erkek kardeşimin nişanlısı

Sizi ilgilendiren bir şey konuda.
Sizden başka sorun düşünen de yok gibi.

Olabilir bu herkesin başına gelebilir.

Aynısını siz de yaşayabilirdiniz.

Görümceniz böyle derde düşseydi hoşunuza gider miydi?

Ban yerim diye yazmamistim bunu.

Ama bak ben görümcekleri destekliyorum ben iyi oldum da ne oldu kıymetim mi bilindi

Kötü olucan bir iyiliğini abartacaklar, aman bize bulaşmasın da sabit dursun başka bir şey istemiyoruz diyecekler

Yengeler benden evlerini temizlemeye gitmedim diye gönül koydular

Ki ben çalışıyorum yengeler ev hanımı yoğunluğumu biliyorlar

Şimdiki aklım olsa Bülent Ersoy gibi uzun tırnaklarımı çıkarıp yarışırdım hahaha

Gorumceligin adı çıkmış belli ki bende gorumce elti olarak değil öz ve öz kizkardes olarak çok şeye maruz kaldım. Yok bacım ya insanlar mankörr

Erkek kardeşiniz benzer bir evlilik yapıp ayrılsaydı ve kızın ilk evliliği olsaydı da buraya gelip bu konuyu açacak mıydınız?

Sence açar mıydı?

Hz erkek kardeşimin dengi zaten bekar kızzzz derdi

Çocuğu yok bekar gibi zaten hıhhhh derdi olsa ne olur pipisi var herşeyin en iyisine layık

Bende kisa süreli evlilik geçirdim eşim bekardi elhamdülillah hic sorunumuz olmadi tam tersi daha cok bilgili oturakli oluyor insan evlilik nedir ne degildir anliyor benimde çocuğum yoktu kardesiniz problem etmemis hem böyle durumlarda çocuk yoksa hem sorumluluk yok hemde geçmiş ile bir bag yok lütfen evlenip ayrilmis insanlara vebali gozuyle bakmak taş devrinde kalmadi mi ben gelinligimi de giydim düğünümü de yaptim kusura bakmayın ama iki taraf hic evlenmemis olup ayrilan da cok kimse de ilerde ayrilirim diyerek evlenmiyor

Sence açar mıydı?

Hz erkek kardeşimin dengi zaten bekar kızzzz derdi

Çocuğu yok bekar gibi zaten hıhhhh derdi olsa ne olur pipisi var herşeyin en iyisine layık
Hz erkek kardeşinin çocuğu da olsa fark etmez. Kadın evlenip boşanmış o daha önemli.

Kızın ikinci evlilik olucak tas koyanlar olmazsa tabi kadın tecrübelidir elti gorumce konusunda hakkından gelir bence. Ayrıca hakkından da geliyo olsa gerek çünkü hiç sorun yokken sorun aramaya kalkiyo gorumce

Kızın ikinci evlilik olucak tas koyanlar olmazsa tabi kadın tecrübelidir elti gorumce konusunda hakkından gelir bence. Ayrıca hakkından da geliyo olsa gerek çünkü hiç sorun yokken sorun aramaya kalkiyo gorumce
Ay ülkenin doktoru bile cahil ama ya kadın sabahın köründe konu açmış. Yüce pipili kardeşine evlenmiş boşanmış kadın yakıştırmıyor bir de mesleğini de yazmış ki mesleği yakışmış mı diye bize soruyor. Ülkenin bu pipi seviciliği, kadın düşmanlığı tiksindirdi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…