ben de söyledim kızdım 1 gece eve gelmedi dışarda kaldı tabi sonra evin anahtarını onada yaptırdığımız için ertesi gün geldi .Kullanılmışım mı diyor?
O 50 bini çalıştığı şirketler taktı sanki.
Eğer iş beğenmeyeceksen annemlerin yanına geri dön diye resti çek.
Koskoca adam borç yapmayı biliyorsa ödemeyi de bilsin.
Napmış ki bu kadar 50 bin harcamış yahuben de söyledim kızdım 1 gece eve gelmedi dışarda kaldı tabi sonra evin anahtarını onada yaptırdığımız için ertesi gün geldi .
konuştuk hep beraber , farklı bir kafası var, arkadaşları nerelerde gezip tozuyormuş da benim neyim eksikmiş ben neden böyle kalmışım diye sürekli konuşuyor. en sonunda nişanlım tersledi onu biraz biz de anamızın karnından saraylarda doğmadık okurken işçilik yaptık dedi ki, ona rağmen ben bunca eğitimimi 2.5binlira için mi yaptım dayanamıyorum dedi, kaçtı odasına . bu borçlar ödenmez ise onun hayatına büyük bir yük olcak. iyi kötü asgari başlasın bedava ev veriyoruz ödesin ona da yanaşmıyor . ne istiyor gerçekten anlasam
Bunca eğitim dediği nedir ?ben de söyledim kızdım 1 gece eve gelmedi dışarda kaldı tabi sonra evin anahtarını onada yaptırdığımız için ertesi gün geldi .
konuştuk hep beraber , farklı bir kafası var, arkadaşları nerelerde gezip tozuyormuş da benim neyim eksikmiş ben neden böyle kalmışım diye sürekli konuşuyor. en sonunda nişanlım tersledi onu biraz biz de anamızın karnından saraylarda doğmadık okurken işçilik yaptık dedi ki, ona rağmen ben bunca eğitimimi 2.5binlira için mi yaptım dayanamıyorum dedi, kaçtı odasına . bu borçlar ödenmez ise onun hayatına büyük bir yük olcak. iyi kötü asgari başlasın bedava ev veriyoruz ödesin ona da yanaşmıyor . ne istiyor gerçekten anlasam
Ne.mezunu?.kpss.de 90 alıp atananlarin maaşı 3binben de söyledim kızdım 1 gece eve gelmedi dışarda kaldı tabi sonra evin anahtarını onada yaptırdığımız için ertesi gün geldi .
Anne babası yanına alsa ne olacak ?Anneniz babanızla konuşun ,yanlarına alsınlar uğraşsınlar ,boğuldum elin adamına rezil oluyorum diyin ,
Yarın öbürgün bi sorun yaşasam belki başıma kakılacak diyin
Sonuçta ko u sahibinin çocuğu değil onun sorumluluğunda değil ,Anne babası yanına alsa ne olacak ?
Sorun yine onların sorunu , ailesel bor sorun yani adamın yer değişmesi bir çözüm değil ki
Anne babası üzülünce konu sahibi rahat mi edecek
Katilmiyorum ben evleniyorsam benim sorunum eşimin sorunudur . Sahip çıkmadıklarını sanmıyorum çaresiz kalıp yollamışlar.Sonuçta ko u sahibinin çocuğu değil onun sorumluluğunda değil ,
Ayrıca konu sahibinin nişanlısı kayınbiraderinin haylazlıklarını çekmek zorunda değil ,
Konu sahibinin ailesi kızının huzurunu bozmamayı daha önce düşünmeli ,oğluna sahip çıkmalı bunalım kızının başına sarmamalı ...
İkiside evlat ,sorunun çözümü diğerini huzursuz etmek mi
Daha evlenmemişlerKatilmiyorum ben evleniyorsam benim sorunum eşimin sorunudur . Sahip çıkmadıklarını sanmıyorum çaresiz kalıp yollamışlar.
Ablada anne yarisi gibi bir şey yani sanko çok uzak akraba gibi yazmissiniz. Insan evlenince kocası ile ilişkisi ailesi ile ilişkisinin önüne geçmiyor bence.
Ben ödesin demiyorum , sorun tüm ailenim sorunudur diyorum . Damatta bu aileye dahil artık .Daha evlenmemişler
Ama şöyle düşün
Konu sahibi evlenmiş olsa ve damadın kız kardeşi 50 bin borçla evlerine yerleşse konu sahibi o şekilde konu açsa o görümceye biiiiiipli yorumlar gelirdi
Aynı şey konu sahibinin kardeşi olunca olsun ablasısın demek doğru değil
Adam ne kadar kardeş de olsa 50 bin borç yapmış yarını düşünmeden
Konu sahibi ödese bi miktar e kendilerine yetemeseler adam demeyecek mi nlcaz böyle diye
konu sahibi dicek kardeşimi sokağa mı atsaydım vs
Tartışacaklar aralar bozulacak ama erkek kardeş yine keyfine bakacak
Değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?