- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Gıtmez ki nasıl ikna edeceğimizi bılmiyorumPsikoloktan başka çare yok maalesef
Daha Büyük yanlışlar yapmadan mutlaka kontrol altına alması lazım öfkesini
Yarın karısını çocuğunu da döver. Milletin başına bela olur.
Hiç şımartmayın mesafe koyun.
Doktora gitsin ilaç tedavisine başlasın.
Psikoloğa gitmezse şansı yok. Bizden ne istiyorsun bilmiyorum başka.
Tek çaresi psikolojik tedavi görmek.
Eğer çekemiyorsanız da evden ayrılıp kendi hayatınızı kuracaksınız.
Görüşmüyoruz bizden ayri yaşıyor zaten ilgilenmez cok sorumsuz biri malesef...Babanızın sözünü dinlemiyor mu? Hiç görüşmüyor mu babayla?
Babanızla görüşmüyor musunuz, o yoksa bile dayı, amca , dede gibi büyük biri yok mu konuşsun, ikna etsin.
Tedavi görsün, öfke kontrolü için.
Çok üzülüyorum , kendim öğretmenim. Ergenlik dönemindeki bireye bildiğim bütün davranis metodları uyguladım. Sevgi, anlayış vs. Ama insan nasihat etmeden de duramıyor.Bu kez nasihat edince karışma diyip şiddet uyguluyorOnu ve olmayan karisini cocugunu bosver kendini kurtar. Bir daha gorusme. Olur da istemeye nisana cagirirsa kizin ailesine anlat bunlari baskasinin basini yakmasin.
psikiyatriste gidip kendine ve çevresine zarar verdiğini söyleyeceksiniz. kapatacaklar hastaneye tedavi edecekler. başka yolu yok.Merhaba kk üyeleri,
19 yaşında bir erkek kardeşim var. Çocukluğundan beri hep şiddet eğilimi vardı. Ailemizden şiddet görmedik ama ayrılar.Bu nedenle mi böyle yetisti bilmiyorum.
Bugün sabah bir baktım koltuğun üzerinde ütü yapıyor. Ben de ütüyü ütü masasında yapması konusunda uyardım.Sonra benim üzerine yürüdü sen karışamazsın gibilerinden... Banyoya girdiğini düşündüm ben de annemi aradım koltuğun üzerinde ütü yapıyor beni dinlemedi akşam sen uyar dedim. Bu da benim telefonla annemi aradığını duymuş yine üstüne yürüdü gece lambasiyla... Tam atacaktı yüzüme dedim ki onun içinde cam var, saçmalama yüzümü parçalarsın yapma dedim. Gece lambasını yüzüme atmadı ama topuğuma tekme atti. Nasıl açıyor şimdi çok sızlıyor bir bilseniz(((
Annesine bile dediği olmazsa 19 yadinsa vuran bir genci düşünün. Hıc saygı yok, doğru yolu gösterip anlatmaya çalışınca sen karışma diyip şiddete baş vuruyor.Bunun gibi yaptığı bir cok köyü davranışları var.Cocukken de vuruyordu çok üzülüyordum ama pek canım acımıyordu. Şimdi 19 yaşında yetişkin erkek gücüyle vuruyor ve canım çok yanıyor. Hatta geçen kafama iki kez vurdu vereceği kalıcı beden hasarlarından korkuyorum(
Erkek kardeşimi çok seviyorum, ben onun ablasiyim ama neden böyle yapıyor? Ergenlik döneminde dicem ama çocukluğundan beri böyle davranışları var. Nasil bir yol izleyebilirim? Psikologa hayatta gitmez.Simdi bize böyle yapıyorsa ileride eşine çocuklarına da aynı şekilde şiddet uygulayacak.
Denemekten zarar gelmez ama dinler mı bilemiyorum...Kendisine guzelce soyle bakalim ..ablacim biraz sakinlesmen icin senle doktora gidelim mi vs..de..belki guzellikle soylersen anlar annen de ayni sekilde guzellikle yaklassin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?