Erkek kardeşten şiddet görmek :(

Vurma hakki hicbir durumda elbette yok.
Sormaya calistigim siz de onunla catisma halinde misiniz diyeydi, oyleyse cunku uzman yardimi alma konusunda dinlemez sizi diye.

Ben dr demeyin gitmez diye bir şey söylemedim. Bizim soylememizle kolay kolay gitmez ikna olmasi lazim.Konumu okumadınız sanırım. Buraya konuyu yazdıysam her türlü öneriye açığım demek ki...

Hocalık bir durum yok size böyle bir şey tavsiye edin diyen de yok.

Kucukken bile vuruyormus , kucukken mudahale etmeniz ve dogru duzgun yetistirmeniz gerekirdi
Bir ablaya vurmak ne demek ? Hele anneye vurmak??
Sonra kadin olduren canlilar nasil yetisiyor diyoruz , inanamiyorum gercekten inanamiyorum

Psikologa gitnez demissiniz ne anlam cikartilir bundan ayrica verdiginiz cevaba bakilirsada gayet kiskirtici uslup kullanabiliyorsunuz aman banane ya yiyin birbirinizi

Baba nasil biri?
Bu hale gelmesinin mutlaka psikolojik bir aciklamasi olmali.
Onunla size saygili olmasini ögretene kadar asla konusmayin.Bu yaptiklari cezasiz kalmamali.
Anne ve babaninda otoritesini ve tutumunu korumasi lazim.
Çok yuz vermisler ona

Ergenlikle alakasi yok benimde ergen yaslarda bir erkek kardesim var cok sukur saygilidir bizlere. Kardesinizin psikolojik problemleri var şiddet egilimi gosteriyor. Bir uzmandan destek almalisiniz

Esinide dover. Vayyy onunla evlenecek kizin haline..

Psikologa gitnez demissiniz ne anlam cikartilir bundan ayrica verdiginiz cevaba bakilirsada gayet kiskirtici uslup kullanabiliyorsunuz aman banane ya yiyin birbirinizi

Ne alakası var verdiğim cevapla kiskirtici olmamin? İlla ki konuya yorum yapma zorunluluğunuz yok üslubunuz hic hoş degil...

çok seviyorum demişsiniz saygı duyuyorum ama ben bi bardak su vermem

Kardeşiniz genel olarak hep sınırlı bir yapıya mi sahip. Psikoloğa zorla görürseniz bile çare olmaz gönüllü olarak gitmesi gerek.

Iki tane onerim var.

Size vurduğu zaman gidin darp raporu alın, mahkemeye çıkın evden uzaklaştırma versinler.

Bir diğer önerim ise aikido kursuna gidin kendinizi savunmayı öğrenin size saldırdığında dersini verin.

polise gidebilirsin biliyorsun degil mi

Ne alakası var verdiğim cevapla kiskirtici olmamin? İlla ki konuya yorum yapma zorunluluğunuz yok üslubunuz hic hoş degil...
Sizin genel olarak karsilastigim tabloya iliskin yorumuma verdiginiz cevaba gore yorum yaptim
gayet guzel bir aklim var ama sizin benim yorumuma ihtiyaciniz yok o yuzden o akli vermeden sizi sizle birakiyorum

Müsaade etmeyin lütfen.sonra pişman olmuyor mu?madem öyle bir terbiyesizlik yaptı tavır koyun konuşmayin vs ise yaramaz mı?
Hayır normal insan ilişkilerine geneller şiddeti önünü alamazsiniz Allah korusun

Benim kardesimde boyleydi ergenken. Cok kavgalar yasadik. Okuldada boyleydi. Ama cok sukur okulun " agresifliligin icin tedavi olucaksin bu adreste yada seni okuldan atariz" demesiyle ofke kontrol icin randevu aldi. Su an 19 yasinda. Bazen laf arasi " o ofke kntrolu ise yaradi" diyince inkar etsede bence ise yaradi cok sukur.
Yapilicak tek sey uzerine dusmek. 19 yasinda birisi icin baya zorlar bu. Ama sozunun gectigi abisi/ amcasi/ dayisi ile konusup bi care bulmak lazim. Siz halinin altina ittikce duzelip birden " pamuk adam" olmuycak bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…