- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
-
haddiniz olmadan kendi kendinize askere gitmiş koca adamın telefonunu kurcalayıp özel hayatına tecavüz etmişsiniz. tabir budur. kendi hayatınızı nasıl yaşamak isterseniz yaşayın, bşkalarına zorla kendi istediklerinizi dayatamazsınız. ben kardeşinin yerinde olsam telefonumunu ve özel hayatımı kurcalayıp bana böyle gelsen bir güzel ağzının payını verir yollarım seni.Merhaba herkese, iyi akşamlar.
Erkek kardeşim 21 yaşında ve 2 ay önce askere gitti, halen orda. Telefonu android olduğu için doğal olarak askere götüremedi evde bıraktı. Geçen gün beni aradı ve hafıza kartına müzik yükleyip kargoyla ona göndereceğimiz eşyalar arasına koymamı istedi. Hafıza kartında fotoğraflar var onları sil dedi. Bende telefonuna baktım şifre var ama söylemiyor asla şifresini. Desen çizme şifreli. Bende rastgele denerken tesadüfen açtım şifreyi. Fotoğrafları sileyim dedim açtım gördüm doğal olarak. Farklı farklı kızlardan gelen nude dediğimiz fotolar vardı. Çıplak fotoğraf yani. Sonra yine farklı farklı kızlarla fotoğraflar çekilmiş içkili ortamlar. Aile olarak biz biraz muhafazakar bir aileyiz alkol kullanmıyoruz. Kullanmasını da istemeyiz yani annem ve ben kardeşimin. Babam biraz daha tepkisiz bu konularda. Neyse bazı mesajları da gördüm. Sexting dediğimiz konuşmalar vardı. Yine tek bir kişiyle değil farklı farklı kişilerle. Hepsini okumadım. Şimdi diyeceksiniz biliyorum okuman, bakman saygısızlık. Evet sonuçta özeli. Ama telefonu açınca bildirimler gelmeye başladı doğal olarak gördüm. Beni rahatsız eden şu açıkçası tek bir sevgilisi olsa ve onunla konuşsa etse banane der geçerim. Ama farklı farklı kişilerle aynı anda. Hatta bazı kızlar rahatsız olmuş sanırım ve konuşmayı kesmiş. Kardeşimin bu tarz bir karaktere sahip olması beni rahatsız etti. Askerde olduğu için tabii ki ona hiçbir şey söylemedim gördüğüme dair. Anneme ve babama da söylemedim. Geldikten sonra biraz zaman geçtikten sonra konuşsam mı diyorum? Siz ne dersiniz nasıl yaklaşmalıyım?
Yani böyle şeyler görmek hoş değil ama sonuçta yaşı küçük degil kardeşinin. yetişkin bir erkek yapmayan yoktur bu tarz şeyler diye düşünüyorum, kızlara karşı tehdit taciz gibi Bi durum yoksa gayet iki tarafında istegi ile olan konuşmalarsa hiç karışmayın bilmiyormuş gibi devam edin. aile olarak nasıl oldugunuz önemli değil her insan kendi hayatını yaşıyor o farklı yaşamak istiyorsa onun tercihi buna karışamazsınız ancak kızlara karşı yanlış bişeyler yapıyor tehdit taciz modunda ise o zaman konuşmanız gerekirMerhaba herkese, iyi akşamlar.
Erkek kardeşim 21 yaşında ve 2 ay önce askere gitti, halen orda. Telefonu android olduğu için doğal olarak askere götüremedi evde bıraktı. Geçen gün beni aradı ve hafıza kartına müzik yükleyip kargoyla ona göndereceğimiz eşyalar arasına koymamı istedi. Hafıza kartında fotoğraflar var onları sil dedi. Bende telefonuna baktım şifre var ama söylemiyor asla şifresini. Desen çizme şifreli. Bende rastgele denerken tesadüfen açtım şifreyi. Fotoğrafları sileyim dedim açtım gördüm doğal olarak. Farklı farklı kızlardan gelen nude dediğimiz fotolar vardı. Çıplak fotoğraf yani. Sonra yine farklı farklı kızlarla fotoğraflar çekilmiş içkili ortamlar. Aile olarak biz biraz muhafazakar bir aileyiz alkol kullanmıyoruz. Kullanmasını da istemeyiz yani annem ve ben kardeşimin. Babam biraz daha tepkisiz bu konularda. Neyse bazı mesajları da gördüm. Sexting dediğimiz konuşmalar vardı. Yine tek bir kişiyle değil farklı farklı kişilerle. Hepsini okumadım. Şimdi diyeceksiniz biliyorum okuman, bakman saygısızlık. Evet sonuçta özeli. Ama telefonu açınca bildirimler gelmeye başladı doğal olarak gördüm. Beni rahatsız eden şu açıkçası tek bir sevgilisi olsa ve onunla konuşsa etse banane der geçerim. Ama farklı farklı kişilerle aynı anda. Hatta bazı kızlar rahatsız olmuş sanırım ve konuşmayı kesmiş. Kardeşimin bu tarz bir karaktere sahip olması beni rahatsız etti. Askerde olduğu için tabii ki ona hiçbir şey söylemedim gördüğüme dair. Anneme ve babama da söylemedim. Geldikten sonra biraz zaman geçtikten sonra konuşsam mı diyorum? Siz ne dersiniz nasıl yaklaşmalıyım?
Bsey Dicem fotoları sil diyor ama şifre vermiyor o nasıl oluyorMerhaba herkese, iyi akşamlar.
Bastırılmış falan degil alakası yok bastırılmış olsa bunları zaten yapamaz bile.Sağlıklı bir erkek olduğu için mutlu olmalısın.
Ayrıca ne diyeceksin ? Sexing yapma mı ? Muhafazakar biri bunları nasıl konuşacak ki ?
Bastırılmış aile çocuğu olmanın sonuçlarını yaşıyor. Herkesin hayatına kimse karışamaz diyorum.
Bastırılmasa şifreme bakma falan demezdi. Sallamazdı durumu. Bence bunu konuşmak bile utanç verici bir şey. Ne diyeceksiniz merak ettim. Sexing yapma mı ?Bastırılmış falan degil alakası yok bastırılmış olsa bunları zaten yapamaz bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?