiş mal alarak! kazıklanan oğlancığa herkes üzülür. Bari kadınlar diğer kadınlara satılık mal olarak bakmasın yahhuuu bu toplum ne zaman ilerleyecek, kadınlara yaşlarıyla, bedenleriyle yapılan metalaştırma?
Erkekler geç olgunlaşıyor genelde, Ben evlenip ayrılmaya takılmadım ama yaş farkı sorun yaratabilir kendimden düşünüyorum şu an 34 yaşındayım 30 yaşında çok farklıydı dört senede yavaş yavaş olgunlaştım büyüdüm altı yaş farkı ele alırsak kadın olgunlaşmaya başlamış ama erkek daha yirmili yaşların etkisinde olacak çok yakın bir arkadaşım ve eşi tam da yukarıda yazdığınız durumda geçtiğimiz aylarda düğünleri oldu erkek düğünde çocuk gibi davranırken kadın çok olgundu kadın yaş için vakit kaybetmeden çocuk sahibi olmak istiyor adam istemiyor çünkü daha yaşı genç daha bir çok sorunDeğerli hanımlar merhaba
Öncelikle yazdıklarım umarım kimseyi incitmez. Bir erkeğin (30) kendisinden 6 yas büyük (36) evlenip ayrılmış bir kadınla-çocuk yok- evlenmek istemesi ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Erkeğin ailesi kesinlikle kabul etmiyorlar.Bu olaydaki kadın ben değilim bu arada.
Haklısınız, mahalle ağzı tabirlerinden nefret ederim .İstemememin sebebi aslaa o dediginiz seylerle ilgili degil.Sizlerden epey büyüğüm anladığım kadarıyla, 26 yıllık evliyim ve erkeğin kadından 1_2 yaş küçük olmasına bir şey demem de 6 yaş çok fark benim için.Yaş farkı kısaca.Erkekler kafa yaşı olarak hep 5 yaş geridedir kadından.Misal 30 yaşında bir erkeğin kafa yapısı 25 yaş kadının olgunluğunda ve bu bilimsel olarak açıklanmış durumda .Erkekler çok geç olgunlaşiyor ve inanin bu hayat boyu böyle devam ediyor.Ben düşünüyorum da kendimden 6 yaş küçük bir eşle yapamazdım o yüzden istemezdim.Hanımefendi ön yargı oluşmasını istemeyen niye istemediğinin altını doldurur, açıklama yapar yanlış anlaşılmamak için. İki yüzlü toplumumuz kadını z*rdan ibaret mal gibi görüyor malesef. Burda ettikleri mahalle ağzını tabirleri yazsam mideniz bulanır.
hangi bilime göre o acaba nasıl bir araştırma yapılmış öyle de bu karara varılmış herhangi bir ciddi bilimsel araştırma atabilir misinizHaklısınız, mahalle ağzı tabirlerinden nefret ederim .İstemememin sebebi aslaa o dediginiz seylerle ilgili degil.Sizlerden epey büyüğüm anladığım kadarıyla, 26 yıllık evliyim ve erkeğin kadından 1_2 yaş küçük olmasına bir şey demem de 6 yaş çok fark benim için.Yaş farkı kısaca.Erkekler kafa yaşı olarak hep 5 yaş geridedir kadından.Misal 30 yaşında bir erkeğin kafa yapısı 25 yaş kadının olgunluğunda ve bu bilimsel olarak açıklanmış durumda .Erkekler çok geç olgunlaşiyor ve inanin bu hayat boyu böyle devam ediyor.Ben düşünüyorum da kendimden 6 yaş küçük bir eşle yapamazdım o yüzden istemezdim.
Haklısınız, mahalle ağzı tabirlerinden nefret ederim .İstemememin sebebi aslaa o dediginiz seylerle ilgili degil.Sizlerden epey büyüğüm anladığım kadarıyla, 26 yıllık evliyim ve erkeğin kadından 1_2 yaş küçük olmasına bir şey demem de 6 yaş çok fark benim için.Yaş farkı kısaca.Erkekler kafa yaşı olarak hep 5 yaş geridedir kadından.Misal 30 yaşında bir erkeğin kafa yapısı 25 yaş kadının olgunluğunda ve bu bilimsel olarak açıklanmış durumda .Erkekler çok geç olgunlaşiyor ve inanin bu hayat boyu böyle devam ediyor.Ben düşünüyorum da kendimden 6 yaş küçük bir eşle yapamazdım o yüzden istemezdim.
Olabilir ailesinden. Geçen de böyle bir konu açılmıştı aşırı benzer. Baya uzun yazmıştı konu sahibi.Bu konuda erkek ailesi sanirim siz oluyorsunuz. Ben bir sey dusunmuyorum kendileri bilir bize ne.
görümcemin 13 yaş küçük kocası vardı.oğluda varmış kadının.şimdi boşanıyorlar 12 sene evli kaldılar.gerçi hoş adam iyi sabretmiş o kadına:)Değerli hanımlar merhaba
Öncelikle yazdıklarım umarım kimseyi incitmez. Bir erkeğin (30) kendisinden 6 yas büyük (36) evlenip ayrılmış bir kadınla-çocuk yok- evlenmek istemesi ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Erkeğin ailesi kesinlikle kabul etmiyorlar.Bu olaydaki kadın ben değilim bu arada.
Konuyu editlemek isterim burda asıl sormak istediğim ailenin istememesi gayet normal mi ilerde yaş farkından kaynaklanan ne gbi sorunlar yaşanır bu evlilik mutsuz bir evliliğe dönüşebilir mi.
Leonardo DiCaprio gibi adamların sevgililerini 25 olmadan emekliye ayırmasını doğrulamak için uydurulmuş şeyler işte.Erkeklerin Kafa yapısının 5 geride olduğunu ispatlayan bilimsel hiç bir alıntı yok.
daha yeni böyle bir konu açılmıştı hatta...Konuda kadının kadına verdiği değere bak. İkinci el muamelesi görüyor resmen. Ne zaman gelişeceğiz acaba.
Bakire evlenip arka bölgesi otobana dönse (k bakmayın ama sinirlendim) bile nasılsa evlenmedi bakire namuslu gelin olur dimi. Yazık çok yazık.
görümcemin 13 yaş küçük kocası vardı.oğluda varmış kadının.şimdi boşanıyorlar 12 sene evli kaldılar.gerçi hoş adam iyi sabretmiş o kadına:)
Bazı erkek ailelerinde şöyle iğrenç bir durum var bir kadın evlenip boşanmış (meali cinsellik geçmişi var) ben böyle bir kadini oğluma layık görememmm nayırrr kafasına giriyorlar. Çok sığ ve eskide kalmış bir düşünce ve o evliliğe resmen işkence çektiriyorlar en sonunda boşanma. Cerry 'ninde dediği gibi iş erkekte bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?