Erkek kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sexting ve o nude denen resimler iki tarafın da isteği ile olan şeyler öyle değil mi?
Aynı anda birden fazla kişiyle konuşuyor olması evet yanlış ama o zamanlar daha askere bile gitmemiş, zaten aklı çükünde bir oğlan çocuğundan bahsediyoruz. Maalesef erkeklerin çoğu kardeşin yaşındayken yapıyor böyle şeyleri. Hatta resimler kızlardan geldiğine göre kızlar da yapıyor. Yani sen ne diyeceksin ki? Seks yapma cinsel muhabbet açma mı dicen? Kızlar nude atmasın mı dicen? Yapacak pek bir şey yok bence

Açıkçası ben birden fazla insanla bu tarz konuşmalar yapmanin sağlıklı bi durum olduğunu düşünmüyorum ama çoğunluk bunu normal karşılamış o zaman diyecek bir şey yok

Tabi ki doğru değil ama yaşı daha küçük. O da bulacak yolunu. Siz onu uyarırsanız ilişkiniz zedelenir. Kardeşinize bir faydası olmaz.

Merhaba herkese, iyi akşamlar.

Erkek kardeşim 21 yaşında ve 2 ay önce askere gitti, halen orda. Telefonu android olduğu için doğal olarak askere götüremedi evde bıraktı. Geçen gün beni aradı ve hafıza kartına müzik yükleyip kargoyla ona göndereceğimiz eşyalar arasına koymamı istedi. Hafıza kartında fotoğraflar var onları sil dedi. Bende telefonuna baktım şifre var ama söylemiyor asla şifresini. Desen çizme şifreli. Bende rastgele denerken tesadüfen açtım şifreyi. Fotoğrafları sileyim dedim açtım gördüm doğal olarak. Farklı farklı kızlardan gelen nude dediğimiz fotolar vardı. Çıplak fotoğraf yani. Sonra yine farklı farklı kızlarla fotoğraflar çekilmiş içkili ortamlar. Aile olarak biz biraz muhafazakar bir aileyiz alkol kullanmıyoruz. Kullanmasını da istemeyiz yani annem ve ben kardeşimin. Babam biraz daha tepkisiz bu konularda. Neyse bazı mesajları da gördüm. Sexting dediğimiz konuşmalar vardı. Yine tek bir kişiyle değil farklı farklı kişilerle. Hepsini okumadım. Şimdi diyeceksiniz biliyorum okuman, bakman saygısızlık. Evet sonuçta özeli. Ama telefonu açınca bildirimler gelmeye başladı doğal olarak gördüm. Beni rahatsız eden şu açıkçası tek bir sevgilisi olsa ve onunla konuşsa etse banane der geçerim. Ama farklı farklı kişilerle aynı anda. Hatta bazı kızlar rahatsız olmuş sanırım ve konuşmayı kesmiş. Kardeşimin bu tarz bir karaktere sahip olması beni rahatsız etti. Askerde olduğu için tabii ki ona hiçbir şey söylemedim gördüğüme dair. Anneme ve babama da söylemedim. Geldikten sonra biraz zaman geçtikten sonra konuşsam mı diyorum? Siz ne dersiniz nasıl yaklaşmalıyım?

Arkadaşlar birden fazla kızla bu tarz konuşmaları aynı anda yapması sizce normal mi?
hiçbir şey demeyin karışamazsınız da zaten ayrıca siz bunları yapma dediniz diye yapmayacağını mı düşündünüz? daha ilerisini de yaşamıştır

Ben de ısrarla bu detay neden atlanıyor anlamıyorum şaşkınım.
Merve yapma lütfen. Birden fazla kadınla neden yazışır bi genç adam :)
Vakit geçiriyorlar. Hayatında hiç böyle birini görmedim mi ?
Issız adamda mı izlemedin :D

Açıkçası ben birden fazla insanla bu tarz konuşmalar yapmanin sağlıklı bi durum olduğunu düşünmüyorum ama çoğunluk bunu normal karşılamış o zaman diyecek bir şey yok
Şimdi sen kardeşine birden fazla kızla konuşuyomuşsun desen o da demeyecek mi sen benim konuşmalarımı mı okudun diye?
O zaman ne cevap vereceksin?
Kimsenin normal karşıladığı yok kendini ve kardeşini daha kötü bir duruma sokma diye konuşuyor insanlar.
Ama çok istiyosan söyle kardeşine bakalım ne tepki alacaksın.

Bastırılmış falan degil alakası yok bastırılmış olsa bunları zaten yapamaz bile.
Zaten bastırılmış tipler genelde en aşırılıkları yapar. Yasak denilen, doğru bulunmayan ne varsa aile görmediği sürece dibine vururlar. Eğer kardeşinize göre kadın erkek ilişkileri çevrenizce normal görülseydi, gizli saklı 10 tane kadının nude fotoğrafı olmazdı telefonunda. Belki de çok daha oturaklı bir cinsel yaşamı olurdu.

Merve yapma lütfen. Birden fazla kadınla neden yazışır bi genç adam :)
Vakit geçiriyorlar. Hayatında hiç böyle birini görmedim mi ?
Issız adamda mı izlemedin :KK70:
Birden fazla sevgili olayı çok rezalet değil mi ya? Bak tek gecelik iliskilere bir sey demiyorum iki tarafın da tercihi.
Hayatımda böyle biri vardi bir kuzen durup durup malsın derdim. 🤷🏻‍♀️

Birden fazla sevgili olayı çok rezalet değil mi ya? Bak tek gecelik iliskilere bir sey demiyorum iki tarafın da tercihi.
Sevgili değiller ki :D sexing yapıyorlar. Olay bence senin anladığın gibi değil.

Ben de ısrarla bu detay neden atlanıyor anlamıyorum şaşkınım.
Bu konuyla ilgili bir şey söylese kardeşine,kardeşide o zaman diyecek ki "sen benim konuşmalarımı mı okudun?"
Ee o zaman daha kötü.
Anca böyle bir konu açılırsa falan o zaman birden çok kızla konuşmasının yanlış olduğunu söyleyip tavsiye falan verebilir.

Sevgili değiller. Takılmaca deniyor, bakıyorlar iki tarafın da eli yüzü düzgün, ok deniyor. Bağlanma, söz verme vs. yok.

Ortam çok muhafazakar ama tüm terimlere hakimsiniz. Utanmadınız mı başka kızların çıplak fotoğraflarına bakmaya. Onlar kardeşinize atılmış. Kardeşiniz fotoğraflarla şantaj yapmıyorsa, taciz durumu yoksa unutun. Bakmamış olun.
sosyal medyadan bu terimleri herkes biliyor artık olayı başka taraflara çekmezseniz sevinirim.

Kardeşiniz fotoğrafları sil dediğine göre ister istemez görmüş olabilirsiniz fotoğrafları.
Ama özellikle açıp bakmak,konuşmaları okumak falan çok çirkin gerçekten.
Onlar kardeşinizin özeli,çocukta değil asker çağında adam karıştırmaya hakkınız yoktu.Çok ayıp bir kere ya.
Ayrıca yaklaşım konusuna gelirsek yine tekrar ediyorum koskoca kazık kadar adam.Bu saatten sonra kalkıpta kızlarla ilişki yaşama,cinsel içerikli konuşmalar yapma mı diyeceksiniz? Ne diyebilirsiniz yani?
Ortada yanlış bir şeyde yok ki ayrıca bir yaklaşımda bulunasınız.
Kardeşiniz sizinle aynı görüşü paylaşmıyor demek ki.Günahıda sevabıda kendine.
Herkes hududunu bilmeli bence.
Kimse anlamıyor ama evet kendisi sil dedi zaten göreceğimi biliyordu. Zorla bakmadım klasörü açar açmaz düştü önüme zaten çoğunu da açmadan sildim.

Sevgili değiller. Takılmaca deniyor, bakıyorlar iki tarafın da eli yüzü düzgün, ok deniyor. Bağlanma, söz verme vs. yok.
Baktığında bununda tek gecelikten çok bir farkı yok zaten.Ortada öyle sevgililik/bağlılık yok yani.

Merhaba herkese, iyi akşamlar.

Erkek kardeşim 21 yaşında ve 2 ay önce askere gitti, halen orda. Telefonu android olduğu için doğal olarak askere götüremedi evde bıraktı. Geçen gün beni aradı ve hafıza kartına müzik yükleyip kargoyla ona göndereceğimiz eşyalar arasına koymamı istedi. Hafıza kartında fotoğraflar var onları sil dedi. Bende telefonuna baktım şifre var ama söylemiyor asla şifresini. Desen çizme şifreli. Bende rastgele denerken tesadüfen açtım şifreyi. Fotoğrafları sileyim dedim açtım gördüm doğal olarak. Farklı farklı kızlardan gelen nude dediğimiz fotolar vardı. Çıplak fotoğraf yani. Sonra yine farklı farklı kızlarla fotoğraflar çekilmiş içkili ortamlar. Aile olarak biz biraz muhafazakar bir aileyiz alkol kullanmıyoruz. Kullanmasını da istemeyiz yani annem ve ben kardeşimin. Babam biraz daha tepkisiz bu konularda. Neyse bazı mesajları da gördüm. Sexting dediğimiz konuşmalar vardı. Yine tek bir kişiyle değil farklı farklı kişilerle. Hepsini okumadım. Şimdi diyeceksiniz biliyorum okuman, bakman saygısızlık. Evet sonuçta özeli. Ama telefonu açınca bildirimler gelmeye başladı doğal olarak gördüm. Beni rahatsız eden şu açıkçası tek bir sevgilisi olsa ve onunla konuşsa etse banane der geçerim. Ama farklı farklı kişilerle aynı anda. Hatta bazı kızlar rahatsız olmuş sanırım ve konuşmayı kesmiş. Kardeşimin bu tarz bir karaktere sahip olması beni rahatsız etti. Askerde olduğu için tabii ki ona hiçbir şey söylemedim gördüğüme dair. Anneme ve babama da söylemedim. Geldikten sonra biraz zaman geçtikten sonra konuşsam mı diyorum? Siz ne dersiniz nasıl yaklaşmalıyım?

Arkadaşlar birden fazla kızla bu tarz konuşmaları aynı anda yapması sizce normal mi?
Sizin ve ailenizin görüşleri sadece sizleri ilgilendirir.Başkasının telini karıştırmak okumak çok büyük ayıp (hepsini okumasanız da ) yazışmalar ve fotolar sadece ama sadece kardeşinizi ve o kızları ilgilendirir o daha genç yani evli olsa ve bi şekilde öğrenseniz evet haklısınız bence ... Bu olayı hiç yaşamadınız sayın ,herkesin kendi hayatı ve yaşantısına saygı duyun lütfen.

Konuşma içeriklerine varana kadar hakimsiniz ama o nasıl oluyor?
Fotoğraf olarak 2-3 foto gördüm diğerleri de böyledir bakmayayım dedim sildim direkt. Konuşmalarda bildirimlerden mesajlar ana ekrana düşüyor görünüyor zaten bazı mesajları gördüm anladım konuşmanın içeriğini

Baktığında bununda tek gecelikten çok bir farkı yok zaten.Ortada öyle sevgililik/bağlılık yok yani.
Yani tek gecelik tekte kalıyor. Bunu bir sürece yayabiliyorlar isterlerse. Ama dediğim gibi ortada ilişki olmadığı için aldatma da yok. Açık ilişki gibi, bağlılık yok, söz yok. Tabi açık ilişkide söz var, onu yanlış aktardım. Bunda da benzer olarak bence iki tarafın da başka kişilerle görüşme özgürlüğü var.

bağlılık olmasa bile bu sağlıklı gelmiyor bana.
İşte size sağlılıklı gelip gelmemesi değil olay.Önemli olan kardeşizin ne düşündüğü.
Bencede hoş bir durum değil ama benim kardeşim olsa bir şey yapmazdım.Ne yapabilirim zaten kazık kadar adama?
En fazla tavsiye verir geçerdim.
Ama senin durumunda o da sıkıntı çünkü konuşmaları okuduğunu anlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X