Erkek arkadaşım kız kardeşiyle uyuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bende bu kisma takildim, bu konu gercek olabilir, abi kardes yakin olup tamamen normal sekilde uyuyor sakalasiyor olabilir ama konu sahibine ne diye, nasil anlatiyor, sacmalik tamamen.
Kendisi sormuştur " niye kız kardeşinle uyuyorsun, ben kıskanırım, temas ediyor musun" falan diye. Çünkü aklındaki şeyi hepimiz anladık burda.
Öyle şeyleri de haberlerde duyabiliyoruz ne yazık ki.. Birlikte uyuyup şakalaşabilirler de, popoya dokunmak saçma geldi, o da doğruysa tabi. Ve bunu bilmesi de çok garip.

Çocukların gelişimi açısından en geç 2 yaşında ebeveynlerin odasından, okul çağı gelmeden de karşı cins kardeşinin odasından ayrılması gerektiği söyleniyor. O yaşlarda kardeşlerin aynı odada yatması bile normal değil. Erkeklerin gece ve sabah ne durumda olacağı belli olmuyor. Bir kardeşin buna şahit olması da hoş olmaz.
Aynı yatakta yatmak falan asla normal değil. El şakasından kastınızın -sizi rahatsız ettiği için- ellemek olduğunu tahmin ettim kaba tabirle. Tabi ki normal değil. Normal el şakasıyla kardeşler arasında olur tabii

Konu fake gibi de anlamadığım şey işiniz gücünüz yok mu da böyle saçma sapan, çok farklı yerlere gidecek fake bir konu açar insan? Sapık ya da deli falan olmak lazım.
Bir kere el şakasıyla yazdığınız gibi "popoya dokunmak" çok farklı şeyler. Gelen tepkilere göre olayı detaylandırmışsınız resmen. Parça parça çok farklı şeyler yazıyorsunuz.
Nasıl öğrendiniz diye sorulmuş ona da cevap yok. Sevgilinizin kız kardeşimin poposuna dokunuyorum diyecek hali yok ya?
Daha önce de hpv miyim diye konu açmışsınız, sevgilinizle ilişkiye giriyormuşsunuz. Dinen kardeşlerin beraber yatmasının uygun olmadığını söylemek hoş bir dokunuş olmuş yani sizin için.

Kişisel alan denilen şey var, ne enseye patlak göde şaplak durumu doğru ne birlikte uyumak doğru. Sokakta karton kutu üstünde mi yaşıyorlar ısınmak barınmak problemleri mi var?

Yani bende bu kisma takildim, bu konu gercek olabilir, abi kardes yakin olup tamamen normal sekilde uyuyor sakalasiyor olabilir ama konu sahibine ne diye, nasil anlatiyor, sacmalik tamamen.
Aynen öyle. Ve bu detay sonradan eklenmiş. Böyle bir şey olsa sonradan yazmaz konu içinde söylenirdi. Popoya dokunmak normal bir el şakası durumuna girmiyor ve beraber yatmaktan daha önemli bir konu çünkü. Tepkilere de siteyi kullanmayı bilmiyorum diye cevap vermiş, bilmeyecek bir şey yok derdini anlatmaktan mı acizsin yani. Konu fake gibi geldi ve aşırı rahatsız edici buluyorum böyle hassas konularda fake konular açmayı. Derdin ne yani

poposuna şaplak mı ne münasebet
hiç hoş değil ve çok gereksiz

burada diyorlar ya nevar yaaa diye boşverin siz
ülkemizde ve dünyada ensest ilişkiler yokmuş gibi

birlikte uyumak ne alaka.. çok saçma

Kendisi sormuştur " niye kız kardeşinle uyuyorsun, ben kıskanırım, temas ediyor musun" falan diye. Çünkü aklındaki şeyi hepimiz anladık burda.
Öyle şeyleri de haberlerde duyabiliyoruz ne yazık ki.. Birlikte uyuyup şakalaşabilirler de, popoya dokunmak saçma geldi, o da doğruysa tabi. Ve bunu bilmesi de çok garip.
Yani ogrendikten sonra tabiki kendisi sormusturda, kiz kardesiyle uyudugunu nasil ve neden ogrendi ben orayi anlamadim. Hadi sakalasma kismini belki bi youtube saka videosu izlerken sohbet konusu oldu konustular, "aa ayni kardesimle ben gibi" diye baslayan bi muhabbet sirasinda ogrendi ama birlikte uyuma kismini nasil ogrendi.

Ensestten falan bahsediliyorduda (atiyorum) erkek arkadasida "ne var bende kardesimle birlikte uyuyorum?" gibi cikisti mi, hani anlayamadigim ayni yatakta uyurlarken gozunle gormedigin surece (ya da ayni yatakta uyumanin fotosunu) bilebilecegin, sohbet konusu olacak birsey degil bu.

Eski esimle totalda 13 yillik tanısikligimiz var, ben bir kez olsun kiz kardeşiyle ayni odayi paylasmak durumunda kalmalarina dair bile bilgi sahibi degilim. Konu bastan asagi sacmalik.
Aynen öyle. Ve bu detay sonradan eklenmiş. Böyle bir şey olsa sonradan yazmaz konu içinde söylenirdi. Popoya dokunmak normal bir el şakası durumuna girmiyor ve beraber yatmaktan daha önemli bir konu çünkü. Tepkilere de siteyi kullanmayı bilmiyorum diye cevap vermiş, bilmeyecek bir şey yok derdini anlatmaktan mı acizsin yani. Konu fake gibi geldi ve aşırı rahatsız edici buluyorum böyle hassas konularda fake konular açmayı. Derdin ne yani
Sacmaladigini anladikca hikayeye ek yapip "siz benim ne yasadigimi biliyor musunuz" aglakligi yapmak bu sitenin moda kacis sekli biliyorsunki :)

Ama Neva'ya yazdigim gibi ben niye/nasil erkek arkadasimin evindeki yatak duzenini biliyorum. Hadi sakalasma sekli sohbet konusu olabilir belki karsilikli el sakasi yapilmistir, belki youtube'da salak saka videolari izlenmistir vs.

Amann neyse konu sahibi kacti zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X