• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kardeşimin eşinin gelinliği

Selamlar. Geçen hafta sonu erkek kardeşimin nikahı oldu. Daha öncesinde gelinin giyeceği gelinlik hakkında annem kardesime çok açık olmasın uyarı yapmış. Bilmiyorum neler geçti aralarında. Nikah günü ben gayet her şey güzel geçti diye düşünürken kızkardeşim (o da açık öğretmenlik yaptı şu an bebeğini büyütüyor ) Annem gelinliği nikah günü takmış grlinlikte yani çok açık değil ama göğüsleri normalden büyük olunca baya sıkışmış gözüküyordu . Eliyle düzeltti oturunca annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim. O akşam ben paylaşım yaptım sosyal medya dan wattsapdan bana paylaşma demişlerdi tepkiymis benim alanım paylaştım. Dünde kızkardeşim mesaj çekmiş annem sana kırgın haberin olsun. Beni rahat olmakla suçluyorlar çok sinirlendim anneme de kızkardeşime de mesaj attım. En güzel yaşamamız gerekrn zamanı mahfediyolar. Bize uymayabilir değer yargilarimiza giyindi tarzı tavrı ama sonuçta kardeşim seçti onu. Hayatı küçük de değiller . Beni de dramaya dahil etmek istiyorlar. Amcamlar görmüş, rezil olduk diyo kızkardeşim

Amcan gelinin memelerine yükseldi herhalde annen bu kadar taktığına göre

Selamlar. Geçen hafta sonu erkek kardeşimin nikahı oldu. Daha öncesinde gelinin giyeceği gelinlik hakkında annem kardesime çok açık olmasın uyarı yapmış. Bilmiyorum neler geçti aralarında. Nikah günü ben gayet her şey güzel geçti diye düşünürken kızkardeşim (o da açık öğretmenlik yaptı şu an bebeğini büyütüyor ) Annem gelinliği nikah günü takmış grlinlikte yani çok açık değil ama göğüsleri normalden büyük olunca baya sıkışmış gözüküyordu . Eliyle düzeltti oturunca annem kızkardeşim acı icindeletmis ben dün öğrendim. O akşam ben paylaşım yaptım sosyal medya dan wattsapdan bana paylaşma demişlerdi tepkiymis benim alanım paylaştım. Dünde kızkardeşim mesaj çekmiş annem sana kırgın haberin olsun. Beni rahat olmakla suçluyorlar çok sinirlendim anneme de kızkardeşime de mesaj attım. En güzel yaşamamız gerekrn zamanı mahfediyolar. Bize uymayabilir değer yargilarimiza giyindi tarzı tavrı ama sonuçta kardeşim seçti onu. Hayatı küçük de değiller . Beni de dramaya dahil etmek istiyorlar. Amcamlar görmüş, rezil olduk diyo kızkardeşim
İNşallah gelininiz,annenizi kardeşlerinizi evine sokmaz,görüşmez.

Gelinin dekolte giymesinden rahatsız oluyorlars zamanında oğullarını uyarsalarmis ailemize göre bir gelin seç diye. Şimdi kimseye karışmaya hakları yok.

senin aile bu mu?

Eklentiler

• IMG_3240.webp
    IMG_3240.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 57
Aayyyy anneniz ve kız kardeşiniz çekilir dert değil. Amacayı önemseyene kadar ailesine aldığı geline değer versin. Nefret ediyorum şöylesi insanlardan. Geline Allah yardım etsin inşallah eli maşalı dediğim dediktir he bir de kocası inşallah gelinin ağzının içine bakar yoksa sizin anneniz yuva yıkar. Çekilir dert değil. Memelerinin büyüklüğüne kadar bakan birisi yarın bir gün seviştiler mi diye düşünür ıyyyy

Cümleyi kurmayı kaç yaşında öğrendiniz? Bu nasıl paragraf ayol. Gelinin memesine değinmiyorum bile çünkü onun memesi onun kararı. Sizler acı içinde kalmaya devam
Aklımdan gecenleri unutmadan bir an önce yazınca cümleler oturmamışdir. Yazarken de sinirlendim çünkü Ben acı içinde değilim yalnız😁

Aayyyy anneniz ve kız kardeşiniz çekilir dert değil. Amacayı önemseyene kadar ailesine aldığı geline değer versin. Nefret ediyorum şöylesi insanlardan. Geline Allah yardım etsin inşallah eli maşalı dediğim dediktir he bir de kocası inşallah gelinin ağzının içine bakar yoksa sizin anneniz yuva yıkar. Çekilir dert değil. Memelerinin büyüklüğüne kadar bakan birisi yarın bir gün seviştiler mi diye düşünür ıyyyy
Damada uyarı yapmışlar ama kendileri kim takar sizi demiş muhtemelen, bence gelin o memeleri çıkarıp kv ve görümcenin başına çalar sfdgbhdfbgh

Kız yakmış başını çok üzüldüm umarım sınırlarını çizmeyi bilen biridir de ağızlarının payını verir laf gelirse
Sınırlarinı çizmeyi bilmese o gelinliği giymezdi bence.
Ay birde oturmuş gelin görümce ağıt falan yakacaklar nerdeyse tepki olsun diyede resim paylaşmıyolarmış gelinin de çok umrundaydı eminim 😀

gelin dotograf paylasıp memelerine etiketlese keske
Amca ile kaynanaya direkt göndersin bence sevgili aile büyüklerimiz memelerim çok söz konusu olmuş dert edinmişsiniz kendinize daha yakından görmek istersiniz diye size özel poz verdim işte ben ve memelerim diyip 😂
Yada direkt memelerin üstune isimlerini yazsın etiket yaparken

Back
X