Erkek Kardeşimin Hareketleri

Çok haklısın. İşte ben bu yüzden pek üstüne düşmüyorum ama annem aynı şekilde düşünmüyor. Sürekli hesap vermesini, nerede olduğunu bilmek istiyor, merak ediyor. Belki de bunu rahatsız etmek veya hesap sormak amaçlı yapmıyor ama kendimi onun yerine koyunca bende bunalırdım. Annemle de fazla üstüne gitmemesi konusunda konuşacağım

Ayrı eve çıkmazlar çünkü hem arkadaşları burada hemde aileleri burada. Onun arkadaşları bizde kalır, o onlarda kalır vb klasik arkadaşlık ilişkileri.

bence annenizle konusun, 19 yasinda birisi icin surekli kontrol edilmek hos bir durum degil.

esinizin konusmasi iyi olur abimde bu yaslarinda boyleydi evde bir baba olmadigi icin yasinin getirdigi yogun ergenlik duygularindan kaynakli oldugunu dusunuyorum ayni hareketleri yapiyordu konusmak icin bir erkegi one surmeniz daha mantikli bence

İnşAllah kötü bir durum yoktur ortada , geçici bir durumdur.. Neler duyuyoruz Allah korusun , anlamadan gizliden takip etmenin bir yolunu bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…