Erkek kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Merhaba herkese, iyi akşamlar.

Erkek kardeşim 21 yaşında ve 2 ay önce askere gitti, halen orda. Telefonu android olduğu için doğal olarak askere götüremedi evde bıraktı. Geçen gün beni aradı ve hafıza kartına müzik yükleyip kargoyla ona göndereceğimiz eşyalar arasına koymamı istedi. Hafıza kartında fotoğraflar var onları sil dedi. Bende telefonuna baktım şifre var ama söylemiyor asla şifresini. Desen çizme şifreli. Bende rastgele denerken tesadüfen açtım şifreyi. Fotoğrafları sileyim dedim açtım gördüm doğal olarak. Farklı farklı kızlardan gelen nude dediğimiz fotolar vardı. Çıplak fotoğraf yani. Sonra yine farklı farklı kızlarla fotoğraflar çekilmiş içkili ortamlar. Aile olarak biz biraz muhafazakar bir aileyiz alkol kullanmıyoruz. Kullanmasını da istemeyiz yani annem ve ben kardeşimin. Babam biraz daha tepkisiz bu konularda. Neyse bazı mesajları da gördüm. Sexting dediğimiz konuşmalar vardı. Yine tek bir kişiyle değil farklı farklı kişilerle. Hepsini okumadım. Şimdi diyeceksiniz biliyorum okuman, bakman saygısızlık. Evet sonuçta özeli. Ama telefonu açınca bildirimler gelmeye başladı doğal olarak gördüm. Beni rahatsız eden şu açıkçası tek bir sevgilisi olsa ve onunla konuşsa etse banane der geçerim. Ama farklı farklı kişilerle aynı anda. Hatta bazı kızlar rahatsız olmuş sanırım ve konuşmayı kesmiş. Kardeşimin bu tarz bir karaktere sahip olması beni rahatsız etti. Askerde olduğu için tabii ki ona hiçbir şey söylemedim gördüğüme dair. Anneme ve babama da söylemedim. Geldikten sonra biraz zaman geçtikten sonra konuşsam mı diyorum? Siz ne dersiniz nasıl yaklaşmalıyım?

Siz muhafazakar olduğunuz için onunda bu yolda ilerlemesini gönülden isteyebilirsiniz ama o yolunu farklı çizebilir. Yani alkol alıyor diye kız arkadaşlarıyla olan ortamlarına fln bir şey diyemezsiniz.
Taciz ediyorsa bilemem tabii. Eğer her kıza yürüyor, tacize varan üslupla ısrar ediyorsa o başka.
Ama o durumda da siz ne diyebilirsiniz onu bilemiyorum tabii. Sakince yaptığının çirkin olduğunu taciz etmemesi gerektiğini konuşabilirsiniz de etkisi olur mu bilemem.
Bana açıkçası yapabileceğiniz de kısıtlı geldi

haddiniz olmadan kendi kendinize askere gitmiş koca adamın telefonunu kurcalayıp özel hayatına tecavüz etmişsiniz. tabir budur. kendi hayatınızı nasıl yaşamak isterseniz yaşayın, bşkalarına zorla kendi istediklerinizi dayatamazsınız. ben kardeşinin yerinde olsam telefonumunu ve özel hayatımı kurcalayıp bana böyle gelsen bir güzel ağzının payını verir yollarım seni.

Yaptığınız yanlış elbette. Tek gecelik ilişkiler olsa okey derim. Bu kişilerin kendi tercihi.

Bi kaç kız ayni anda ise bu şerefsizliktir. Ben yakalarsam kendi yanlışımı umursamadan saydırır kızlara da haber verirdim. Ne b.k yerse yesin sonra.

Nudeler içkiler filan kimseyi ilgilendirmez ordan yürüyemezsiniz o artık yetişkin.

Sanki kardeşinden geri kalır yanınız var.
En azından o nudelari kızlar kendi isteğiyle göndermiş. Rızası var.
Ama siz açıp sapik gibi bakmışsınız. Keşke öyle bakarken kardeşinizin nude'una denk gelseydiniz. Öyle isterdim ki
O zaman anlardiniz belki yaptığınızın ne iğrenç bir davranış olduğunu,başkasının özelini didiklemenin ne dmeek olduğunu...
Bir de sekstingleri okumuşsunuz. Ayıp yani, gerçekten ayıp.
Yapacağınız da bir şey yok. Siz muhafazakarsiniz o sizi bağlar,belli ki kardeşiniz muhafazakar değil.

Yani böyle şeyler görmek hoş değil ama sonuçta yaşı küçük degil kardeşinin. yetişkin bir erkek yapmayan yoktur bu tarz şeyler diye düşünüyorum, kızlara karşı tehdit taciz gibi Bi durum yoksa gayet iki tarafında istegi ile olan konuşmalarsa hiç karışmayın bilmiyormuş gibi devam edin. aile olarak nasıl oldugunuz önemli değil her insan kendi hayatını yaşıyor o farklı yaşamak istiyorsa onun tercihi buna karışamazsınız ancak kızlara karşı yanlış bişeyler yapıyor tehdit taciz modunda ise o zaman konuşmanız gerekir

21 yaşındaki askerden dönecek adamın abla, aile nasihatiyle karakterinin değişeceğini sanmıyorum.

Değişirse kendi istediği zaman değişebilir ancak.

Alkol ve cinsel ilişki konusunda zaten kendi kararı. Birden fazla kadınla olması doğru değil sadece.

Bsey Dicem fotoları sil diyor ama şifre vermiyor o nasıl oluyor

Birde hayat onun hayatı beden onun bedeni
İstedigiyle sevisebilir evli olmadığı sürece ortada bir ahlaksizlik görmüyorum ben

Günah kısmında okeyiz ama onun hesabını soracak olan Allah .
Kuluna düşmez. Saygı duymalisiniz

Valla benim de erkek kardeşim var. Hiç merak etmiyorum özel hayatını. Çünkü bana ne.
Telefonunu karıştırmam da hadi diyelim bir şekilde gördüm. Gördüğüm ortaya çıkmasın diye ağzımı açmam şahsen.
Kardeşsiniz evet, ama aynı kişi değilsiniz. Acilen kardeşinizi bir uzantınız gibi görmekten vazgeçin derim. O farklı bir insan, hazmedin bunu bence. İsterse kötü şeyler de yapabilir, sonuçları da onu bağlar. Bir de şu an sadece "size" uygun gelmeyen davranışları var. Adam öldürmemiş, hırsızlık yapmamış, kadına çocuğa saldırmamış. Bunlar yoksa karışmamak lazım.

kızlardan nude görmüşsünüz de feveran ediyorsunuz erkek nude lar görseniz ne olurdunuz düşünmek bile istemiyorum
şifre koymuşsa özelinin karıştırılmasını istemiyor demektir,neden inatla şifreyi çözüp bakma gereği duydunuz?...bence sakın kardeşinize bahsetmeyin haklı olarak büyük tepki verebilir

Bastırılmış falan degil alakası yok bastırılmış olsa bunları zaten yapamaz bile.

Kardeşiniz fotoğrafları sil dediğine göre ister istemez görmüş olabilirsiniz fotoğrafları.
Ama özellikle açıp bakmak,konuşmaları okumak falan çok çirkin gerçekten.
Onlar kardeşinizin özeli,çocukta değil asker çağında adam karıştırmaya hakkınız yoktu.Çok ayıp bir kere ya.
Ayrıca yaklaşım konusuna gelirsek yine tekrar ediyorum koskoca kazık kadar adam.Bu saatten sonra kalkıpta kızlarla ilişki yaşama,cinsel içerikli konuşmalar yapma mı diyeceksiniz? Ne diyebilirsiniz yani?
Ortada yanlış bir şeyde yok ki ayrıca bir yaklaşımda bulunasınız.
Kardeşiniz sizinle aynı görüşü paylaşmıyor demek ki.Günahıda sevabıda kendine.
Herkes hududunu bilmeli bence.

Bastırılmış falan degil alakası yok bastırılmış olsa bunları zaten yapamaz bile.
Bastırılmasa şifreme bakma falan demezdi. Sallamazdı durumu. Bence bunu konuşmak bile utanç verici bir şey. Ne diyeceksiniz merak ettim. Sexing yapma mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…