Erkek kardeşim kız arkadaşı ve agresifligi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Summe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diger sayfalari da okudum, sakinlestiginde bi tekrar oku Summe Summe

kardesinin bagirmasinin nedeni kendi moral bozuklugu olabilir fakat o konuyu yine sen acmissin...

aksine bir oyun icin mi bagiriyorsun, sen oyalan kafan dagilsin diye ben kalkip sana arkadas oluyorum senin yaptigna bak vb cumleler kursaydin belki hatasini daha cabuk farkedecekti,

ya da agirligni koyup onunla hem cocuk olmayacak hem de saygisizlasma diye azarlayacaksiniz fakat iyi bir bag kurulmadiysa bu 2.dedigim daha cok ters tepebilir...

ayrica kizin hatasi olmadigi ve her iliskideki sorunlari yasadiklari, hatta ikisi de ergen oldugu halde bileniyorsun...
fena bir gorumcelik potansiyelin var, biraz daha sakin olmaya calis bence ; )

diger sayfalari da okudum, sakinlestiginde bi tekrar oku Summe Summe

kardesinin bagirmasinin nedeni kendi moral bozuklugu olabilir fakat o konuyu yine sen acmissin...

aksine bir oyun icin mi bagiriyorsun, sen oyalan kafan dagilsin diye ben kalkip sana arkadas oluyorum senin yaptigna bak vb cumleler kursaydin belki hatasini daha cabuk farkedecekti,

ya da agirligni koyup onunla hem cocuk olmayacak hem de saygisizlasma diye azarlayacaksiniz fakat iyi bir bag kurulmadiysa bu 2.dedigim daha cok ters tepebilir...

ayrica kizin hatasi olmadigi ve her iliskideki sorunlari yasadiklari, hatta ikisi de ergen oldugu halde bileniyorsun...
fena bir gorumcelik potansiyelin var, biraz daha sakin olmaya calis bence ; )
Güldüm canım yaaa :KK53:
O an o davranışına öyle şaşırdım ki kardeşimin.
Mantıklı olan nedir diye düşünemedim bile.
Direkt küstüm odama kapandım. :KK53:
Şimdi sakinim ama .
Canım ben onu dememek için çok zor tuttum kendimi ama o kadar çok söylendi ki.
Lanet filan okudu .
Ben sus dedikçe.
Ben de yüzüne vurdum o an sinirle :110:
Yoksa kızla bi problemim yok .
Tanımıyorum bile.
Sorunum kardeşimin ondan dolayı gergin olup bunu evden çıkarması .
Anneme bile bağırmış durduk yerde :110:

Güldüm canım yaaa :KK53:
O an o davranışına öyle şaşırdım ki kardeşimin.
Mantıklı olan nedir diye düşünemedim bile.
Direkt küstüm odama kapandım. :KK53:
Şimdi sakinim ama .
Canım ben onu dememek için çok zor tuttum kendimi ama o kadar çok söylendi ki.
Lanet filan okudu .
Ben sus dedikçe.
Ben de yüzüne vurdum o an sinirle :110:
Yoksa kızla bi problemim yok .
Tanımıyorum bile.
Sorunum kardeşimin ondan dolayı gergin olup bunu evden çıkarması .
Anneme bile bağırmış durduk yerde :110:
Iste ben de onu diyorum,
Moral bozuklugunun nedeni sevgili veya erkek erkege arkadaslariyla yasadigi problemler vs olabilir fakat siz asil nedeni bilseniz de o anki olayda verdigi tepkilerin abartili olduguna ve hicbir zaman anneye ablaya vs ozel hayatindaki sorunlari bahane gostererek bagiramayacagini belirtin.
Kaldi ki sevgili konusunu o acmamis, bu durumda asil damarina basan siz oluyorsunuz ; )
Bir oyun icin bagirmamasi hatta kimseye aklina estigi gibi bagirmamasi gerektigni soyleyip sonra sen evde kendi islerine odaklansan daha iyi olurdu,
O da sakinlesince yine usul usul yanina gelirdi ; )

Ohoooo böyle olacaksa çok işimiz var bizim bununla...
Kaldırabileceğimi , çekebileceğimi sanmıyorum.
Sizin nasıl abinizle ilişkiniz ?
Kızın ayrılıp barışma maazeretlerine ne diyorsunuz ? Mantıklı mı sizce? :110:

şuan evli abim...
eski sevgilileriyle ilişkisi senin kardeşininki gibiydi..
küsünce bize çatıyodu...
biz de ailecek yanından kaçıyoduk..
şuan karısıyla iyi ama karısı yılanın teki olduğu için anneme karşı dolduruyo abimi..
benle bi sorunu yok..

Mesele kızdan hoşlanması değil ki.
Kız bununla oynuyor .
Bu da sinirleniyor
Bizlerden çıkartıyor.
Açık açık yüzüne de diyemyorum bence bu kız seni istemiyo diye.
Kız bi geliyoor , bi gidiyor.
Kız bununla oynuyor ne demek, sen kardeşinin ne tür istekleri olduğunu biliyor musun? mesela kızın üzerine fazla gidiyor olabilir mi. Küslük bu yüzden olabilir mi.. Kardeşinin kızdan bi beklentisi olmasa zaten etrafında dolaşmaz. Asabi kardeşinizle sorunlarınızı halletmeye çalışırken kızları aşağılamaya çalışmayın.

Kız bununla oynuyor ne demek, sen kardeşinin ne tür istekleri olduğunu biliyor musun? mesela kızın üzerine fazla gidiyor olabilir mi. Küslük bu yüzden olabilir mi.. Kardeşinin kızdan bi beklentisi olmasa zaten etrafında dolaşmaz. Asabi kardeşinizle sorunlarınızı halletmeye çalışırken kızları aşağılamaya çalışmayın.
Konuyu tam okuyup öyle tekrar yorum yapar mısın lütfen .
Benim kız kardeşim de var.
Kızı aşağılamadım, aşağılamam da.

Ben 30 yaşımdayım, 4 ay oldu evleneli. Evlenmeden önce her kavgamızda aileme çatıyordum. Yemeği istediğimden bir kaşık fazla koysa olay çıkartıyordum. Annem hemen sorardı noldu niye kavga ettiniz diye. Normal şeyler bunlar, insanda asabiyet yaratıyor:)

Ben 30 yaşımdayım, 4 ay oldu evleneli. Evlenmeden önce her kavgamızda aileme çatıyordum. Yemeği istediğimden bir kaşık fazla koysa olay çıkartıyordum. Annem hemen sorardı noldu niye kavga ettiniz diye. Normal şeyler bunlar, insanda asabiyet yaratıyor:)
O durum biraz daha iyi gibi .
Geldi bayramlaştı kardeşim benimle
Ama halen limoniyiz.
Arkadaşıma demiş de ablam haklıydı diye.
Özür dileme girişimi olmadı ama ...

şuan evli abim...
eski sevgilileriyle ilişkisi senin kardeşininki gibiydi..
küsünce bize çatıyodu...
biz de ailecek yanından kaçıyoduk..
şuan karısıyla iyi ama karısı yılanın teki olduğu için anneme karşı dolduruyo abimi..
benle bi sorunu yok..
Üzüldüm..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ne diyeyim. :KK1:

O durum biraz daha iyi gibi .
Geldi bayramlaştı kardeşim benimle
Ama halen limoniyiz.
Arkadaşıma demiş de ablam haklıydı diye.
Özür dileme girişimi olmadı ama ...
Ama benim yaş 30, kardeşinki 18 yani daha aşırıya kaçabilir. Bu dönem zaten aileden nefret etme aileyi beğenmeme dönemi. Yine aranız iyimiş bence bu dönemi atlatmasına yardımcı olun. O da anlayacak eğriyi doğruyu...

Ama benim yaş 30, kardeşinki 18 yani daha aşırıya kaçabilir. Bu dönem zaten aileden nefret etme aileyi beğenmeme dönemi. Yine aranız iyimiş bence bu dönemi atlatmasına yardımcı olun. O da anlayacak eğriyi doğruyu...
Ama Koalina öyle bir hali vardı ki
bir oyun için kırlentleri fırlatıyor
Duvarı tekmeliyor.
O sinirle bi an üstüme saldıracak sandım ..

Ama Koalina öyle bir hali vardı ki
bir oyun için kırlentleri fırlatıyor
Duvarı tekmeliyor.
O sinirle bi an üstüme saldıracak sandım ..
Bunlar hem ergenliğim hem soeunlu bir ilişkinin getirdikleri, gerçekte böyle olmadığını düşünüyorum?
Evet tutumlar yanlış ama ben bile bu yaşımda asıp kesiyorsam 18 yaşındaki ergen de yapar herhalde diye düşünüyorum:)
Ona yol gösterilebilir, hani kızmak küsmek yerine yaptığının yanlış olduğunun beni üzdüğünün farkında mısın gibi mesaj atılabilir. Yüzyüze konuşmaktan çekinilebilir, özür dilemek zor gelebilir ama mesajda söyler bence...

Bunlar hem ergenliğim hem soeunlu bir ilişkinin getirdikleri, gerçekte böyle olmadığını düşünüyorum?
Evet tutumlar yanlış ama ben bile bu yaşımda asıp kesiyorsam 18 yaşındaki ergen de yapar herhalde diye düşünüyorum:)
Ona yol gösterilebilir, hani kızmak küsmek yerine yaptığının yanlış olduğunun beni üzdüğünün farkında mısın gibi mesaj atılabilir. Yüzyüze konuşmaktan çekinilebilir, özür dilemek zor gelebilir ama mesajda söyler bence...
Sen adım at diyosun :/

Ergenlik..... yapacak hicbisey yok sanirim, yasayarak öğrenecek herseyi. Ben de bana ogut verilmesinden, bilmislik taslanmasindan hoslanmazdim o da muhtemelen hoslanmiyor ve erkek cocuklari daha hircin basina buyruk oluyor zaten. Bence agresif davrandigi surece hic kaale almayin yokmus gibi davranin sinirleri yatisinca konusmayi deneyin arkadasca yaklasin, karsisina daha guzel/iyi kizlarin cikacagini filan soyleyin oyle yaklasin bide :)

Ergenlik..... yapacak hicbisey yok sanirim, yasayarak öğrenecek herseyi. Ben de bana ogut verilmesinden, bilmislik taslanmasindan hoslanmazdim o da muhtemelen hoslanmiyor ve erkek cocuklari daha hircin basina buyruk oluyor zaten. Bence agresif davrandigi surece hic kaale almayin yokmus gibi davranin sinirleri yatisinca konusmayi deneyin arkadasca yaklasin, karsisina daha guzel/iyi kizlarin cikacagini filan soyleyin oyle yaklasin bide :)

Barıştık kızlar.
Yüzüne bakıp sen iyi misin dedim.
Önce yanıma oturdu.
Sonra dizime başını koydu
Özür dilerim dedi. :)

Back
X