erkek kardeşimin nişanlısı

Psikiyatri uzmanıymış

Hiç inanamadım. Her şeyden önce tıp fakültesi mezunları zehir gibi tipler, sonrasında da zaten öyle geline meline kafayı takacak zamanları zaten yok günde 24 saat çalışıyorlar. Bir doktorun bu kadar cahil ve akılsız olacağını asla sanmıyorum doktorluk işi yalan dolan.

Merhabalar hanımlar erkek kardeşim bir mimar kızla nişanlandı.İyi hoş bir kız erkek kardeşimden 4 yaş küçük , ama kendisinin 4 yıl süren ve 4 yıl önce biten bir evliliği olmuş.Çocuğu yok.Adamın ona kötülük etmek için veya onunla tekrar evlenmek için görüşmeye çalışma ihtimali yokmuş.Sessiz sedasız anlaşamadıkları için boşanmışlar. Bir daha görüşmemişler. Erkek kardeşim mühendis, ilk evliliği olacak. Ailelerde biibirini sevip anlaşti; sizce sorun olur mu?
olur tabi. saf yeni gelin olmadigi icin adimlarini dikkatli atip faka basmaz.

Merhabalar hanımlar erkek kardeşim bir mimar kızla nişanlandı.İyi hoş bir kız erkek kardeşimden 4 yaş küçük , ama kendisinin 4 yıl süren ve 4 yıl önce biten bir evliliği olmuş.Çocuğu yok.Adamın ona kötülük etmek için veya onunla tekrar evlenmek için görüşmeye çalışma ihtimali yokmuş.Sessiz sedasız anlaşamadıkları için boşanmışlar. Bir daha görüşmemişler. Erkek kardeşim mühendis, ilk evliliği olacak. Ailelerde biibirini sevip anlaşti; sizce sorun olur mu?
Sen sorun olmazsan başka bir sorun olmaz. Ne saçma sapan bir konu.

sorun olma olasılığı bekar olsaydı aynıydı.
bence kardeşin bol bol zaman geçirsin anlaşılır.

Çocuk yoksa bir bağları kalmamıştır.
Nasıl bir sorun olabilir ki ben anlamadım.
İnsanlar anlaşamayip çirkinleşmeden de ayrılabiliyorlar. Belli ki o tip bir süreç geçmiş aralarında. Sorun olacağını sanmıyorum.

Sizin için sorun değilse madem niye böyle bir konu açma gereği duydunuz :) veya sizin için sorun olsa ne olacak onlar çoktan kararlarını vermişler sizin hatırınıza evlenmekten vazgeçeceklerini mi sanıyorsunuz? Bekar bir insandan herhangi bir farkı yok kızın ne sorun olacak yani kafanızdan ne geçiyor çok merak ettim. Umarım insanların huzurunu kaçırmazsınız.

Hiç inanamadım. Her şeyden önce tıp fakültesi mezunları zehir gibi tipler, sonrasında da zaten öyle geline meline kafayı takacak zamanları zaten yok günde 24 saat çalışıyorlar. Bir doktorun bu kadar cahil ve akılsız olacağını asla sanmıyorum doktorluk işi yalan dolan.
o kadar büyütmeyin gözünüzde yahu

benim kuzenim doktor. 16 yaşında, uzaktan akraba bir kızla evlenip 1 sene annesinin evinde ev hanımlığı rahle-i tedrisatından geçirtip, sonra kendine layık bir eş kıvamını aldığına inandıktan sonra da her sene gebe bıraktı...

dünya kadar da 2. derece kuzenim var doktor olan çoğu tarikat cemaat düzeniyle evli

neler var neler...

kardesiniz sevmis siz de sevmek saygi duymak zorundasiniz bence neden olumsuz bir durum olsun ki ?

ben de evlenip boşandım çocuksuz. şimdi ilerde hiç evlenmemiş biriyle evlenmeye karar verirsem kız kardeşi varsa o da mı hakkımda böyle mi düşünür mü acaba.

Back
X