erkek kardeşimin bilinemeyen hastalığı

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.430
1.605
698
19 yaşında ki erkek kardeşimin yaşdığı hastalık çözüm bulunamadı 1 ay önce dra gitmiş dr kan enfeksiyonu var ailede kimsenin yanına gelme demiş 1 ay odadan çıkmadı bize bişey demedi nette araştırmış sonuç ölüm 1 hafta ağladı ölcekmiyim diye hastaneye gitti 6 tüpten fazla kan verdi sonuç yok aşırı kilo kaybı var en ufak şeyde hasta oluyor bilgisi olan var ı

Başka bir doktora daha görünsün. Hangi hastaneye gitti?

Allah sifalar nasip etsin bozmason pskolojisini ecel saati degismez bunu ona soyleyin iyice kotu olacak psikolojisi baska doktora goturun vardir her derdin dermani

19 yaşında ki erkek kardeşimin yaşdığı hastalık çözüm bulunamadı 1 ay önce dra gitmiş dr kan enfeksiyonu var ailede kimsenin yanına gelme demiş 1 ay odadan çıkmadı bize bişey demedi nette araştırmış sonuç ölüm 1 hafta ağladı ölcekmiyim diye hastaneye gitti 6 tüpten fazla kan verdi sonuç yok aşırı kilo kaybı var en ufak şeyde hasta oluyor bilgisi olan var ı
aids felan kapmış olmasın

Keske odasina kapanmak yerine care arasaymis 1 ay nerden baksaniz kayip bi zaman. Fakat netten arastirma yapmanizi tavsiye etmem internette oyle bir bilgi kirliligi var ki saglam insani olmeden mezara koyar. Universite hastanelerine gidin proflara gorunun. Insallah kardesiniz sagligina kavusur benim de erkek kardesim var ve sanki sizin yerinizde benmisim gibi icim sizladi. Tedavi olmadan sakin karamsar dusuncelere kapilmayin belki de cok basit bir tedavisi vardir ugrasmadan bilemezsiniz. Kardesinize moral olun destek olun. Allahim sifa versin.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah.
Başka dr a gözükün mutlaka.
Bağışıklık sistemi çökmüş olabilir.

Bence özel hastaneye goturun. Daha çok ilgilenirler. Çok üzüldüm ya. Allah şifa versin :(

Psikolojik olduğunu dusunuyorum. Forumları araştırırsanız gorursunuz bazı insanlarda HIV+ olma korkusu var ve bunu takıntı haline getirip tüm semptomlarını birebir yasiyorlar. Çünkü beyin bunu kodluyor ve kendine yaşatıyor.
Oturup konusun neyden korktuğunu. Size açıkça soylemeyebilir, utanabilir. Tabi bu esnada doktora beraber gidin. Gidiyorum diyip gitmemis bile olabilir. Tum bunlar ihtimal tabi. En iyisini doktorlar bilir.

kendi mi gitmiş doktora? bu kadar ağladıgına göre sakladıgı bir şeyler var.bence doktor kendisi sorsun

Back
X