Erkek kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar birden fazla kızla bu tarz konuşmaları aynı anda yapması sizce normal mi?
Gençlikte olur öyle şeyler. 20 yaşındaki erkeği ergenler gibi hormonları yönetir, bazen kızları da tabii. Sen dua et sadece konuşuyor olsun 😂

Bende anlamıyorum ki. Burada birinin flörtü olsa aynı anda başkalarıyla da konuşsa, nude foto istese herkes rahatsız olur ama ben yazınca bi tepki geldi. Sanırım muhafazakar olduğum detayından dolayı.

yoo muhafazakar olduğunuz detayından değil, bunu sapıklık olarak tanımladığınız için bana tuhaf geldi mesela.
zorla istese, tuhaf fantezik fotolar ve yazışmalar olsa hak veririm bu tanıma.
ama zorlanma olmadan, kendileri paylaşan kadınlar var karşısında.
doğrusu yanlışı ayrı bir konu, ona girmiyorum.
fakat bu fotolar ve erotik konuşmalar olması kardeşinizi sapık yapmaz.

yoo muhafazakar olduğunuz detayından değil, bunu sapıklık olarak tanımladığınız için bana tuhaf geldi mesela.
zorla istese, tuhaf fantezik fotolar ve yazışmalar olsa hak veririm bu tanıma.
ama zorlanma olmadan, kendileri paylaşan kadınlar var karşısında.
doğrusu yanlışı ayrı bir konu, ona girmiyorum.
fakat bu fotolar ve erotik konuşmalar olması kardeşinizi sapık yapmaz.
acaba aynı anda cok kadınla yazısmıs bazılarında da ısrarcı olmus ya ondan mı kardesım sapık mıdır nedır dıye dusundu kı o acıdan dusunduyse eger...

O zaman iş değişir. Benim kardeşim yapsa, gözümde iğrenç bir abazana, potansiyel tacizciye dönüşür valla.
Ki ben çok hassasım bu konuda. Karşıma alır konuşurum bazen, bak ablam ne yaparsa yapsın, bir kadına istemediği bir şeyi yapmayacaksın, sinirden delirsen bile el kaldırmayacaksın, en fazla ilişkini keser, ortamı terk edersin diye kaç defa konuştum. Ablası olarak yarı anası sayılırım, benim sorumluluğumda çünkü.
Birini bir şeylere "zorlamak" hiç hayra alamet bir davranış şekli değil.

iyi de çocuk istemiş kız rahatsız olmuşsa engeller biter gider.
uzatmaz.
çocuğu savunmuyorum ama hangi aklı başında kız rahatsız olduğu bir şeyi ısrarla talep eden erkekle konuşmaya devam eder ?
ayrıca göndermeyen olduğu kadar gönderen kız da olmuştur.
gerçekten bütün kızların "omon tonroooeem bir erkekler yazışıyorum, ne tatlı, sevgili olcaz biz" havası yok ki.
çoğu kız da gayet sadece sex amaçlı yazışıyor. hatta erkek istemese dahi kendince elde etmek için, nude atan bir sürü kız da var.
ha güzel mi ? bence değil. benim hayat tarzım değil.
ama herkesin yaşamak istediği şey farklı.

Bilmemek bazen mutluluktur diyorum. Ne gerek vardı da kurcaladınız? Alın şimdi düşünecek bir şeyler çıktı, iyi mi oldu?
Kardeşimin cinsel hayatını bilmek istemem ve telefonunu, özelini karıştırmam. Bilmem gerektiğini düşünse anlatır herhalde.
Annem de lisede günlüğümü okumuştu. Hala sinirlenirim ya, herhalde bilmeni istesem gelir söylerim, niye günlüğe yazayım değil mi? Bu da aynı hesap. Nudeleştiği kızları, sextingleri falan bilmenizi elbette istemiyordur. Keşke bakmasaydınız.

iyi de çocuk istemiş kız rahatsız olmuşsa engeller biter gider.
uzatmaz.
çocuğu savunmuyorum ama hangi aklı başında kız rahatsız olduğu bir şeyi ısrarla talep eden erkekle konuşmaya devam eder ?
ayrıca göndermeyen olduğu kadar gönderen kız da olmuştur.
gerçekten bütün kızların "omon tonroooeem bir erkekler yazışıyorum, ne tatlı, sevgili olcaz biz" havası yok ki.
çoğu kız da gayet sadece sex amaçlı yazışıyor. hatta erkek istemese dahi kendince elde etmek için, nude atan bir sürü kız da var.
ha güzel mi ? bence değil. benim hayat tarzım değil.
ama herkesin yaşamak istediği şey farklı.
Hayatım, hani bazen bazı kızlar pembe bakıyor olaya. Aaa beni sever mi, sevmeyecek olsa konuşmaz gibi yanılgılara düşüyorlar ya hani? Bir umutla başlıyorlar, sonra herif memeni çek at, kıçını çek at demeye başlıyor falan. Hayırdan anlamıyor vs. hepimiz kadınız, biliriz bu tipleri. Bizler elbette ne yapacağımızı biliriz, hamlemizi ona göre yaparız da işte yaş ufakken durum pek aynı olmuyor. Ne tiplere eyvallah diyor bazı kızlar...
Ona empati yaptım ben aslında. Kız cinsellik konuşmak istemiyorum dediği halde devam ediyormuş konu sahibinin dediğine göre.

acaba aynı anda cok kadınla yazısmıs bazılarında da ısrarcı olmus ya ondan mı kardesım sapık mıdır nedır dıye dusundu kı o acıdan dusunduyse eger...

ısrar nasıl bir ısrar mesela ?
atıyorum bana nude foto atmazsan mesajlaşmaları ortalığa yayarım mı demiş ?
yokse 2-3 kere üst üste mi sormuş ?
tehdit etmediyse sadece birkaç kez sorduysa bu da sapıklık mı ?
yada tahrik edici, cinsel içerikli ağır cümleler küfürler mi kullanmış ?
ben o yaşlardayken, o yaşlarda olup bana yaklaşmaya çalışan bir sürü erkek de mesajda sex muhabbeti yapmak istiyordu. tarzım olmadığı için siliyordum direkt.
hepimizin de başına gelmiştir.
o zaman akıllı telefon yoktu, msn vardı misal.
konuştuğum, güya flört ettiğimizi sandığım biri bikini giyip kamera açsana demişti. hayır dediğimde bir kez daha sormuştu, engellemiştim.
istemeyen, rahatsız olan kızlar da engelleyebilir gene.

Hayatım, hani bazen bazı kızlar pembe bakıyor olaya. Aaa beni sever mi, sevmeyecek olsa konuşmaz gibi yanılgılara düşüyorlar ya hani? Bir umutla başlıyorlar, sonra herif memeni çek at, kıçını çek at demeye başlıyor falan. Hayırdan anlamıyor vs. hepimiz kadınız, biliriz bu tipleri. Bizler elbette ne yapacağımızı biliriz, hamlemizi ona göre yaparız da işte yaş ufakken durum pek aynı olmuyor. Ne tiplere eyvallah diyor bazı kızlar...
Ona empati yaptım ben aslında. Kız cinsellik konuşmak istemiyorum dediği halde devam ediyormuş konu sahibinin dediğine göre.

tamam da bu sapıklık mı ?
çocuk bangır bangır benim amacım sex diyor. kızın beklentisi bu değilse o da beklentisine uygun hareket etmeli.
hani çocuk ilişki vaadiyle kandırsa, seviyorum dese ve kullansa derim ki evet bu sapkınlık.
ama ne istediğini açıkça söylüyor.
ilişki yok, adı konmuş bir şey yok.
hem istemeyip hem iletişimi noktalamayan bir kız var karşıda.
muhtemelen çocuk bunu naz gibi algılıyordur. cidden istemese engeller diyordur.
20 yaşında neredeyse ergenlikten yeni bir çıkmış bir erkeğin bizim gibi detaylı düşünmesini beklemeyelim bence.

Bilmemek bazen mutluluktur diyorum. Ne gerek vardı da kurcaladınız? Alın şimdi düşünecek bir şeyler çıktı, iyi mi oldu?
Kardeşimin cinsel hayatını bilmek istemem ve telefonunu, özelini karıştırmam. Bilmem gerektiğini düşünse anlatır herhalde.
Annem de lisede günlüğümü okumuştu. Hala sinirlenirim ya, herhalde bilmeni istesem gelir söylerim, niye günlüğe yazayım değil mi? Bu da aynı hesap. Nudeleştiği kızları, sextingleri falan bilmenizi elbette istemiyordur. Keşke bakmasaydınız.

ee yazmış konu sahibi ya en başta annesi ve kendisi "istemiyorlar". orada verdiği örnek alkol olsa da kardeşinin kendi bakış açılarında olmasını istiyorlar.
tasvip ve tercih etmedikleri alkolü aldığı için misal bilinçaltı onu okumaya yönlendirmiştir elbette başka onaylamayacakları neleri var görmek için.

Demek ki flört, gezmece tozmaca tarzı ilişkiler seviyor-tercih ediyor. Bir arkadaşım vardı böyle, dediğiniz gibi hep farklı farklı kızlarla gezer tozar ilişki yaşardı, bi gün bi kız çıktı karşısına, bizimki o işleri komple bıraktı geçtiğimiz yaz nişan yaptılar…Yani özel hayatında böyle devam edebilir de etmeyebilir de o tamamen kendisine kalmış, üstelik sizin şifresini çözüp bunlara baktığınızı öğrenirse sizden soğuyabilir.

tamam da bu sapıklık mı ?
çocuk bangır bangır benim amacım sex diyor. kızın beklentisi bu değilse o da beklentisine uygun hareket etmeli.
hani çocuk ilişki vaadiyle kandırsa, seviyorum dese ve kullansa derim ki evet bu sapkınlık.
ama ne istediğini açıkça söylüyor.
ilişki yok, adı konmuş bir şey yok.
hem istemeyip hem iletişimi noktalamayan bir kız var karşıda.
muhtemelen çocuk bunu naz gibi algılıyordur. cidden istemese engeller diyordur.
20 yaşında neredeyse ergenlikten yeni bir çıkmış bir erkeğin bizim gibi detaylı düşünmesini beklemeyelim bence.
Bilmiyorum Ast, kendi erkek kardeşim yapsa, tüh ulan senin kalıbına derim. Tabi asla öğrenemem, çünkü değil telefonunu karıştırmak elime almam ya hu. Birbirimizin odasına içeride değilsek girmiyoruz bile, o kadar diyorum. Kişisel alan kavramını iyi oturttuk.
Kaldıramayacağın şeyler öğreneceğini düşünüyorsan, o merakı geldiği yere göndereceksin. Yoksa aha böyle olur.

Ben ergenken telefonum bozulmuştu abim yapacaktı eşiyle bir güzel karistirmislar
Video resim kendi kendime mini etekle oynadığım bir video vardı .
Onu izlemiş yengem ve bunu bana dile getirmişti ' senden hiç beklemezdim çok şaşırdım diyerek ' yengemi severim ama hala aklıma geldikce kızıyorum .
Yaşı kaç olursa olsun özelini ne merak edin ne bakın .
Ben kardeşimin telefonunda şarkı ararken birşeye denk geldim mesela kiii onun yaşı da küçüktü
Asla ağzımı açmadım çünkü beni ilgilendiren birşey değil veya ben yapma desem pat diye bırakacak değil .
Bilmiyor gibi yapacaksınız bilmemek iyidir .

ee yazmış konu sahibi ya en başta annesi ve kendisi "istemiyorlar". orada verdiği örnek alkol olsa da kardeşinin kendi bakış açılarında olmasını istiyorlar.
tasvip ve tercih etmedikleri alkolü aldığı için misal bilinçaltı onu okumaya yönlendirmiştir elbette başka onaylamayacakları neleri var görmek için.
Astcığım zaten temelde problem yokluk değil mi? Normal bir karşı cins algısı yok ki çoğu genç erkekte.
Ayol daha geçen gün kuzenle evlenme konusunda görmedik mi? Ayrı ayrı büyütülürüz diyordu bir kadıncağız. Kuzen dedik, kardeş dedik, Nuh dedi peygamber demedi ya hu. Mevzu aslında taaa en temelde başlıyor. Çocuğa sapık dedik geçtik diyelim, e ama bu yüzeysel. Nedeni nasılı daha derinde.

Bilmiyorum Ast, kendi erkek kardeşim yapsa, tüh ulan senin kalıbına derim. Tabi asla öğrenemem, çünkü değil telefonunu karıştırmak elime almam ya hu. Birbirimizin odasına içeride değilsek girmiyoruz bile, o kadar diyorum. Kişisel alan kavramını iyi oturttuk.
Kaldıramayacağın şeyler öğreneceğini düşünüyorsan, o merakı geldiği yere göndereceksin. Yoksa aha böyle olur.

ya olay çocuk tecavüz etmiş gibi bir noktaya geldi.
tamam ısrar etmesi hoş değil ama sapık da değil.
90 yaşında bile hormonunun dikine gidip "garı isterem" diyen bir cinsiyetin 20 yaş versiyonundan bu kadar da olgunluk beklememek lazım.

ya olay çocuk tecavüz etmiş gibi bir noktaya geldi.
tamam ısrar etmesi hoş değil ama sapık da değil.
90 yaşında bile hormonunun dikine gidip "garı isterem" diyen bir cinsiyetin 20 yaş versiyonundan bu kadar da olgunluk beklememek lazım.
Yani ben görmüş olsam böyle bir şeyi, gördüğümü tez zamanda unutmayı dilerdim. Konu monu açacak kadar derinleştirmezdim kendi içimde. Çünkü önlemsel yaklaşım için zaten çok geç, tepkisel yaklaşırsan da ters teper. :KK51:

Yani ben görmüş olsam böyle bir şeyi, gördüğümü tez zamanda unutmayı dilerdim. Konu monu açacak kadar derinleştirmezdim kendi içimde. Çünkü önlemsel yaklaşım için zaten çok geç, tepkisel yaklaşırsan da ters teper. :KK51:

buradaki bazı konularda kendimi aptal hissediyorum. bi ben kurcalamıyorum böyle şeyleri.
fotoları sil dese bana biri, tümünü seç der silerim hepsini birden.
görmem gereken birşey zaten bana gönderilmiş olur o kişi tarafından.
burada baya baya bakalım kardeşim uygun görmediğimiz birşey yapmış mı merakı var.

buradaki bazı konularda kendimi aptal hissediyorum. bi ben kurcalamıyorum böyle şeyleri.
fotoları sil dese bana biri, tümünü seç der silerim hepsini birden.
görmem gereken birşey zaten bana gönderilmiş olur o kişi tarafından.
burada baya baya bakalım kardeşim uygun görmediğimiz birşey yapmış mı merakı var.
İşte merak bazen istemediğimiz bir noktaya getirir insanı. Her şeyi de bilmemek gerekiyordur ha?
Ne bileyim ya, işin bir de şu tarafı var Ast. Her insanın belli başlı karanlık noktaları oluyor. Hani kimsenin bilmediği, bilmesini istemediği türden şeyler. Benim var, senin yok mu? Her sırrı da bilmesek daha iyi bence.

İşte merak bazen istemediğimiz bir noktaya getirir insanı. Her şeyi de bilmemek gerekiyordur ha?
Ne bileyim ya, işin bir de şu tarafı var Ast. Her insanın belli başlı karanlık noktaları oluyor. Hani kimsenin bilmediği, bilmesini istemediği türden şeyler. Benim var, senin yok mu? Her sırrı da bilmesek daha iyi bence.

var tabi ki. hele ki cinsellik mevzuunda herkesin gizli bir yanı vardır. ki toplum olarak en baskı yaşadığımız alan.
evet insan bazı şeyleri kardeşine, babasına, kuzenine vs konduramaz. tanımadığın biri yapınca etkilenmezsin ama onun yaptığını bilmek farklıdır.
ama aynı zamanda insani olduğunu da bilmek lazım.
çocuk bir kıza fiziksel yada psikolojik zarar vermiş olsa çok haklı.
ama adam talep ediyor, kim arz ederse..
arz edemeyecek kız da olmaz ama diyip konuşmaya devam ediyorsa bunda da çocuğun ne kabahati var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X