• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek kardeşimin eşinin gelinliği

Kendileri kendilerini yerlere atıyolar tamam da neden sizi de dahil etmek istiyorlar?

Burada boşanmış erkekler hakkında yazılanlara bakın, ailenizi uyarın, böyle boktan bir meseleden evliliğin altına dinamit döşemesin.

Keşke paylaşılabilse 🥲
Herkes kendinde olmayanı istiyor meme konusunda. Keşke söküp birini size verebilsem. Küçültücü, toplayıcı, ezici ve minimize edici ne kadar sütyen varsa hepsini aldım. Hala daha istediğim kadar küçültemedim, ameliyat olasım var gözüm yese. Bunu anlattığım arkadaşlarım da biz de büyütmek istiyoruz salak mısın diyor. Halbuse yaz günü terleyen benim :D

Herkes kendinde olmayanı istiyor meme konusunda. Keşke söküp birini size verebilsem. Küçültücü, toplayıcı, ezici ve minimize edici ne kadar sütyen varsa hepsini aldım. Hala daha istediğim kadar küçültemedim, ameliyat olasım var gözüm yese. Bunu anlattığım arkadaşlarım da biz de büyütmek istiyoruz salak mısın diyor. Halbuse yaz günü terleyen benim :D
P*ntide bulamıyorum büyük beden e cup, başka yer biliyosan at. Elimdekiler patlasa bi b.k yapamam, mağazası da yok internetten alıyom.

P*ntide bulamıyorum büyük beden e cup, başka yer biliyosan at. Elimdekiler patlasa bi b.k yapamam, mağazası da yok internetten alıyom.
Triumph ve Hunkemöller benim en sevdiğim 2 marka. Penti pişmanlıktır hele ki Lotus. 3. ayda demiri en olmadık zamanda pırtlayıp her yerimi çiziyor.

Ay aklıma şey geldi, bizim ofiste birinin yakını sevgilisiyle otele gitmiş diye, oğlanın annesi ağlama krizlerine girmiş, nasıl evlenmeden aynı yerde kalır, ailemize layık değil diye. Koca koca insanlar bunu savunuyordu, şok içinde dinlemiştim.

Kendi hayat tarzının dayatılmasına kılım ya, sen dindarsan sen dindarsın, başkasını sal yani.

Ailecek boş şeylere takılıyorsunuz. Başka sorunlarınız yok mu? Her konuda sizin istediğiniz olamaz, başkasının giyimine ve vücuduna karışamazsınız. Kardeşiniz dert etmiyor ve böyle birini beğenmişse siz neden dert ediniyorsunuz? Gereksiz konularla bir ömürlük gelin-kayınvalide ve gelin-görümce ilişkinizi zedeliyorsunuz.

hahaha anneniz size küsmüşmüş.. dötü yiyosa oğluşuna küssün..
hadsizlik böyle birşey işte.
Oğluş bi daha yüzüne bakmaz. Konu sahibinden de bişey olacağından değil de çaresizlikten oraya buraya saldırıyor annesi. Yoksa ne alaka yani, kızı mı evlenmiş almış koynuna koca memeli gelini 🤣

Back
X