Erkek kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkulur sizden Allah gelecekteki gelininize ve kardeşinize yardım etsin. Şimdiden bu kadar müdahil olmanız gelecekte neler yapabileceğinizi gösteriyor. Ne diyeyim bekarsanız Allah sizin karşınız el değmemiş birini çıkarsın.Korkutmayayım sizi de ne tecrübesiz eşler var öpmeyi bilmeyen sevişmeyi bilmeyen okuyoruz burada.
Ne alakası var konuyla anlamadım ama ne kardeşimin ne de eşimin milletten çıplak fotoğraf isteyen biri olmasını istemem. Ha siz istiyosanız ona da bişey diyemem.

Hayretler için de okuyorum bunu nasıl normalleştirirsiniz nude istemek bazen karışılıklı olur eğer karşılıklı değilse bu tacize girer bu normal bir eylemmi kız burada ilk defa böyle bi olayla karşılaştığı için fikir istemiş sırf muhafazakar aileyiz dedi diye oradan yürüyosunuz birde

Evleneceği kızı düşünmüyorum ben birisi evlenene kadar yapsin zaten hevesini alir gibi bisey dedi bende bunun üzerine dedim ki tam tersi alışkanlık olursa devam edebilir. Eğitimine de kariyerine de herkesten fazla hassasiyet gosteriyorum.
herkes kendi deneyimlerini yaşamalı, sen ve ailen neyin yanlış neyin doğru olduğunu daha Cok anlatmaya calisirsiniz. Kafasinda Tik ettiginde degisecektir. Abla ve anne söylecince degil.

Hayretler için de okuyorum bunu nasıl normalleştirirsiniz nude istemek bazen karışılıklı olur eğer karşılıklı değilse bu tacize girer bu normal bir eylemmi kız burada ilk defa böyle bi olayla karşılaştığı için fikir istemiş sırf muhafazakar aileyiz dedi diye oradan yürüyosunuz birde
Ay evet ya gerçekten. Sırf bunu dedim diye yemedigim linc kalmadi. Bundan rahatsız olmak icin muhafazakarliga bile gerek yok ama kimse rahatsız olmamış.

Ne alakası var konuyla anlamadım ama ne kardeşimin ne de eşimin milletten çıplak fotoğraf isteyen biri olmasını istemem. Ha siz istiyosanız ona da bişey diyemem.
Kardeşinize de birşey demeyin. Herkesin hayatına hiç kimse karışamaz. Kardeş bile olsanız. Üniversiteye girmesi konusunda da teşvik edin eğitimle haşır neşir olursa orada daha seviyeli ilişkiler kurabilir madem beğenmiyorsunuz şimdikileri.

bi sevgilisi olsa ciddi ilişkileri olsa arada bu tarz konuşmalar ve foto olsa cidden asla ilgilenmem. ama birden fazla kişiyle olunca ondan rahatsız oldum
Henüz daha ergen sayılır yanlış hatırlamıyosam ergenlik 21-22 yaşına kadar sürüyodu.Geç ergenlik deniyor bu döneme.Zamanla geçer.

İyiki muhafazakar olduğumu yazdım yani ne diyeyim ya. Aferin kardeşim devam et demem lazımmış sanırım ilginç.
aslında bu konunun muhafazakarlıkla alakası yok
ben muhafazakar degılım
ama bazı seylerın daha sakin yasanması gerektıgını savunurum
cınsellık denılen sey guven ıcınde olmalı
maceraya, heyecana, tehlıkeye gerek yok. herkesden cıplak resım ısteyen veya yollayan (bakınız konuda da goruldugu gıbı herkes gorebılır o resımlerı,kotu nıyetlı kısıler her turlu ortamda kullanadabılır santaj da yapabılır ) , dm den herkese mesaj atan bır ınsana sahsen saygı duymam... bır ınsan o ortamlarda olmamalı yanı bu sekılde olmamalı.

ama dedıgım gıbı bunun bılgısı kucuk yasta verılır kadının ve erkegın toplumdakı degerı onemı baslıklı konusmayı aıleler cocukları kucukken yapar-yapmalıdır. o egıtımde buyuyen ınsanların aklına abazalık gelmez

Ay evet ya gerçekten. Sırf bunu dedim diye yemedigim linc kalmadi. Bundan rahatsız olmak icin muhafazakarliga bile gerek yok ama kimse rahatsız olmamış.
Değişik kafalar… Bence sende bu konuyu kardeşinle konuşma derim çünkü bi etkisi olucağını sanmıyorum alkol konusuna gelirsek sadece o konuyu konuşabilirsin benim fikrim açıkcası

Ben size hak verdim. Ben de kardeşimin karı kız peşinde çıplak foto meemeeee diye gezindiğini görsem hiç mi birşey öğretmedik der üzülürüm ki muhafazakar değilim, nude attıgım da oldu. Sizin yapabileceginiz birşey yok, konuşamazsınız da müdahale de edemezsiniz. En iyisi unutmaya çalışmak

ben muhafazakar degılım
maceraya, heyecana, tehlıkeye gerek yok. herkesden cıplak resım ısteyen veya yollayan (bakınız konuda da goruldugu gıbı herkes gorebılır o resımlerı,kotu nıyetlı kısıler her turlu ortamda kullanadabılır santaj da yapabılır ) , dm den herkese mesaj atan bır ınsana sahsen saygı duymam... bır ınsan o ortamlarda olmamalı yanı bu sekılde olmamalı.

ama dedıgım gıbı bunun bılgısı kucuk yasta verılır kadının ve erkegın toplumdakı degerı onemı baslıklı konusmayı aıleler cocukları kucukken yapar-yapmalıdır. o egıtımde buyuyen ınsanların aklına abazalık gelmez
Aynen öyle. Bunun muhafazakarlık ile alakası yok. Bu tarz herkese mesaj atan herkesle cinsel içerikli konuşmalara giren erkeğe kimse saygı duymaz. Yarın bir gün bi kızı sevse ciddi bir ilişki yasamak istese belki o kızın kulağına da gider yaptıkları kızın gözünde saygısını yitirir. Herkes linçlemiş ama bu benim görüşüm ve buna kimse saygısızlık yapamaz.

Ben size hak verdim. Ben de kardeşimin karı kız peşinde çıplak foto meemeeee diye gezindiğini görsem hiç mi birşey öğretmedik der üzülürüm ki muhafazakar değilim, nude attıgım da oldu. Sizin yapabileceginiz birşey yok, konuşamazsınız da müdahale de edemezsiniz. En iyisi unutmaya çalışmak
Aynen ya gerçekten teşekkür ederim. Bende ona üzüldüm biz by çocuğa hiç mi saygıyı mesafeyi insan iliskilerini öğretemedik dedim

Bana normal geldi kardeşimizin yaptığı 21 yasında libidoların tavan yaptığı zaman kızlarda karşılık vermiş yani alan memnun satan memnun konuşma mevzusunda nasıl acıpta konuşacaksınız 21 yaşındaki adamla bir daha görürseniz ağzına bibermi sürerim diyeceksiniz onun hayatı karışmayın

Aynen ya gerçekten teşekkür ederim. Bende ona üzüldüm biz by çocuğa hiç mi saygıyı mesafeyi insan iliskilerini öğretemedik dedim
Dediğim gibi yapacak birşey yok. Ben bu konuda yüz göz olmayı tercih etmem. Olunacak bir konu da değil, ne diyeceksiniz ki yarı ergen sayılır sizi bastırıp daha sinirlerinizi bozacak. Boşverin takılsın kendi çapında. İki hevesini alınca geçer belki diye ummaya çalışmaktan başka çare yok.

ben muhafazakar degılım

Konu bence rıza ile olan sexing ve nude fotoğraflar.
Hayatımda cesaret edemeyeceğim yegane şeydir nude foto atmak. İsteyende olmuştu ama bu benim kırmızı çizgim.
Demek ki karşısında ki kişi bunu önemsemiyor. Önemsese atmaz zaten.
Sen çok naif bi hatunsun. Herkesin sex deneyimi, sexe bakış açısı bir değil ki..
Bu muhafazakarlıkla alakalı bir şey değil.

Konu bence rıza ile olan sexing ve nude fotoğraflar.
Hayatımda cesaret edemeyeceğim yegane şeydir nude foto atmak. İsteyende olmuştu ama bu benim kırmızı çizgim.
Demek ki karşısında ki kişi bunu önemsemiyor. Önemsese atmaz zaten.
Sen çok naif bi hatunsun. Herkesin sex deneyimi, sexe bakış açısı bir değil ki..
Bu muhafazakarlıkla alakalı bir şey değil.
canım benım :KK68:
karsılıklı tabı ama cok tehlıkelı degıl mı ya dusunsene o telefon bırının elıne gecse ayyy
ya da adam kotu nıyetlı bırıyse ... ondan sonra da ugras dur basa bela yanı

Kardeşiniz size şifresini vermediği halde zorlayıp bulmuşsunuz birde açıp telefonunu didik didik etmiş özeline girmişsiniz kendi hakkınızda bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba?

Aynen öyle. Bunun muhafazakarlık ile alakası yok. Bu tarz herkese mesaj atan herkesle cinsel içerikli konuşmalara giren erkeğe kimse saygı duymaz. Yarın bir gün bi kızı sevse ciddi bir ilişki yasamak istese belki o kızın kulağına da gider yaptıkları kızın gözünde saygısını yitirir. Herkes linçlemiş ama bu benim görüşüm ve buna kimse saygısızlık yapamaz.
Bence herkes sizi kardeşinizin yaptığını çok doğru bulduğu için linclemedi. Sizin yaptığınızı yanlış bulduğu için lincledi.
Gelecekteki olası gelininizi hatta gelin olmadan sevecegi kızı düşündüğünuze de pek inanmadı.
Çünkü o konuda da sadece izinsiz özele bakan abla yanında potansiyel her şeye karışan görümce olarak görünüyorsunuz kusura bakmayın.
Burda kendi yaptığınız şeyin yanlışlığını gormeyip aaa ama kardeşimin yaptığını herkes normal gördü nasıl olur diye konuyu çevirmeyin derim.
Kızlar da isteyerek atmayanlar var hayır demişler anlamamış diyorsunuz baya okuduğunuzu gösteriyor bu.
Yani kardeşim nelere bulaşmış olabilir onu korumalıyım kısmını da geçmiş. Baktınız bir kızla konuşuyor ortada başkalarının ima ettiği gibi uyuşturucu falan da yok bırakırsın o yazismayi başkasına geçersin.. nasıl olsa bir sürü kızla konuşmuş.
Kardeşiniz foto için konuşma için ısrar etmiş, etmemiş kısmına gelmenize gerek var mı bilemedim bu konuda.
Ama ben annem tarafından bile kimsenin etlisine, sutlusune bile karışmaz olarak bilindiğim için bana fazla gelmiş olabilir.
Bu karışmama kısmı kimse de bana karışmasın yerini bilsin diyerek yapılan bir tavır tabii.
Onun için sizinki biraz da kadın merakı ya da insan meraki olarak geldi.
Kısacası dur kötü şeyler mi yapıyor değil sizinki de saf merak gibi geldi. Baya saf merak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X