- 26 Ağustos 2023
- 2.919
- 5.087
- 88
- 26
Anormal tabi ki su devirde neler oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anormal tabi ki su devirde neler oluyor
Sen de o evde mi yaşıyorsunHayır kesinlikle ensest bir ilişki olabilir anlamında söylemedim üstüne bastıra bastıra söylüyorum. El kol şakası derken 17 yaşındaki bir genç kızın poposuna dokunmak ne kadar doğru?
Hayır kesinlikle ensest bir ilişki olabilir anlamında söylemedim üstüne bastıra bastıra söylüyorum. El kol şakası derken 17 yaşındaki bir genç kızın poposuna dokunmak ne kadar doğru?
Yani bende bu kisma takildim, bu konu gercek olabilir, abi kardes yakin olup tamamen normal sekilde uyuyor sakalasiyor olabilir ama konu sahibine ne diye, nasil anlatiyor, sacmalik tamamen.Sevgiliniz poposuna dokunuyorum kız kardeşimin mi diyor size ?
Kendisi sormuştur " niye kız kardeşinle uyuyorsun, ben kıskanırım, temas ediyor musun" falan diye. Çünkü aklındaki şeyi hepimiz anladık burda.Yani bende bu kisma takildim, bu konu gercek olabilir, abi kardes yakin olup tamamen normal sekilde uyuyor sakalasiyor olabilir ama konu sahibine ne diye, nasil anlatiyor, sacmalik tamamen.
Aynen öyle. Ve bu detay sonradan eklenmiş. Böyle bir şey olsa sonradan yazmaz konu içinde söylenirdi. Popoya dokunmak normal bir el şakası durumuna girmiyor ve beraber yatmaktan daha önemli bir konu çünkü. Tepkilere de siteyi kullanmayı bilmiyorum diye cevap vermiş, bilmeyecek bir şey yok derdini anlatmaktan mı acizsin yani. Konu fake gibi geldi ve aşırı rahatsız edici buluyorum böyle hassas konularda fake konular açmayı. Derdin ne yaniYani bende bu kisma takildim, bu konu gercek olabilir, abi kardes yakin olup tamamen normal sekilde uyuyor sakalasiyor olabilir ama konu sahibine ne diye, nasil anlatiyor, sacmalik tamamen.
Yani ogrendikten sonra tabiki kendisi sormusturda, kiz kardesiyle uyudugunu nasil ve neden ogrendi ben orayi anlamadim. Hadi sakalasma kismini belki bi youtube saka videosu izlerken sohbet konusu oldu konustular, "aa ayni kardesimle ben gibi" diye baslayan bi muhabbet sirasinda ogrendi ama birlikte uyuma kismini nasil ogrendi.Kendisi sormuştur " niye kız kardeşinle uyuyorsun, ben kıskanırım, temas ediyor musun" falan diye. Çünkü aklındaki şeyi hepimiz anladık burda.
Öyle şeyleri de haberlerde duyabiliyoruz ne yazık ki.. Birlikte uyuyup şakalaşabilirler de, popoya dokunmak saçma geldi, o da doğruysa tabi. Ve bunu bilmesi de çok garip.
Sacmaladigini anladikca hikayeye ek yapip "siz benim ne yasadigimi biliyor musunuz" aglakligi yapmak bu sitenin moda kacis sekli biliyorsunki :)Aynen öyle. Ve bu detay sonradan eklenmiş. Böyle bir şey olsa sonradan yazmaz konu içinde söylenirdi. Popoya dokunmak normal bir el şakası durumuna girmiyor ve beraber yatmaktan daha önemli bir konu çünkü. Tepkilere de siteyi kullanmayı bilmiyorum diye cevap vermiş, bilmeyecek bir şey yok derdini anlatmaktan mı acizsin yani. Konu fake gibi geldi ve aşırı rahatsız edici buluyorum böyle hassas konularda fake konular açmayı. Derdin ne yani