- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Perfect lady
-
Leonardo DiCaprio gibi adamların sevgililerini 25 olmadan emekliye ayırmasını doğrulamak için uydurulmuş şeyler işte.
İçime sinmezdi demek daha doğru sanırımŞimdi burda çoğu kişi fark etmez kendi bilecekler şey ,iki yetişkin insan vs vs diyecek ama ben erkeğin ailesi ile empati kurduğumda ben de istemezdim .Ha benim istememem evliliği engellemezdi biliyorum ama yine de için için istemezdim.
Yani benim içimin sinip sinmemesi önemli değil. Aile olarak aynı şey başımıza gelseydi eşim de ben de müdahale asla etmezdik ve görüşümüzü de söylemezdik.Yukarida sebebini açıkladım.Yaş ile ilgili.Evlilik iki çiftin arasındadır ve iki kişiyi ilgilendirir.Yasadiklarimdan öğrendiklerim bana kalsın deyip ,içimden geçirirdim evet.İçime sinmezdi demek daha doğru sanırım
gayet normal,yaş farkı olunca noluyorki bende onu anlamıyorum,olaya hangi boyuttan bakıpta tuhaf karşılamalıyız onu hiç bilmiyorum,yaş sadece bir sayıdır heleki sevdiğim biriyse isterse 20 yaş fark olsun nolacakki,sevmediğin bir insanla 10 dk geçmez,yarına çıkacağımız belli değil,bakın bu bizim ülkemize has bir durum,birisiyle tanışınca önce adını sonra yaşını soruyorlar,estetikte dünya 1. siyiz,bu kadar komplekse girmeye bukadar yaş konusunu ciddiye almaya gerek yok yani,bu sitede kocam aldatıyor galibadan sonra en çok açılan konulardan biride bu yaş konusuDeğerli hanımlar merhaba
Öncelikle yazdıklarım umarım kimseyi incitmez. Bir erkeğin (30) kendisinden 6 yas büyük (36) evlenip ayrılmış bir kadınla-çocuk yok- evlenmek istemesi ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Erkeğin ailesi kesinlikle kabul etmiyorlar.Bu olaydaki kadın ben değilim bu arada.
Konuyu editlemek isterim burda asıl sormak istediğim ailenin istememesi gayet normal mi ilerde yaş farkından kaynaklanan ne gbi sorunlar yaşanır bu evlilik mutsuz bir evliliğe dönüşebilir mi.
gayet normal,yaş farkı olunca noluyorki bende onu anlamıyorum,olaya hangi boyuttan bakıpta tuhaf karşılamalıyız onu hiç bilmiyorum,yaş sadece bir sayıdır heleki sevdiğim biriyse isterse 20 yaş fark olsun nolacakki,sevmediğin bir insanla 10 dk geçmez,yarına çıkacağımız belli değil,bakın bu bizim ülkemize has bir durum,birisiyle tanışınca önce adını sonra yaşını soruyorlar,estetikte dünya 1. siyiz,bu kadar komplekse girmeye bukadar yaş konusunu ciddiye almaya gerek yok yani,bu sitede kocam aldatıyor galibadan sonra en çok açılan konulardan biride bu yaş konusugeçen yabancı bir belgesel izledim adam nişanlısına yaşını sordu o kadar ilgilenmiyorlar bu durumlarla sadece gününü biliyor,ciddiye almasın tanıdığınız kişi bu tarz şeyleri,o olgunluktamı bilemedim ama,fiziksel görünüş,yaş,maaş,eğitim durumu vs. bunlar şekilcilik ve somut beklentiler içeriyor,maneviyatta böyle sorular olmaz insanın kafasında.
abaza her yerde abaza ona yapacak bişey yok maalesef,arkadaşınızın ailesi dar kafalı sığ olabilir ama herkes o şekilde düşünmüyor çok şükür,verdiğim örnekte buna benzer bir örnekti,tv de her gördüğüme inandığım doğrudur uyardığınız için tşkrler aydınlanma yaşadım sayenizdeDünyanın her yerinde sorun oluyor, yanlış biliyorsunuz. Yabancı Arkadaşımın ablası 16 yaş büyük biriyle evlendi diye anne ve babası kızı reddetti. TV de her gördüğünüze inanmayın.
abaza her yerde abaza ona yapacak bişey yok maalesef,arkadaşınızın ailesi dar kafalı sığ olabilir ama herkes o şekilde düşünmüyor çok şükür,verdiğim örnekte buna benzer bir örnekti,tv de her gördüğüme inandığım doğrudur uyardığınız için tşkrler aydınlanma yaşadım sayenizde
Bı tanidigim geçen sene 7 yaş büyük biri ile evlendi 91 li kız 84 lu minyon biri siritmiyolar ailede karşı çıkmadı şuan çocukları yok ilerde nolur bilmiyom ikisi de işinde gücündeDeğerli hanımlar merhaba
Öncelikle yazdıklarım umarım kimseyi incitmez. Bir erkeğin (30) kendisinden 6 yas büyük (36) evlenip ayrılmış bir kadınla-çocuk yok- evlenmek istemesi ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Erkeğin ailesi kesinlikle kabul etmiyorlar.Bu olaydaki kadın ben değilim bu arada.
Konuyu editlemek isterim burda asıl sormak istediğim ailenin istememesi gayet normal mi ilerde yaş farkından kaynaklanan ne gbi sorunlar yaşanır bu evlilik mutsuz bir evliliğe dönüşebilir mi.
Ben de bosandiydim. Esim benden 9 yas kucuk, boyu da kucuk. Ailesi kabul etmedi ama ikna ettik. Suan 6 yil gecti ve hala cok mutluyuzDeğerli hanımlar merhaba
Erkegin evlenneden cinsel gecmisi oluyor da bisey olmuyor onlara. Ne cahil insanlar var yaBazı erkek ailelerinde şöyle iğrenç bir durum var bir kadın evlenip boşanmış (meali cinsellik geçmişi var) ben böyle bir kadini oğluma layık görememmm nayırrr kafasına giriyorlar. Çok sığ ve eskide kalmış bir düşünce ve o evliliğe resmen işkence çektiriyorlar en sonunda boşanma. Cerry 'ninde dediği gibi iş erkekte bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?