Erkek kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki flört, gezmece tozmaca tarzı ilişkiler seviyor-tercih ediyor. Bir arkadaşım vardı böyle, dediğiniz gibi hep farklı farklı kızlarla gezer tozar ilişki yaşardı, bi gün bi kız çıktı karşısına, bizimki o işleri komple bıraktı geçtiğimiz yaz nişan yaptılar…Yani özel hayatında böyle devam edebilir de etmeyebilir de o tamamen kendisine kalmış, üstelik sizin şifresini çözüp bunlara baktığınızı öğrenirse sizden soğuyabilir.

20 yaşında çocuk zaten, evlilik odaklı bir ilişkiye nasıl hazır olabilir ki o yaşta :)

buradaki bazı konularda kendimi aptal hissediyorum. bi ben kurcalamıyorum böyle şeyleri.
fotoları sil dese bana biri, tümünü seç der silerim hepsini birden.
görmem gereken birşey zaten bana gönderilmiş olur o kişi tarafından.
burada baya baya bakalım kardeşim uygun görmediğimiz birşey yapmış mı merakı var.
Aynen öyle tesadüfen falan bir yere kadar görürsün kimse kimseyi yemesin burda.Mesajların içeriğine kadar bilemezsin.
He 1-2 fotoğraf mı gördün istemeden,hepsini sil diye seçenek çıkıyor zaten,basarsın ona daha fazla görmemen gereken şey görmeden silersin.
Konu sahibi muhafazakar olduğum için tepki alıyorum diyor ama bunu ikide bir dile getiren kendisi.Olay muhafazakar olması değil.Seninde dediğin gibi ama onaylamadığımız bir şey yapıyor mu diye bir kontrol etme çabası var burda.Bunu kim yapsa aynı tepkiyi alırdı zaten.
Belliki kardeşiyle kafa yapıları aynı değil konu sahibinin bunu bir anlasa ortada sorun kalmayacak aslında.
Ayrıca evet bazı kızlarda takılmalık ilişkiler yapıp,sexting yapıyor.Yani çocuğu sapık ilan etmeye de gerek yok.Genç adam takılmak istiyor rahat bırakın işte.

var tabi ki. hele ki cinsellik mevzuunda herkesin gizli bir yanı vardır. ki toplum olarak en baskı yaşadığımız alan.
evet insan bazı şeyleri kardeşine, babasına, kuzenine vs konduramaz. tanımadığın biri yapınca etkilenmezsin ama onun yaptığını bilmek farklıdır.
ama aynı zamanda insani olduğunu da bilmek lazım.
çocuk bir kıza fiziksel yada psikolojik zarar vermiş olsa çok haklı.
ama adam talep ediyor, kim arz ederse..
arz edemeyecek kız da olmaz ama diyip konuşmaya devam ediyorsa bunda da çocuğun ne kabahati var ?
İşte, kızlar da ben bunu "düzeltirim" diye düşünüyor çoğu zaman.
Burada Avril diye bir üye var. Adam bununla sevişmek istiyormuş, Avril'ın umduğu şey de adamın sevişmek istememesi ama buna delice aşık olması falan. Ütopik beklentiler olabiliyor işte.
Adamlarda da var şimdi ama Ast. Baktın kız pembe panjurcu, romantik bir tip. Ekmek çıkmaz buradan sana işte, daha ne zorlatıyorsun?

Burada Avril diye bir üye var. Adam bununla sevişmek istiyormuş, Avril'ın umduğu şey de adamın sevişmek istememesi ama buna delice aşık olması falan. Ütopik beklentiler olabiliyor işte.
Adamlarda da var şimdi ama Ast. Baktın kız pembe panjurcu, romantik bir tip. Ekmek çıkmaz buradan sana işte, daha ne zorlatıyorsun?
Ya bilmiyorum ben mi çok netim bu konularda ama bir erkek senden daha konuşmanın başında ısrarla nude istiyorsa,konuyu sürekli cinselliğe getiriyorsa o erkeğin niyeti bellidir ya.Bunu bile bile hala devam etmek,elini ateşe sokup aa ben yandım demek gibi geliyor yani bana.
Adam en başından niyetini belli ediyorsa ve sende hala düzeltirim umuduyla devam ediyorsan burafa suçlu kim şimdi? Kadın mı erkek mi?
Ben astrojurnal astrojurnal 'e katılıyorum erkek bunu talep ediyorsa ve kızda bu talebe karşılık veriyorsa bunda erkeğin ne suçu var?

Aynen öyle tesadüfen falan bir yere kadar görürsün kimse kimseyi yemesin burda.Mesajların içeriğine kadar bilemezsin.
He 1-2 fotoğraf mı gördün istemeden,hepsini sil diye seçenek çıkıyor zaten,basarsın ona daha fazla görmemen gereken şey görmeden silersin.
Konu sahibi muhafazakar olduğum için tepki alıyorum diyor ama bunu ikide bir dile getiren kendisi.Olay muhafazakar olması değil.Seninde dediğin gibi ama onaylamadığımız bir şey yapıyor mu diye bir kontrol etme çabası var burda.Bunu kim yapsa aynı tepkiyi alırdı zaten.
Belliki kardeşiyle kafa yapıları aynı değil konu sahibinin bunu bir anlasa ortada sorun kalmayacak aslında.
Ayrıca evet bazı kızlarda takılmalık ilişkiler yapıp,sexting yapıyor.Yani çocuğu sapık ilan etmeye de gerek yok.Genç adam takılmak istiyor rahat bırakın işte.

aynen öyle. herkesin gözü kayar ama özelidir der hepsini birden silersin.
mesaj ana ekrana düşüyorsa da kaydırırsın okumadan.
açıkçası kardeşim olsa ben de flört/takılma durumlarını bilmek istemem. ha kendi anlatır belli raddeye kadar konuşurum o ayrı.
belli isteğine karşılık veren kızlar da var, o yaşta ciddi bir şey yaşamak istememesi de normal. doğal olarak şansını deniyor.
silah zoruyla soymuyor insanları sonuçta.

Doğal olarak gördüm diye bir şey yok yalnız. Özellikle bakmış, karıştırmış, kurcalamışsınız. Aile olarak alkol kullanmıyoruz cümlesi de garip geldi, herkese kendi başına bir birey neticede. 21 yaşında bir adamın kız arkadaşlarıyla yaptığı özel konuşmalar ne sizi ne annenizi ne babanızı ilgilendirir. Kendi hayatınızı istediğini gibi yaşarsınız ama kardeşiniz dahi olsa bir başkasının hayatına karışma hakkınız yok.

bilmem. biri bana istemiyorum dese ama iletişimini kesmese yan cebime diyor derim direkt.
kimse için o kadar empati yapmak mecburiyetim yok ki.

aynen öyle. herkesin gözü kayar ama özelidir der hepsini birden silersin.
mesaj ana ekrana düşüyorsa da kaydırırsın okumadan.
açıkçası kardeşim olsa ben de flört/takılma durumlarını bilmek istemem. ha kendi anlatır belli raddeye kadar konuşurum o ayrı.
belli isteğine karşılık veren kızlar da var, o yaşta ciddi bir şey yaşamak istememesi de normal. doğal olarak şansını deniyor.
silah zoruyla soymuyor insanları sonuçta.
Kesinlikle.Bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte.Alan razı veren razıysa konu sahibi neden bunu dert ediniyor bu kadar?
Daha 21 yaşında birinden ciddi bir ilişki bekleyemezsin ki.
Ya ileride evlenincede böyle yaparsaymış,halamında sakalı olsa amcam olurdu.
21 yaşında adam kanı deli akıyo işte kendi haline bıraksalar zaten durulacak adam.

Ya bilmiyorum ben mi çok netim bu konularda ama bir erkek senden daha konuşmanın başında ısrarla nude istiyorsa,konuyu sürekli cinselliğe getiriyorsa o erkeğin niyeti bellidir ya.Bunu bile bile hala devam etmek,elini ateşe sokup aa ben yandım demek gibi geliyor yani bana.
Adam en başından niyetini belli ediyorsa ve sende hala düzeltirim umuduyla devam ediyorsan burafa suçlu kim şimdi? Kadın mı erkek mi?
Ben astrojurnal astrojurnal 'e katılıyorum erkek bunu talep ediyorsa ve kızda bu talebe karşılık veriyorsa bunda erkeğin ne suçu var?
İşte aslında talebe karşılık vermiyorlar. Erkeğin nude istemeyi bırakmasını umuyorlar çaresizce. Ama böyle bir şey olmuyor tabi. Nude istemeyi unutacak, cinsel olarak yaklaşmayacak ama sana çok aşık olacak. Çünkü seven sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Çok aşık olanlar sevişmez. Bu kafa yapısından geliyor işte. :deli:

bilmem. biri bana istemiyorum dese ama iletişimini kesmese yan cebime diyor derim direkt.
kimse için o kadar empati yapmak mecburiyetim yok ki.
Yani Ast mesela senle yakın olsak, sen bir konuda bana hayır desen, benim için hayırdır o. Belki demem yani.
Kız nude göndermek istemiyor mu? İstedim bir kere, hayır dedi mi? Tamam işte, cevabını almışsın yani.

Kesinlikle.Bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte.Alan razı veren razıysa konu sahibi neden bunu dert ediniyor bu kadar?
Daha 21 yaşında birinden ciddi bir ilişki bekleyemezsin ki.
Ya ileride evlenincede böyle yaparsaymış,halamında sakalı olsa amcam olurdu.
21 yaşında adam kanı deli akıyo işte kendi haline bıraksalar zaten durulacak adam.

bunun alt metni şey, fingirdediği bir kızı alıp gelin diye getiricek, napıcaz ?

Yani Ast mesela senle yakın olsak, sen bir konuda bana hayır desen, benim için hayırdır o. Belki demem yani.
Kız nude göndermek istemiyor mu? İstedim bir kere, hayır dedi mi? Tamam işte, cevabını almışsın yani.

bebeğim bana karşı herhangi bir konuda sadece aklınla hareket edersen bunu yaparsın.
ama bilirsin ki erkeklerin beyni %90 kafataslarını tercih etmez.

bebeğim bana karşı herhangi bir konuda sadece aklınla hareket edersen bunu yaparsın.
ama bilirsin ki erkeklerin beyni %90 kafataslarını tercih etmez.
Valla sen de haklısın Ast. Bunların 35 yaşındaki hali de aklıyla düşünmüyor ki. :deli:
Ay bunlar ölene kadar şeyiyle düşünüyor ya. :olamaz:

İşte aslında talebe karşılık vermiyorlar. Erkeğin nude istemeyi bırakmasını umuyorlar çaresizce. Ama böyle bir şey olmuyor tabi. Nude istemeyi unutacak, cinsel olarak yaklaşmayacak ama sana çok aşık olacak. Çünkü seven sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Çok aşık olanlar sevişmez. Bu kafa yapısından
Öyle adamlar bırakmaz işte dediğim gibi niyet zaten belli.Bunu bile bile devam edip sonra ağlamak bana saçma geliyor.Kızlar şunu anlamalı artık bazı erkekler sadece takılmak istiyor,eğer sana uygun değilse arkana bakmadan gideceksin.

Öyle adamlar bırakmaz işte dediğim gibi niyet zaten belli.Bunu bile bile devam edip sonra ağlamak bana saçma geliyor.Kızlar şunu anlamalı artık bazı erkekler sadece takılmak istiyor,eğer sana uygun değilse arkana bakmadan gideceksin.
Bunu anladığımız gün büyük bir aydınlanma yaşayacağız, ama işte...:KK53:

Gördüğünüz seyler gayet normal ne konuda uyarıcaksınız cok merak ettim. Her ınsan ayrı ayrı bireydir ailenız o zaman hıc cocuk yapmasaydı. Asıl yanlış olan sizin yaptığınız.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X