Erkek arkadaşım kız kardeşiyle uyuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden size düzgün bir şekilde yanıt veren insanlara "hahahahah" "ayyyynenn" gibi çocukça tepkiler veriyorsunuz anlamadım.
Sevgiliniz sizinle iletişim halindeyken bunları mı anlatıyor yani. Aldığınız tepkilere göre taksit taksit detay veriyorsunuz kusura bakmayın bu konu bana da geçmedi.
Ya ablacım çok mu önemli sana geçip geçmemesi yani her şeye bir kulp bulmayın bilmiyorum bu site nasıl kullanılıyor o yüzden böyle anlatabildim biraz anlayış ya hemen bir saldırma peşindesiniz

2 yas kücüğüm erkek kardeşim evet yeri geldi birlikte uyuduk sakalastik ama cocukken belli bir yastan sonra sakalasma dahi el kol sakasindan cok sözlü olarak oldu.Tv izlerken yanina uzanip sebeklik yaparim ama öyle sabaha kadar uyumak vs dogru degil cinsel cekim tabii ki olamaz etik olarak dogru olmadigi icin uygun degil bence.

Herkese merhaba erkek arkadaşım 21 yaşında kardeşi 17 yaşında bazen birlikte uyuduklarını görüyorum ve sevgilimin kardeşiyle el kol şakaları garip geliyor. Ben de bugün bunun uygun olmadığını söyledim ve tartıştık. Ama ben cinsellik anlamında bir şey düşündüğüm için söylemedim bunu psikoloji öğrencisi olduğum için bu tarz şeyleri görüyoruz öğreniyoruz cinsel bir çekim olmasa dahi( bunu bilemeyiz) aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı. Aynı zamanda dinen caiz değil. Bu durum bir bana mı anormal geliyor? Genç bir kızla abisi uyuyabilir mi? Lütfen bu konuyu cinsellikle ve zihniyetle bağdaştırmayın.
La havle vela geçen sene abimler antalyaya gelmişti tatile bende 2 gün gittim aynı yatakta takıldık hep sizim gibilerin ağzına bir çakasım geliyor ki aklınız fikriniz pislikte

Herkese merhaba erkek arkadaşım 21 yaşında kardeşi 17 yaşında bazen birlikte uyuduklarını görüyorum ve sevgilimin kardeşiyle el kol şakaları garip geliyor. Ben de bugün bunun uygun olmadığını söyledim ve tartıştık. Ama ben cinsellik anlamında bir şey düşündüğüm için söylemedim bunu psikoloji öğrencisi olduğum için bu tarz şeyleri görüyoruz öğreniyoruz cinsel bir çekim olmasa dahi( bunu bilemeyiz) aynı odada kalınmamalı aynı yatakta hiç uyunmamalı. Aynı zamanda dinen caiz değil. Bu durum bir bana mı anormal geliyor? Genç bir kızla abisi uyuyabilir mi? Lütfen bu konuyu cinsellikle ve zihniyetle bağdaştırmayın.
Cinselliğe bağlamışsınız bas baya. Öyle olmasa dinen caiz değiller el kol şakaları falan. Uzak durum bu adamdan yaramaz size

Erkek kardeşim var evet birlikte büyüdük belli bir zamana kadar aynı odalarda da kaldık. Yalnız benim demek istediğim cinsel bir çekim olacak diye değil, sadece doğru hissettirmemesi . 17 yaşındaki bir genç kızın poposuna dokunmak bence aşırıya kaçıyor. El kol şakası derken bundan bahsediyorum. Erkek kardeşim asla bana böyle şakalar yapamaz çünkü ben bir kadınım belli bir süreden sonra bunların olmaması gerekir diye düşünüyorum
Popoya elleme detayından sonra ben de konunun troll olduğunu düşünüyorum. Ve oldukça da rahatsız edici bir konu. Eğer trollse böyle bir konu seçtiğin için ruh sağlığın yerinde değildir. Ayrıca sevgilinle cinsel birliktelik yaşadığını ve siğillerin olduğunu yazmışsın başka konuda. Böyle birinin olayın dinen caiz olup olmadığı kısmına takılacağını düşünmüyorum.

Ha bu arada ben 43 abim 45 di kucaklayip havuza falanda attı sence caiz midir tatlı kıss ona göre yapalım
Ikidir konularda abi kardeş ikilisine takılmışlar konu sahibeleri🙄bana aşırı kiskanclik gibi geliyor ayni samimiyeti yakalayamadiklari için herşey gözlerine batıyor ola bilir.Popo el şakasınada pek inanmadim😑

Ablacım ben öyle şeyler yaşamam yaşlıyım bıraktım o işleri 🥲🥲 postu sildiğin için burdan cevap verim dedim ;)

Annem evlenene kadar erkek kardeşiyle birlikte uyuyorlarmış. Sarmaş dolaş uyurduk diye anlatıyor. Aralarında 8 yaş var. Ama kaç yaş olursa olsun kardeşle uyumakta bir sorun görmüyorum, el kol şakaları ayarsızmış ama ona bir şey diyemeyeceğim

Gece boyu mu birlikte uyuyorlar, yoksa oyle gun icinde tv izlerken falan koltuga uzanma seklinde mi?
Uzak durun. Bu kişiyle görüşmeyi bitirin. Niyetini bilemem kendince asla kötü düşünmeyen biridir belki ama yaptıkları kesinlikle doğru değil. Mahrem bölgelere el kol şakası olmaz herkesin kardeşi var ama böyle şeyler doğru değil kimse yapmıyor. Yatakta birlikte yatmak asla kabul edilir değil. İnsanların özel alanları vardır insan uyurken kendini bile bilmiyor deli yatıyor yan dönüyor o yaşta bir erkek kardeşle yatilmaz. Hatta ki çocuklar artık büyüdugunde ben erkeğim özel alanım var kıyafetimi her yerde çıkaramam algısı oluşsun diye karşı cins kardeşlerle odalar ayrilmalidir. Ikisi de erkek dahi olsa kıyafet cikarip giyerken dikkat etmelidir. Dogru olan budur. Karşıt yorumlarla uğraşmayın. İlişkiyi sonlandirin başınız ağrımasın.

Garip tabii ki bugün erkek arkadaşım çevrimiçi ve yazmıyordu bende kimle konuşuyorsun onla uyu dedim o da ablamda dedi tamam uyu onla dedim olmaz ayıp dedi erkek arkadaşınızın ki garip tabii ki
Sen babanla yazarken, iyi babanla uyu deseler, aaa ayıp mı diyeceksin ? MaşaAllah iki taraf da birbirine münhasır

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X