22 yaşındayım kardeşim 20Kaç yaşındasınız
Polisi ara22 yaşındayım kardeşim 20
Annenizin, tutumu çok yanlış. Böyle şeylerin devamını desdeklemek gibi olmuş.Daha önce annem için bir konu açmıştım özgüvenimi düşürdüğüi hakkında fakat bugünlerde çok fazla ailesel olay yaşıyorum. İsyan etmiyorum ama bazen istan etmemek için kendimi zor tuturuyorum. Beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum rabbim şeytana uydurma diyorum hep. bugün erkek kardeşim ile kavga etmeye başladık. Hastayım senle uğraşamam dedim odama gidiyordum onu umursamadığım için bana sinirlenmiş (öfkeliyim konuşmak istemmeiştim) itti ve sonra olay kavgaya döndü. ve annem bizi ayırmadı hatta sana iyi yapıyor gibi laflar kullandı hiç bir şey yapmamıştım ve erkek kardeşim nasıl oldu bilmiyorum burnuma cam şişe vurdu. Ama ne bir özür diledi ne bir pişmanlık belirtisi gösterdi. Sadece babam şimdi bana kızacak diye bana kızdı ve kötü abla oldum. Onu bu kadar sinirlendirdiğim için. O kadar çok ağladım ki o kadar zoruma gitti ki. Ne yapmam gerek böyle anne ve oğluna... artık işin içerisinden çıkamıyorum.
Bunu düşündüm bugün çünkü kaç gündür annem ile anlaşamıyorduk bugün bunların olması. Polisi aramamı engelleyen tek şey ilk defa bunu yaşamam ama o kadar zoruma gitti ki ama kardeşim işte ağlamaktan canım çıktı ya annemde ablana neden bunu yaptın demediPolisi ara
Ciddiyim
Çünkü yaşı küçük değil
Daha önce annem için bir konu açmıştım özgüvenimi düşürdüğüi hakkında fakat bugünlerde çok fazla ailesel olay yaşıyorum. İsyan etmiyorum ama bazen istan etmemek için kendimi zor tuturuyorum. Beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum rabbim şeytana uydurma diyorum hep. bugün erkek kardeşim ile kavga etmeye başladık. Hastayım senle uğraşamam dedim odama gidiyordum onu umursamadığım için bana sinirlenmiş (öfkeliyim konuşmak istemmeiştim) itti ve sonra olay kavgaya döndü. ve annem bizi ayırmadı hatta sana iyi yapıyor gibi laflar kullandı hiç bir şey yapmamıştım ve erkek kardeşim nasıl oldu bilmiyorum burnuma cam şişe vurdu. Ama ne bir özür diledi ne bir pişmanlık belirtisi gösterdi. Sadece babam şimdi bana kızacak diye bana kızdı ve kötü abla oldum. Onu bu kadar sinirlendirdiğim için. O kadar çok ağladım ki o kadar zoruma gitti ki. Ne yapmam gerek böyle anne ve oğluna... artık işin içerisinden çıkamıyorum.
Evet almam gerekir fakat elimde değil aklıma gelse de yapamadım sadece zoruma gitmesi ve babama sarılıp ağlamakla kaldımDarp raporu al dicem sanmiyorum almicaksınız evde daha büyük sorunlar çıkmasın diye ama alman gerekir
Baban ne dedi bu işeEvet almam gerekir fakat elimde değil aklıma gelse de yapamadım sadece zoruma gitmesi ve babama sarılıp ağlamakla kaldım
Baba madem sizden yana söyleyin versin
İlk defayaşıyorum bu kadar ciddi bir sorun babam evet durumutopladı fakat ben annemle nasıl konuşabilirim neler demeliyim daha hiç konuşmadımGeçmiş olsun kuzum etme beddua bunlar hep vesvese rabbim kardeşine de annene de akıl fikir ve hidayet versin o cam şişe gözüne de gelebilirdi Allah korumuş. Bu arada söylemeden geçmeyim ne güzel kirpik bunlar hem cinsim masaAllah sana
Annem korkulu olduğu için annemin izin verdiğini söylemedim ama annem karışmadı sadece izledi dedim çok canı sıkıldı çok kızdı. Kardeşimi alıp gel bir senle konuşalım diye dışarı çıkardı. Fakat ben annemle nasıl konuşmalıyım neler demeliyim bilmiyorum. Daha hiç oturup ciddi bir şekilde bu konuyu onunla konuşmadım sadecenasıl birisin sen ya demekle kaldımBaban ne dedi bu işe
Daha önce annem için bir konu açmıştım özgüvenimi düşürdüğüi hakkında fakat bugünlerde çok fazla ailesel olay yaşıyorum. İsyan etmiyorum ama bazen istan etmemek için kendimi zor tuturuyorum. Beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum rabbim şeytana uydurma diyorum hep. bugün erkek kardeşim ile kavga etmeye başladık. Hastayım senle uğraşamam dedim odama gidiyordum onu umursamadığım için bana sinirlenmiş (öfkeliyim konuşmak istemmeiştim) itti ve sonra olay kavgaya döndü. ve annem bizi ayırmadı hatta sana iyi yapıyor gibi laflar kullandı hiç bir şey yapmamıştım ve erkek kardeşim nasıl oldu bilmiyorum burnuma cam şişe vurdu. Ama ne bir özür diledi ne bir pişmanlık belirtisi gösterdi. Sadece babam şimdi bana kızacak diye bana kızdı ve kötü abla oldum. Onu bu kadar sinirlendirdiğim için. O kadar çok ağladım ki o kadar zoruma gitti ki. Ne yapmam gerek böyle anne ve oğluna... artık işin içerisinden çıkamıyorum.
Bence karşına alıp.sakin sakin anlatmalisin ve anneliğin sadece doğurmakla bitmedigini anlamalı erkek çocuğa daha mı çok değer veriliyor orayı anlamadım ama Allah korumuş umarım bir daha yaşanmaz sen bir ablasın ve annen sana saygı duyulması gerektiğini kardeşine anlatmalıİlk defayaşıyorum bu kadar ciddi bir sorun babam evet durumutopladı fakat ben annemle nasıl konuşabilirim neler demeliyim daha hiç konuşmadım
Annem zaten narsist biri... Darp raporunu her şekilde almam gerek değil mi en azından durumu ve sessiz kalmayacağımı anlamış olurlar başka ne yapabilirim bunlar hariciAnnen gerçekten sıkıntılı kadın demek ki. Darp raporu al mutlaka. Kardeşin annenin gazı ile yaptı sanırım. İleride kendi karısına da böyle davranabilir 20 yaşında küçük değil. 20 yaşında bir adam bu çocuk değil.
Annenle baban konuşmalı başta baban varken annenle konuşmalısınız. Babandan çekiniyor demek ki diyeceksin baba kardeşimi böyle yetiştiren dolduran bu. Günlerdir benimle tartışıyordu kardeşim benimle kavga ederken sana oh olsun dedi. Erkek ve kadın gücü eşit değil ve ben büyüğüm. Kardeşim çok saygısız ve annemin yüzünden bunlar
Çocukları arasında ayrım yapmamalı . Oğlunun öfke kontrolü olmalı. Fiziksel şiddet ve psikolojik şiddet kabul edilemez. Oğlunu narsist psikopat yetiştiriyor farkında değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?