Erkek kardeşimin nişanı!

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
34
Hanımlar merhaba.Kardeşime kız istemeye gittikten 3 gün sonra nişan olacak.İsteme falan neyse de nişanda ben abla olarak ne giymeliyim?Evde olacağı için abiye gibi abartmam.Ama sen görümcesin, ağir ol diyen de var.Görsellere yüklüyorum bunlar olur mu sizce?Bir de evde ayakkabı giyilir mi?Tulum, elbise bunların altına yalın ayak komik durur bence.En azından temiz bir ayakkabı götürülebilir diye düşünüyorum abartı olur mu?

Eklentiler

• 79427ED0-A29B-442D-B12B-A7C28E182095.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 778
  • 25895203-4208-471F-A19A-DBC3DD2A48B6.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 472
  • 4F4EB924-377A-4851-B626-E8FCAB823329.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 718
  • 20075416-BE27-493B-AE24-15B46DB73B56.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 540
Bence siyah olmasın matem gibi

3. Elbiseyi çok beğendim ben. Siyah zaten hem çok asil hem çok şık. Ayakkabıda olur tabiki.

ben görseldekileri pek beğenmedim ama koyu renk iyi olur kışın. elbise biraz daha detaylı olsun,ayakkabı tabiki götürün altı temiz olsun yeter.

Resimdeki tulum çok kibar, renkli bir ayakkabı ve biraz takı ile kombinlerseniz çok güzel olur
Ayakkabı konusunda haklısınız, bu tür kıyafetlerin altına çıplak ayak olmaz

Evde ayakkabi tabi ki de olur. Alti temiz olsun yeter. Kiyafetlerden birvtek tulum idare eder o da boyunuz uzunsa tercih edin derim. Renk konusu zevkinize kalmis.

Hic giyilmemis ayakkabi ile gitmeniz uygun olur, ztn terlik yada yalinayak olmaz evde ayakkabi tabi giyilir. Kiyafetleri begenmedim siyaj tercih etmeyin bence

Tulum güzel bir seçim bence :) Eğer tulum giyecekseniz topuklu ayakkabınızın tulumunuzun paçasından görünmemesine dikkat edin :)

Ayakkabı olmalı zaten

Yaşınız medeni durumunuz aradaki yaş farkı çocuk vs var mı gibi bilgiler ile evde aşağı yukarı kaç kişi olur gibi bilgiler de verseniz

Çok şey sordum galiba

Bende siyah kadife kayık yaka uzun kollu kısa dar bi elbise giymiştim. Kibar güzeldi. Ten rengi de stiletto giymiştim gayet güzeldi..

Farklı model bakın isterseniz burda pek içime sinen bi elbise göremedim. Gerçi önemli olan sizin zevkiniz içinize hangisi siniyosa onu kombinleyin..

Başka bir renk tercih edebilirsiniz ancak doğru aksesuar/ayakkabı seçiminizle siyah elbise/tulum giyinmeniz de negatif bir enerji yaratmaz. Yerinizde olsam evde olacağı için tulumu ya da kadife elbiseyi tercih ederdim, kadife elbisenin de mümkün olduğunca rahatsız etmeyecek, ay şuramı düzelteyim diye günü mahvettirmeyecek kadar ölçülü bir dekoltesi, uzunluğu olanı benim açımdan ilk planda olurdu. Ve elbette ki altı temiz bir ayakkabı giymelisiniz, annemin sadece 'gün ayakkabıları' adı altında topladığı bir sürü topuklu ayakkabısı vardır mesela. Yanında göstermelik götürür, yarım saat giyer sonra babet geçirir ayağına ama olsun. Güne giden o ayakkabılar, nişana neden gitmesin, değil mi? Bir de siyah giyecekseniz ayakkabılarınız uyumlu, çok göze batmayacak başka bir renkte olursa daha hoş olur. Sonra adınız çıkmasın, görümcem nişanıma cenazeye gelir gibi geldi diye.

Tulum cok guzel altina renkli bir ayakkabi hayal ettim hemen ustunede gorumce topuzu
Bu sene moda ne saclariniz nasil bilmiyorum ama orgu ve at kuyrugu hos olur

Ahaha ilahi.Acayip güldürdünüz beni:)Mütevazı insanlar onlar da.Öyle demez herhalde gelin hanım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…