Erkek kardeşten şiddet görmek :(

Ozaman dayak istiyo o. Senin içinde çok uzuldum. Benim kardeşimde 19 yaşında ayağımı öper canım ablam der hep. Allaha bin şükür kardeşlerimden yüzüm güldü. Bana bir sesli konuşsa ben inanılmaz uzulurum sen şiddet görüyorsun düşünemiyorum hic Allah yardımcın olsun. Konuşmazsan küs dursanız ters tepermi diye dusundum. Belki sessiz kalırsan hatasını anlar

Rolmodel alabileceği bir baba olmamış..anne ve ablasına karşı güçlü olmak zorunda hissediyor ama kaldıramıyor sanki..ergenlik dönemi biraz daha zorlu geçiyor..o yaşta çocuk gibi yönlendirmelerden hoşlanılmıyor hepimiz yaşadık..kendi ütüsünü yapıyor ne güzel ama çocuk gibi annenize şikayet etmenize kızmakta haklı ama vurmakta asla değil..koltukta ütülüyorsa "dur ablacım ben yapıvereyim" deyip alın elinden ütüleyin..başka şekilde birlikte sakin yaşamanız zor.

Babamdan, erkek kasdesimden yana yüzün hiç gülmedi.insallah rabbim eşten ve çocuklarımdan yana güldürür

Niye ben yapıvereyim diye alacak elinden iyice tepesine çıksın diye mi?Zaten konu sahibinin annesinin ay paşa oğlum pohpohlamalarından ötürü bu hale gelmiş çocuk.Bi düzgün okuyun konuyu ergenlikle alakası yok hiç.

Evet bende de hata var çocuk gibi annemi aradım sen uyar diye ama beni dinlemedi yapmistim. Çok hoşgörülü davrandım bugüne kadar hep iyi yaklaştım.
Hatta geçen acikmis yemeği ısıttım güzelce önüne koydum.Yeteri kadar ısınmamış sanırım pilavdi çünkü... bu kez neymiş yemeği başımdan aşağı dökecekmiş niye sogukmus?

Size dünde aynı şeyi demistim ama mahsus yaptığınızı düşünüyorum artık.Konu açanların derdi her neyse siz de o konunun ne kadar harika oldugunu söylemenize gerek yok.Kızın zaten derdi var gelip ay benim kardesim ayağımı öper demenize gerek yok dalga gecer gibi oluyosunuz.Ve her konuda aynı sey kimin neyle derdi varsa sizinkilerin yaptığı güzellikleri anlatıyosunuz bu can sıkar sadece deva olmaz.Yapmayın rica ederim

Canım sen niye iki gündür tersliyorsun herkesi yaa senide anlamış degilim. Yanı insanlar yorum yapıyorlar kendilerine gore. Bırak konu sahibi buna karar versin

Aha bende diyordum bana ne zaman Si ra gelicek diye. Evet gıcıklığına yapiyorum. Herkes üzülsün ben mutlu olayım diye tövbe tovbe. Ben burda neler paylastim. Yemediğim kazık kalmadı herşeyi anlattim. Orda ne için yapiyordum. Gözardı et beni ozaman bukadar benden rahatsizsan

Ya zaten annenin ona müdahale Edeceği yok bi üyenin dediği gibi şikayet edeceğine utu masasını alıp sen yapsaydın diyebilir. Hem başkasının yönlendirmesi ile mi düzgün insan olacak. Anne de büyük abla da. Anne babadan sonra abla abi gelir çocuğun kimseyi taktiği yok. O kardeş bu saatten sonra zor.düZelir

Napacak peki bağırıp çağırıp dayak mı yiyecek..böyle öfke problemi olan insanların çözümü doktor..gitmiyorsa zorla mı götüreceksiniz..şikayet etse nolucak eninde sonunda eve gelmeyecek mi..bu sefer daha çok kinlenmeyecek mi..annesi tepesine çıkardıysa annesi çeksin..abla kendi hayatını kurmaya baksın..sorunlu kardeş ablasını duvardan duvarada çarpar..buradakilerin gaza getirmesiyle de düzelmeyecek bu çocuk..ablasının yapacağı tek şey bu denli öfke problemi olan kardeşiyle zıtlaşmamak..bu pısmak değil..bulaşmaması için kendini korumak.

Bem sizin konularınızı bilmiyorum ama 2 gündür gözüme carpıyosunuz her konuda ayy sen de öyle mi vah canım benimkiler böyle dediğiniz için.Böyle bi amacınız var mı yok mu bilemem sadece uyardım kötü görünüyor tavrınız çünkü.

Sanırım diyet yapıyosunuz ben gelip size ahh canım diyet mi yapıyosun ay ben hiç kilo almam ne kadar yersem yiyeyim hep ideal kilomda kalırım sen niye böylesin falan desem ne hissedersiniz?Ona benziyor bu yaptığınız

Ben hep kardeşime karşı iyi olsun ama iyilikten anlamıyor ki... dolaba küçük şişeye su koymuş onu bulamamis direkt bağırarak hesap soruyor, üzerime yürüyor. Yani ben zitlasttigim için bana kötü davranmiyor

Ben de kendime göre yorum yapıyorum sorun ne?
Kendine gore yapıyorsan başkalarının yazdıklarına lâf etme kendin yaz olsun bitsin. Herkese birsey buluyorsun. Sen yemek yiyipte kilo almıyorsan ben senin adına sevinirim en fazla. Burda insanlar eşleriyle iyi anlaşıyorum yazdıklarında bende hee iyi anlaşıyorsunuz napalimmi bize nemi yaziyorum. Senin kendinle sorunun var gibime geldi

Kardeşimi çok seviyorum. O kadar şiddet uygulamasına karşın ondan nefret etmiyorum. Bu normal bir insan davranışı değil zaten. Teşekkür ederim...
Kusura bakmayın ama sizde hiç bir öneriyi kabul ettmiyoesunuz ve biraz da sizin hatanız var. Erkek kardesiniz size sesini bile yükseltmemesi gerekirken normal şartlarda sizi dövüyor sizde neredeyse dövdüğü için teşekkür edeceksiniz kardesim diye diye. İler de de eşine cocuklarina yapacak belki de farkında degil misiniz?siz ona karşı bir bağırın bakın sizi nasıl hastanelik ediyor. Hiç birşey yapamıyorsanız yukarda ki üyenin dediği gibi surat yapın konusmayın onada kin tutamam. Diyorsunuz benim kardesm 15 yasnda babam sımarttı biraz üstüne gitsem bni bile hastanelik eder ve ben 25 yaşındayım cunku aileler inandırıyor kuvvet sende güç sende ondan sonra ne saygı kalıyor ne bişey ama ben buna mğsade etmiyorum öyle bir konusma yaptığı zaman direk konusuyu kesiyorum tek kelime etmiyorum kısacası hatasını anlasın diye adam yerine koymuyorum tabiri caizse yoksa yapar mı yapar yapılı bir insan ama buna elinizden geldiği kadar izin vermeyeceksinİz

Dun herkes ama herkes o konuda çok ayip biz oyle gormedik etmedik bizde öyle değil dediler sadece ben degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…